Prijava
   

Oproban recept

Šablon, sigurica. Nešto što je urađeno mali milion puta i jednostavno ne može da omane. Uvežbano i isplanirano do tančina.

Kako redakcija dnevnog lista Kurajber saznaje Vladimir Vermezović će verovatno u predstojećem periodu dobiti otkaz. Naime, Dragan Đurić će otpustiti još jednog u nizu trenera u poslednjih nekoliko godina. To je već oproban recept koji funkcioniše godinama bez greške, trener uvede Partizan u Evropu a onda kreću pritisci putem medija i konstatno pljuvanje trenera zbog loše igre i slabih pojačanja. Naravno čim prvi put dođe do kiksa Đurić otpusti trenera pod izgovorom da nije zadovoljio očekivanja i pored rekordnih 420 000 evra izdvojenih za pojačanja i da je prelazni rok odrađen loše, te da je uprava dala punu podršku i odrešene ruke treneru. Naravno niko ne pominje prodaju okosnice tima. Đurić potom zaposli mladog stručnjaka, željnog dokazivanja i što je za njega najbitnije skromnih apetita što se tiče plate. O ovome nešto više sutra u štampanom izdanju.
_______________

- Au brate opet si pao godinu. Šta ćeš sad?
- Šta, šta ću? Po starom dobrom i već oprobanom receptu svako točeno ima da presečem vinjakom a zatim ću da navatam neku sisatu klinku da mi izvida rane ako me razumeš.
- Boli tebe kurac.

Komentari

Ау који фест јеботе!!!
+++
+++

ne menjaj recopis, kameni.
+++

Prvo dobra slengara, a odrađena maksimalno kako treba.
UPRAVA NAPOLJE!!!
+++

Jako, jako lijepo :) +

Хвала за честитке Камени :)

Ima i ona priča da one radnike po pilanama što rukuju opasnim mašinama stalno rotiraju sa mesta na mesto, da im jedan te isti posao ne postane šablonska radnja, odnosno, da ne postanu nepažljivi. Nije sve u šablonu.
Elem, da ne smaram.
+++