Prijava
 1.    

  Ode jedna, dođu dve

  Ženama je, kao što smo i sami upoznati, vrlo lako da nas obmanu. Ne znam zašto, al' jebiga, tako je. Desio se sudar kometa i eto, našao si ribu za koju misliš da je žena tvog života, majka tvojih devet Jugovića i slične bljuvotine. Naravno, do skoro (poslednjih godinu i sedam i po meseci) nisi mogao da nađeš ni jednu, svaki tvoj start je odjeban suptilno, u fazonu, "Bolje bež' paore, dok ti ne natovarim ceo kop navijača Donjeg Zabrežja" ili nešto još suptilnije, signal bratu, inače šefu obezbeđenja, da dođe da ti dislocira bubreg i plućnu maramicu. Nisam siguran zašto se to dešava, ali je činjenica i ne treba je dokazivati.
  Sad kad si konačno našao ribu, odjednom sve one postaju zainteresovane za tebe i tu dolazi do istinske filozofije. Da li namirišu ili se nekako vidi, jebem li ga... Brojevi koji su do skoro bili upisani kao Kiza balon, Mile Fasader, Komša tesar, Joca Kladionica, zovi na drugi zamenjuješ nežnijim imenima, tipa, Nevena, Bojana (daje u bulju), Milica!. Neka hemija se desi, pa da ga jebeš.

  ...koju godinu i mesec ranije...
  -Izvinite, je l' slobodno da spustim flašu ovde? Ukočile mi se ruke, a ovaj moj drugar zaboravio da rezerviše sto... a vas dve ste tu same...
  -Upoooomoć! Manijak!!! Ne za sisu! Aaaa, brzoooo...
  -Ali ja sam samo...
  -Ne želim da ti ga vidim! Upoooomoć, vrati ga u pantalone!
  ...obezbeđenje te hvata za ramena i baca u Savu... u sred februara... golog!
  ...............
  -Buraz, 'ajd batali da čukaš te poruke i dodaj mi džojstik...
  -Slušaj ovo... ona mala sa trećeg... Prolazim kroz pakao. Ja sam napravila strašnu grešku, ja sam kriva što si me ti varao i lagao, nisam trebala da te proveravam. Dođi da me odvališ od kurca. Ako me iskuliraš, dići ću ruku na svoj krhki život. Nevenica.
  -Hahhaha, koja očajnica. 'Oćeš ići sad kod nje?
  -Ma, jok... ja ću Galatu.