Prijava
 1.    

  Makedonija

  Bebche od Jugoslovenche :) brdski kameniti predeo na putu do letovalista u Grckoj!

 2.    

  Makedonija

  Grčka zemlja u kojoj žive Srbi koji govore Bugarskim jezikom, i u kojoj Albanci čine većinu.

 3.    

  Makedonija

  Drevna oblast u Grckoj, domovina Aleksandra Velikog.
  Zato se Grci sada bune sto je deo Jugoslovena, mesavina Srba i Bugara, uzeo taj naziv za svoju drzavu.

 4.    

  Makedonija

  Balkanska Austarlija. Ali u pravom smislu reči. Podseća po obliku malo na Australiju. Boje stena su takođe slične. imaju malo reka i malo kiše Samo da se neki kengur ne pojavi ali ih nema (istrebili ih Makedonci) Ali zato imaju Velike droplje koje mogu komotno da zamene Emue. Kao što su Austariljance napadali Japanci tako njih sada napadaju Albanci i Šiptari.

 5.    

  Makedonija

  Antičko kraljevstvo Filipa II, Aleksandra Velikog i njihovih naslednika;

  "Jebeš zemlju kojoj je Albanija zapad"...

 6.    

  Makedonija

  Pun naziv "Država Trenutno Poznata Kao Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija (Al Ne Još Dugo)", skraćeno DTPKBJRM(ANJD).
  Bivša Antička i Jugoslovenska Republika Makedonija je zemlja koja je i po jeziku i po narodu i po kulturi potpuno istovetna (homonimna) sa Bugarskom. Samo nema Azisa.Ali, čekajte samo, čim ih prime u Evropsku Uniju, odmah će se naći jedan, da ih lepo predstavi i da ih ne bruka međ' svetom (da pokažu da i oni trandžu za Evropu imaju).U Makedoniji žive Makedonci, najstarija civilizacija na svetu.
  Bugari ih smatraju bugarima i ne razmišljaju puno o njima.
  Srbi ih smatraju srbima i smatraju da su slatki i simpatični.
  Grci ih ne snamtraju ničim, prosto ih ne vole i voleli bi da ih nema jer su prvi uzeli autorska prava na reč "Makedonija".
  Albanci ih merkaju i smeškaju se s njihove strane ograde, a kad se makedonci okrenu ka njima oni gledaju na drugu stranu i zvižduću.

 7.    

  Makedonija

  Američki naziv za državu svugde inače poznatu pod imenom "Crna Gora" ili "Montenegro". Ovaj naziv u upotrebu je uveo nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država i eminentni lingvista Bil Klinton.