Prijava
 1.    

  Oglasi na seoskim poljoprivrednim apotekama

  Poprište odvala i smehotresnih misli od strane (polu)analfabetizovanog čoveka koji ovim putem želi da poruči kako prodaje ili, pak, kupuje određeno dobro. Sastavljeno u stilu Tominog engleskog, Gagićevog prodora ili pevanja Goge Sekulić, ovi oglasi odišu nekom jebenom iskrenošću i dobrotom koju je teško zamisliti. Kao da nikad ni ne možeš posumnjati kako je autor tog teksta neki drlov koji deci buši balone i babama lomi muškatle. Nekako to mučenje prilikom pisanja, poput rukopisa prvaka koji tek štampanu ćirilicu pokušava da savlada, daje jednu kompaktnu iluziju koju je teško razbiti.

  Nijedan oglas nije kompjuterski "svaren", već predstavlja manualni pečat domaćina, glave kuće i ponositog čoveka koji svojim humorističkim pristupom pokušava da uvali vepra za priplod mortus pijanom beraču malina ispred seoske prodavnice koja, naravno, u svom sklopu ima i poljoprivrednu apoteku. Upravo na njenom staklu, pored plakate da lokalni fudbalski klub igra utakmicu 12. kola opštinske lige u nedelju, u 11 sati, stoje i izlepljeni oglasi.

  ● Prodajem mašinu za čerupanje pilića. Gratis kornet jaja i kokoška gološijanka. Mile Predonjin

  ● ķũþüjeM ǰǟɌca zĀ priþÏÖd. ZnãM dÍMĀ Āçà ÖbRadÖv al baKsûz neće DÂ mÌ pRÖdĀ jebem gà Üsta.

  ● Prodajem polovnu lavlju kandžu za Yuga. Telefon: 065/458-xx-xx

  ● Prodajem krmaču ubojnicu. Povoljno. Žika Rašin

  ● Kupio bih tašti džojstik, ne moš više digra PES preko tastature.

  ● Menjam svoju ženu od 44 godine za dve po 22. Bole Jagodarev

  ● Povoljno orezujem vinograde, kalemim, cepam drva i pravim mušku decu.

  ● Poklanjam kučice marke džukela, od oca Cukija i majke Lelice. Nemam više sredstava, jedu kao tornado jebo im pas mater.