Prijava
 1.    

  Okeanska svežina

  Svaka jeftina hemijska smesa nedefinisanog mirisa, ali obavezno plave boje, kojoj maštoviti marketinški magovi nisu uspeli dodeliti neki drugi naziv, jer čak ni njihovim dovitljivim mozgićima ne liči ni na šta poznato.

  Za cilj ima da korisniku koji nikada nije bio na okeanu, kroz takvo imenovanje, približi različita morska osećanja. Na primer, pre nego što sune sarmu u tanjir opran Oušn Freš detardžentom da ima trip kako će ga na plaži upravo ručkom poslužiti sirena tek izašla iz plićaka. Kad visi na PornHabu u prostoriji gde na svakih X minuta pršće Glajd pomenute arome, da mu se stvori snažan utisak kako na pramcu stiska Kejt Vinslet. Ako je u toaletu opremljenom ovom mirisnom smradčinom onda će (hehe) čvrsto verovati kako sere direkt u Pacifik.

  - Dragi, imaš li ti neki fetiš za koji još uvek ne znam?
  - Naravno. Volim kad odem kod nekoga da pišam direktno u, zbog gostiju, tek postavljene osveživače za wc šolju. Čak i one plastične što stoje sa strane, Domestos, Bref, Pompa i slične, ali naravno da preferiram Duck stikere, posebno plave. 'Naš koja svežina od pišanja bude, tačno hemiji pridodam prirodnu aromu.