Prijava
   

Ne diraj ćala dok spava.

Srpska modifikacija izraza "Ne ditaj lava dok spava". Svako iz PSPP (prave srpske patrijahalne porodice) zna zašto.

Ulazim u kuću.
Keva: Tišina! Tata spava.
Otvaram frižider.
Keva: Alo bre idiote, otac ti spava.
Ulazim u sobu gde on spava da uzem nešto, on se okreće po krevetu.
Keva nastupa: Alo bre majmune, pička ti materina, kretenu bolesni, ustao je jutros u 6 da ide na posao, pa je došao u 3, pa je išao do grada da završi nešto...
Ja: Ali kevo, samo punjač da uz...
Keva (u naletu): Ma jeb'o te punjač, da te jeb'o, uzecu ja tebi i taj telefon i sve, jebala sam ti majku, ništa ne učiš, samo dangubiš, ništa da pomogneš, ništa da uradiš, mrš u sobu da te nisam videla!
I sve zato što gospodin spava.

Komentari

E ovako, vidim da si novi član, na ovu definiciju si dobio - od mene, a sad ću da ti kažem i zašto. Vidi se da imaš potencijala, ali primer ovde nije potpuno zaokružen, nekako sam očekivao mnogo više od ovoga što pročitah. Znači gledaj da imaš potpunu definiciju, ovde imam utisak da si na pola izgubio inspiraciju i da si onda na silu napisao primer, ubacujući psovke da bi primer bio što interesantniji. Samo to gledaj da ispraviš, manje-više, isto važi i za tvoje druge dve definicije, mada njih nisam ocenio. Samo gledaj to da ispraviš i bićeš odličan autor.

Upravo tako, al' eto palo mi na pamet, pa sam sklepao na brzinu, btw ne zivim za pluseve samo mislim da je smesno pa da podelim sa ljudima :D

ma dobra je defka, ja imam malo stroži kriterijum, nego kad ti sine ideja, utroši malo vremena da je još bolje razradiš. I naravno da ne živiš za pluseve. :)