Prijava
 1.    

  Hausoliki

  Osoba koja pokušava da izigrava doktor Hausa na Internetu. Postaje smarač koji misli da je popio svu pamet sveta i da je samo on u pravu, a svi ostali moroni. Komentari mu obiluju sarkazmom, smeje se samo sličnim smaračkim forama, a sve ostale smatra šaljivim i neduhovitim, pritom misleći za sebe da je preduhovit. Kad neko nešto napiše što mu ne odgovara, napiše kilometarski sarkastični post uz što više korišćenja stručnih reči da ispadne, jelte, prepametan.

  Njegovi sledbenici uvek očekuju njegov post, da vide njegov ugao sagledavanja stvari, pa će se nakon divljenja i smejanja ponekoj smaračkoj fori složiti sa njim i uvek se truditi da ispadnu kul u njegovim očima očekujući da će ih on zgotiviti i na taj način i postati kul - u očima smarača.

  - Koga boli kurac? Tvoje postojanje je bezrazložno. Ajde, idi mešaj malter, za bolje i nisi.

  - Ne možeš ti to da shvatiš, znaš, morao bi svu svoju energiju da fokusiraš da bi uspeo, mada sumnjam da bi ti i to pomoglo.

  - Tolika pamet izlazi iz ove mlade osobe da se prosto zapitam kako ranije nisam primetio njegovo mudro pisanije! Učitelju, prosvetli me i nauči me smislu života!