Prijava
 1.    

  Okršaj kod Grand korala

  Kad se dve fejk fenserke svađaju, a ponekad i potuku oko toga koja ima originalnijeg lažnog Luj Vitona ili Šanela!

  Karleuša: Bubamari bih savetovala da ćuti, nosi moje iznošene krpice!
  Bubamara: Radim od svoje 15. godine i uvek sebi mogu da priuštim Luj Vitona od 15, 20 hiljada evra. Nemam nameru da nosim Krmeljušine iznosane fejk stvari! A takođe nisam ni Seka Aleksić, pa da nosim jednu stvar po sto puta.
  Seka: Krmeljuša i Zunzara? Jedna podstanarka, druga pobegulja. Ja sam svoju kuću kraj kukuruza podigla. Menjam garderobu na svakih po sata. One BIH zavidele meni koliko ja Luj Vitona imam. Sam Luj Viton mi je čestitao na stilu i rekao da ću mu biti inspirativna muza. Bilo BIH mu baš drago da radi sa mnom.
  Karleuša: Moj polni organ je moj mozak! Svaki dečko mi je kupio original Šanela! Nemam šta da se raspravljam oko dve štajgerke!
  Bubamara: Krmeljuša i da ima original Luj Vitona, izgledalo bi kao da je sa buvljaka, jer je građena kao kiklop. A za Seku nema dovoljno velikih brojeva!
  Seka: Znate šta? Moram u sobu 22 na veštačku oplodnju, pa da detetu kupim original Luj Viton pelene! Pa ću onda u svoj mir pokraj kukuruza! A podstanarke i fejkerke nek se i dalje brinu!

  ***

  Ivana: E, vidi što Dejana ima Luj Viton maramu!
  Sanja: Pa šta imam je i ja!
  Dejana: Al moja nije sa buvljaka! Ahahahahaha
  Sanja: Moja je kupljena u Zari, a tvoja u TeraNovoj, pa sad gledaj čija je originalnija.
  Dejana: Glupačo, Zara prodaje samo svoju marku! Nemoj da se blamiraš!
  Sanja: Ma, kučko jedna, ti ćeš mene da učiš. Meni je moju doneo moj dečko Mile direktno iz Francuske, iz Pariza, znaš? Ti to možeš da sanjaš samo da ćeš dobiti od onog tvog gubitnika!
  Dejana: Ma, mojne da te išamaram sad tu pred svima, presešće ti i Viton i tvoj Mile!
  Ivana: E, koze, znate šta, jeb'o vas Luj Viton! Iste ste one seljanke sa Granda, a kao ful ih ne volite. One su baš vaš nivo! Baj!