Prijava
 1.    

  Odoseobesim

  Dodje tako trenutak u profesionalnoj karijeri kada ti se smuči život. Ne zato što ti je dosta posla za vjek i vjekova, nego zato što se pojavio neko bolji od tebe. Dobro, znao si da sigurno postoji neko bolji, ali brate...

  Ovaj novi te šije. Džabe što si sa stažom stariji od njega, on može da ti objasni neke svari. Čovek radi samo puca, sa istim onim elanom koji si ti imao pre nego što si se oženio i uzeo kredit. Džabe ti i da se više trudiš, i da mu smestaš, i da ga pljuješ, on te jebe pa ne vadi.

  I za koji kurac krasni se onda trudiš? Lepo zemlju da prodaš, i duzmeš konopče se obesiš. Ili uradiš ono što je u tom trenutku prikladno.

  - Šta je brate, što si skenjan?
  - Ma pusti me... Znaš da se ceo život ložim na gitaru, tu kao nešto vežbam, sviram, komponujem... Dodje maločas Džonijev burazer, mali 10 godina, odsvirao par rifčina, vilica mi se po podu vukla. Ne znam za koji moj sam gubio vreme do sad, kad me urniše klinac treći razred... Odoseobesim lepo sad, i da se ne brukam više.
  --------------------------------------------------------------------------------
  - Gde se izgubi ova moja?
  - Eno je sa malim Perom.
  - O jebem mu kolje grabovo, treća ovog meseca. I šta se ja koji kurac trudim tu, celo veče zaludjujem, baronišem, pričam priče, kad on samo dodje, pogleda je, i ona ode sa njim? I opet neću jebati. 6 meseci suše... Ma odogaodsečemnapanj lepo i ćao zdravo.
  - To se u mom selu zove konj Veselko.