Prijava
 1.    

  Najbrži igrač Srbije

  Kviz koji se emituje oko podneva na ružičastoj televiziji i ima namenu da pljačka napaćeno srpsko stanovništvo, isključivo bakice u čije vreme televizor nije ni postojao a kamoli Rada Radenović koja zamlaćuje svojim monologom dva sata. Na OBN-u (o-be-en) postoji kviz po analogiji na ovaj i zove se "najbrži igrač", s tim što tamo privlače bakice konvertabilnim markama.
  Mislim da svi znaju o čemu se radi; voditelj/ka stoji, čuči, dubi na glavi, mlati, ponavlja, obrće, okreće, piše, crta, zaluđuje, čudi se što se niko ne javlja i što spušta slušalicu kad se javi. Kako vreme igre prolazi, nagrada se povećava a cilj igre je sve više očigledan, što je inicijalna kapisla da baka Radmila brzinom svetlosti skoči na telefon u nadi da će neka hiljada dobro doći na već nikakvu penziju. A desi se suprotno; da postaneš glavni donator, kao ja u kladionici.
  Pažnja se privlači na razne načine:
  1. Polugola voditeljka koja s vremena na vreme kaže nešto što se može shvatiti kao seksualna konotacija, tipa "doveli ste me pred svršen čin"
  2. Voditelj u košuljici kome biceps divergira u beskonačnost
  3. Nagrada od 50 soma za tačan odgovor na pitanje "koja životinja ima četiri noge, rep, lov miševe i mjauče?"
  Što bi rek'o Savo Radusinović "Javi mi se, javi, kad ti loše krene, kad prestanu mnogi s tobom da se druže".

  -Dobar dan, poštovani igrači. Dobrodošlicu vam želim u vaš omiljeni kviz "Najbrži igrač Srbije". Današnje pitanjce glasi: ČIME VAS JEBEMO DVA SATA U ZDRAV MOZAK?"
  Odgovor ima pet slova, počinje na K a završava se na URAC. Nagrada 100 hiljada dinara.