Prijava
 1.    

  Kupusar

  Vegetarijanac u očima prosečnog Srbina.

  - Ćerko, šta si mi ono dovela u kuću? Nećeš valjda za onog da se udaš?!
  - Što, tata? Pa Marko je dobar, fin, kulturan i obrazovan... I što je najvažnije volimo se!
  - Pa ja spremio prasence povodom dolaska budućeg zeta, i izneo malo kupus salate čisto radi reda... Kad onaj prase ni da pogleda, navalio na salatu i samo pase... Ako si mi muslimana dovela, odmah da ga koljem!
  - Tataaaa! Marko je Srbin, ali se hrani isključivo vegetarijanski.
  - Znači, kupusar?! Pa što ne reče odmah, da ne koljem Pepu...

 2.    

  Kupusar

  Dobro naoštren leptir.

 3.    

  Kupusar

  Pripadnik potkulture.
  Čovek koji kiseli kupus.

  Ako je fudbal, za većinu muškaraca, najvažnija sporedna stvar na svetu, onda je kupusarenje onima koji kroz život postanu, ili onima kojima je kupusarenje ostavljeno u amanet generacijskim zavetom (ostaje da se utvrdi), najvažnija stvar.

  Nasledni gen, koji kod muških jedinki budi afinitet prema kišeljenju, je dominantan i u većini slučajeva se prenosi sa muške na mušku jedinku.
  Retko se javlja kod žena.
  "Nasledni kupusari" iako u manjini, su prema poslednjem popisu, u ekspanziji. Njihovo otkrovenje sopstvenih recepata javlja se najčešće u kasnijem stadijumu života, zbog čega se neretko mešaju sa "Kupusarima krize srednjih godina". Nasledni kupusari beže od pomena tradicionalizma. Za njih je kupusarenje put ka individui.

  "Kupusari mesije" ili "Kupusari prvovenčani" su bili začetnici kasti i plemena (zavisno od podneblja). Jedan "kupusar mesija" za života iznedri između petsto i pet hiljada različitih recepata za odnos soli i vode, kao i pozicioniranje glavica.
  Za "mesije" je kupusarenje bilo a priori forma.

  Prenošenje recepta sa kolena na koleno je najzastupljeniji vid kupusarenja. Kupusare koji pripadaju ovoj gurpi nazivamo "Tradicionalni kupusari" i prepoznatljivi su po pozivanju na superiornost recepata svoje kaste ili plemena.
  Tradicionalisti u svojim uverenjima ponekad postaju verbalno nasilni po gastronomskim forumima, pozivajući se na seme i pleme, kao i zatrnuće tuđeg (pripadnika rivalskog plemena).

  "Kupusar krize srednjih godina" je produkt postmodernog društva i zapadanjačkog kapitalizma. Poslednji trzaj muške jedinke, nedovoljno radikalne da prevari partnera ili skače iz aviona.
  "Kupusar krize srednjih godina" pretvorivši kupusarenje, iliti kišeljenje u hobi (bio taj hobi kratkoročan ili dugoročan), u većini slučajeva ne ovlada veštinom u potpunosti, te postaje predmet podsmeha ostalih jedinki uže zajednice.

  "Ćale, batali ovo kišeljenje i idi juri klinke ispred pravnog fakulteta k'o svi normalni sredovečni muškarci. Isprosipao si onu smrdljivu vodurinu po celog kuhinji!"

 4.    

  Kupusar

  Domorodac u Semberiji.

  Mitke - Napušćam sajt treći put!
  Luks - Alo kupusar nemoj na cestu, udariće te auto!