Prijava
   

Nekvalitet

Ono sto brise kvalitetni moderator.

Umjesto da namjesti krevet, usisa sobu, slozi orman... pa onda nek krene po definicijama.

Ako je u pitanju nedostatak slobodnog prostora na serveru, zasto ne biste malo udarili po slikama???...

Komentari

ja sam jutros stigao samo da namestim krevet, istuširam se, kupim namirnice, skuvam kafu, doručkujem, operem prljave stvari (ručno) i dođem ovde , pregledam forum, proverim nove naloge da vidim da li ima nekog "zanimljivog", pročitam i ocenim nove definicije i spasim mnoge autore od čitanja raznih nebuloza koje zaista nemaju zašto da stoje na ovakvom sajtu.

šta ćeš kad ne znam šta ću sa slobodnim vremenom :)

Nije do slobodnog prostora na serveru nego do davanja podjendake šanse svim autorima. Bez ograničenja nove definicije se suviše brzo gube sa liste novih...

Ja predlažem da šengen postane moderator. Prosto mora da vidi sam neke stvari, pa onda neka sudi... mada imam neki čudan osećaj da bi cenzurisao pet puta gore od ostalih.

Blago se tebi zyclon :)

Kaizene, ogranicenje mi ne smeta, cak ga mozete spustiti na dva defa sto se mene tice, smeta mi to nepotrebno ciscenje. Ta sloboda sto si dao modosima da budu same sudije kvaliteta mi se ne svidja, ocjene su vec bolji znak kvaliteta (mada i to nije neko bozje slovo :).

Gospodzo, da budem moderator a ti dala otkaz? ne pada mi na pamet :)

ova definicija je nista drugo nego poziv na chat preko nje

Ja mislim da SVI oni treba da postanu moderatori, pošto imaju tako visoko mišljenje o sebi. Jbg, ne shvataju da je ovo sajt, a ne stvarni život, i da trebaju malo da spste loptu. Jako *bitno*, biti mod ili ne. Mislim to je sad titula ne znam kakva! Još će na kraju da proglase diskriminaciju na sajtu. Zaista ne shvatam važnost "TITULE". Jedina ličnost koja sudi je administrator, svi ostali su obični članovi.

A što se tiče brisanja definicija, slažem se. Ipak su ocene objektivniji način.
Ali, sengenskavizo, ukoliko neko smatra da definicija treba da mu se vrati, jer ne zadovoljava kriterijume za brisanje, uvek može da se žali. Svi greše, naravno.

@Kortez : ne razumijem! :)

Ma Ivo nije problem, mogu sve moje da obrisu, necu se buniti, ali dosta po meni dobrih definicija nestaje, dok neke losije ostaju, pa se pitam da li je u pitanju problem kapaciteta servera?

verovatno je to problem :)

Kortez, kad ti vec nije do definisanja, zasto ne bi bio malo precizniji u komentarima? ili onda opsirniji ali recimo u zaobilasku?

:)