Prijava
 1.    

  Hapšenje Ratka Mladića

  Postupak koji traje već godinama i najverovatnije će biti završen prirodnom smrću optuženog od posledica duboke starosti. Međutim, ako se desi čudo da Ratko Mladić ipak bude uhapšen i odveden u Hag, paralelno sa tim će se sasvim sigurno desiti još nekoliko stvari.

  1. Huligani će ponovo da popizde i demoliraju pola Beograda, dok će drotovi odustati od primene sile zato što im je to naređeno od strane očeva dotičnih propaliteta.
  2. Boris Tadić i njemu slični će i dalje da veruju da ćemo posle toga ući u Evropsku Uniju, uz obavezan komentar da najoštrije osuđuju divljanje huligana na beogradskim ulicama.
  3. Pri svom prvom obraćanju haškom sudu, Ratko Mladić će se samo osmehnuti i reći: "Gospodo, da mi nije pomogla holandska vojska koja je u Srebrenici bila u mirovnoj misiji, nikada ne bih uspeo da izvršim masakr za koji me optužujete da sam kriv! Jedina istina je u tome da ste krivi isto koliko i ja!".

  Dakle, pošto nikome ne ide u prilog da Ratko Mladić ode u bajbok (naročito ne Holandiji), on će ostati slobodan čovek do daljnjeg.