Prijava
   

Kuhinja

Mjesto u koje sa uspjehom može da zalazi samo vlasnica, rjeđe vasnik. I u kome svako drugi ko odluči da pomogne ispadne kompletna budala.

Vegeta u kutijici od cedevite (da se ne suši).
Cedevita u tegli.
Viljuške i kašike u jednoj ladici, a noževi u desetoj (da mali ne dohvati, izgleda)
U prvoj limenci nes kafe kafa, u drugoj kakao, a u trećoj konačno nes.
Biber u teglici iz kompleta na kojoj piše so, a so u nekoj koja ne pripada kompletu i čak nije na istoj polici.
Tražeći odgovarajuću šerpu naletim na krpe, knjižice sa receptima, lijekove, čak i račune vlasnika.
I još ispadnem budala koja kopa po tuđim stvarima.

Komentari

odlicno je..hehee

+

E, pa kad prozivaš sad ću da ti objasnim kako se to dešava:)
Taman si stavila luk sa mlevenim mesom da se dinsta za skoro svako naše domaće jelo(sarma, musaka, sarmice u zelju, bolonjeze-za veštije) kad vidiš da ti je kesica bibera neotvorena,a zatrebaće ti svake sekunde. Nije problem da sipaš direktno iz kesice, ali nemaš čime da je otvoriš-odjednom nema nijednog noža..preturaš po fijokama i psuješ sve ostale koji ti ulaze u kuhinju i nožem jedu med, sladoled, bodu viršle da pojedu s nogu-da slučajno ne propuste sekund utakmice- i najzad odlučiš da iscepaš kesicu, ali je cepaš skoro celu i onda uzimaš prvu najbilžu posudu da ne ostaneš bez bibera-to je posuda za so. Nebitno, stavićeš so u neku drugu posudu i tako su slanici suviše mali s obzirom na to koliko se koristi so.
Onda uzimaš teglu od vegete i u nju stavljaš so, a vegetu ćeš da staviš u neku drugu, ali je u tu drugu neko stavio mlevenu plazmu, pa nju premeštaš u kutiu od nes kafe(zato što je pri ruci) i tako počinje začarani krug.
Sledeći put kad uđeš u kuhinju, sve će biti na nesvojem mestu i ti ćeš odjednom da shvatiš da nemaš predstavu kako se ono što si do juče ismejavala, desilo i tebi:))
A krivi su ostali ukućani, ne ti!(za one kojima to nije očigledno:)))
Inače + ,naravno.

Bolji komentar od moje defke :)

Odo' sad nešto da ti plusnem...