Prijava
   

Go kurac

Jebiga brate, fasovao si beton. Kad se malo naskiluješ u svom ćivotu i kad stekneš pozamašne količine iksipirensa, naletiš na jednu prepreku u vidu betonskog bloka natprosečnih gabarita. Tako popiješ ,,denajd'' da nema te reke koja te može oprati.

Osećaš se kao popišan, kao persona izgubljena u beskonačnom tamnilu. Nema dalje. Svako tobom može opikat' flipera. Maksimalno si razočaran u sebe, u sve oko sebe, sve ispod i iznad tebe. Laka meta okolnih zajevanja i napušavanja na koja reaguješ zajebavaj-me-slobodno pogledom. Upravo zbog toga te i koriste na taj način jel? Okolne komšije, prolaznici, poznanici smatraju te za budalom, za retardinog čojka iz kojega je i svaki delić energije (one pozitivne, a bome i one ispod nule) isisan i izvučen. Manje više si iznutra ko hrast, prosečne starosti oko 350 godina. A da se razumemo ni spolja nisi mnogo bolji.

Večito neobrijan, sa drinom, nekad i neupaljenom, bez filtera u ustima. Zapušten, prljave odeće, pomalo iscepane. Kosa, pa dobro jebiga pereš je svaki put kad te uhvati kiša. Šišanje. A to se maže na 'leba tako? Zube si prao zadnji put nikad. Za šta će ti to. Furaš cipele neke što si kupio jednom, nekad, kad si imao zacrtane vidike. Jedeš jer moraš, i to usput ako ti je pri ruci kad odeš po vops do frižidera. Srećom pa disanje nije svesna radnja, inače... Odeš u klonju. Dobro se namasatiš, ali nekako ti mrsko da ustaneš sunce damu poljubiš.

Ti si prijatelju, go kurac.

Komentari

Potrudi se da definišeš nedefinisane izraze.