Oproban recept

TucanKamen 2012-09-04 23:40:13 +0000

Шаблон, сигурица. Нешто што је урађено мали милион пута и једноставно не може да омане. Увежбано и испланирано до танчина.

Како редакција дневног листа Курајбер сазнаје Владимир Вермезовић ће вероватно у предстојећем периоду добити отказ. Наиме, Драган Ђурић ће отпустити још једног у низу тренера у последњих неколико година. То је већ опробан рецепт који функционише годинама без грешке, тренер уведе Партизан у Европу а онда крећу притисци путем медија и констатно пљување тренера због лоше игре и слабих појачања. Наравно чим први пут дође до кикса Ђурић отпусти тренера под изговором да није задовољио очекивања и поред рекордних 420 000 евра издвојених за појачања и да је прелазни рок одрађен лоше, те да је управа дала пуну подршку и одрешене руке тренеру. Наравно нико не помиње продају окоснице тима. Ђурић потом запосли младог стручњака, жељног доказивања и што је за њега најбитније скромних апетита што се тиче плате. О овоме нешто више сутра у штампаном издању.
_______________

- Ау брате опет си пао годину. Шта ћеш сад?
- Шта, шта ћу? По старом добром и већ опробаном рецепту свако точено има да пресечем вињаком а затим ћу да наватам неку сисату клинку да ми извида ране ако ме разумеш.
- Боли тебе курац.

8
42 : 4
  1. Ау који фест јеботе!!!
    +++
    +++

  2. ne menjaj recopis, kameni.
    +++

  3. Prvo dobra slengara, a odrađena maksimalno kako treba.
    UPRAVA NAPOLJE!!!
    +++

  4. Jako, jako lijepo :) +

  5. Хвала за честитке Камени :)

  6. Ima i ona priča da one radnike po pilanama što rukuju opasnim mašinama stalno rotiraju sa mesta na mesto, da im jedan te isti posao ne postane šablonska radnja, odnosno, da ne postanu nepažljivi. Nije sve u šablonu.
    Elem, da ne smaram.
    +++

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.