Prijava
   

Nemoj ti gledati na njih

Još jedna u nizu uzaludno - frustrirano - afektivnih rečenica kojima pribegavaju roditelji čija su deca kontradiktorno vaspitana od željene mere. Zamerajući im iritantne pojedinosti, a u skladu sa dečjom filozofijom, uvek će se naći neko još gori od njih. Primera je bezbroj, ali je krivac samo jedan, te nijedan iole tvrdoglaviji roditelj neće popustiti u željenoj nameri da dete diskvalifikuje zlih navika i lošijeg ponašanja, a sve u cilju očuvanja jedinke.

-Pa Bože Lazare, što opet dobi dvojku, kad sam rekla da učiš ti nećeš, samo visiš za onim kompjuterom, ima da ga ukinem !
-Šta'š ukinuti ? Kompjuter ? Ili možda internet...
-Samo ti zezaj, e ima da odem u školu i da im kažem da si nulu zaslužio iz vladanja, ovde meni laješ na zvezde, a profesoru ni da gukneš.
-Kako bre ni da guknem, pa dobio sam dvojku iz biohemije, onaj Milivojević dobio banderu, i on i još njih troje.
-Mani se ti njih, nemoj ti na njih gledati, ti uči za sebe, nego, jel neko dobio peticu, a ? A ?
-Da... Možda.. Ne verujem, meni je dosta i dvojka.

Komentari

A kako znaju reći ''Što se ne ugledaš na Jelenu, kako je ona mogla da dobije 5?'' lololo
+

ne znam za tebe, ali ja sam još uvek školarac, tj četvrta godina, ... i to me ubija, ovo je sve kopirano s kevinog monologa, morao sam i ime svoje da sadenem :D

Odlična ti je ova! +++

ne znam za tebe, ali ja sam još uvek školarac, tj četvrta godina, ... i to me ubija, ovo je sve kopirano s kevinog monologa, morao sam i ime svoje da sadenem :D

Davno sam ja kroz to prošao. A vjeruj, da nije bilo toga, nikad ništa završio ne bih. Jebi ga, nekim ljudima mora da se viče.
I dan danas kad besposlen ležim, imam osjećaj da će keva reći uzmi nešto uči :)

nemoj tako, valjda si na birou :))

Ma radim uvelike :)

to je onda druga stvar, još ako keva ima lep prihod od tebe još drugija je stvar :')

Ima - ne gleda me :)

haha, a bogme ni pare ne vidi x)

Ako ni po čemu, nek ova defka bude upamćena po tome što mi danas 6 meseci na Vuki, jes da me niko nije to pito, al šo ne b reko :)

Фино, фино... :) +