Prijava
  1.    

    Hoću i ja u takav zatvor!

    Ironični usklik prosečnog Srbina, kada vidi ili čuje u kakve deluks bajbokane smeštaju najveće kriminalce i razne zločince.

    Voditelj: A, evo sada kratak pregled kako izgleda rekonstruisano zatvorsko krilo Kazneno-popravnog doma u Zabeli, a u kome će se uskoro naći svi pripadnici bivšeg Zemunskog klana i jedan petstostruki silovatelj. Dakle, svaka ćelija je klimatizovana, sveže okrečena, ima bračni krevet, kožnu garnituru, persijski tepih i sveže ofarban parket, najnoviji računar, LED TV, svaki sprat ima jedno veliko kupatilo sa đakuzijem, a zatvorenicima su na raspolaganju i kuhinja sa bogatim izborom obroka, koje priprema jedan od kuvara koji su donedavno radili za čuveni lanac hotela, đus bar, noćni klub, sala za fiskulturu, jedan spoljašnji teren za fudbal, golf teren, luksuzna prostorija za seks, spa centar, centar za masažu, kao i sauna.

    Srbin: Jebem im ja malo mater, hoću i ja u takav zatvor! Jel`oni idu tamo da se bahate o državnom trošku, ili da izdržavaju kaznu!? Sve bih ja to da okopava krompir i gradi puteve.