Prijava
   

Lovci na šoferšajbne

Oni cigančići što se kriju oko benziske pumpe i čekaju vas u zasedi da vi parkirate vaš auto.

Kad se parkirate, evo jedan od njih iskače sa sunđerom i koficom vode (sa 20% tečnog sapuna). Skače iz šteka i približava se sa sjajem u očima (odsjaj vaših automobila (upravo tako, vaš auto može da bude skroz čist, on će svejedno skočiti)) i vi ni ne stignete da kažete "STANI!" on već prilepi svoj sunđer na vašu šoferšajbnu.

Kad na kraju, ipak, uspete da ga oterate (aktiviranjem brisača, a potom i pretnjom batinama), on će ipak ostaviti zamrljeni trag na vašoj šoferšajbi.

Još će verovatno tražiti napojnicu. More, mr'š bre!

Komentari

Opa, kod vas koriste 20%-tni sapun! Luksuz!

хахахаха "луксуз" да, код нас на главној раскрсници чекају са неком масном водом неодређене боје, вероватно кишница месец дана стара, а ти то циганче, молио га ил` терао га не мож` одвојити од аута па му радије даш 10 кинти да се одмакне и не укаља чиста кола :)))
али знаш шта највише волим? када "татко Циган" и три старија брата од по 25 година, здрави и у пуној снази такође јуре власнике скупих аутомобила по раскрсницама уместо да нађу прави посао, а ако им се за НЕпрљање стакла да мање од 50 дин, најлепшим речима нашег дивног језика ти опреду по фамилији и као шлаг на торту ти проспу остатак блатњаве воде на кола....