Prijava
   

Orkestar Kolarčevih zadužbina

Ja mislim jedina stvar koja mi usere novogodišnje praznike. Ma šta bre mislim, jedina sigurno. Al ne usere u smislu pokvari, već bukvalno, kenja mi se od toga. I opet je za to kriv glupi RTS.

Dobro malo smaraju i reklame za seriju i film "Montevideo Bog te video", al šta ja znam, pre ću gledati kako Tirke i Moša pikaju fucu sa košarkaškom loptom, nego da gledam kako ovi sviraju kurcu. Dal me ložiš da neko može da ostavi to da mu trešti na TV-u i pritom mirno sedi u fotelji, pijući čaj i čekajući ponoć? Kurac! Da mi platiš ne bi to gled'o! (ustvari zavisi od sume)

Elem, da se vratim na temu. I kad zadržiš na 20 sekundi pogled na RTS-u u to doba možeš svašta da vidiš. Neki tamo šatro muzičari sviraju kao da učestvuju u lirskoj borbi. Čuju se raznorazni zvukovi truba, klarineta i ostalih limenih gvožđurija. Dirigent, obično neki sed tip, mlatara onom palicom kao da im zavodi red. A oni ga malo sutra slušaju. Sviraju svako svoje, pa to nije ni za kurac. Da bar malo znaju, možda bih ih gledao i malo duže.

Takođe u taj raštimovani orkestar može da zaluta i neka pičoka koja obično svira violinu. Tad gledam po 2 minuta. Sviraju Mocarta, Štrausa, Betovena, Šopena i ostale kompozitore s' perikama. Nekad odsviraju i rukoveti od Mokranjca, al to samo kad se sete.
I glupom RTS-u još i nije dosta što smaraju raju tom muzikom već i šurnaest puta prikazuju reklame i najave te svirke. Nek se nose u tri lepe!

MOLIM TE BOŽE, NEK POTRAJE FARMA DO NOVE GODINE, DA BABA NE BI SLUŠALA OVE DEBILE! CIGANINE, DOĐI DA MI SVIRAŠ, DAĆU TI KOL'KO GOD DA 'OĆEŠ, SAMO DA SE OTARASIM OVIH KVAZI MUZIKANATA!

Ma šta ja kenjam, ugasim RTS i gotova priča!

Definicija za Mizantrophy

Komentari

onako... ali The Prof će da te ishejtuje zbog ovoga što si mu rekao.

Šta je Prof? Nisam baš dosta pričao sa njim ovde.

A jest' sad videh u ovom linkovanom da mi je komentarisao.

Jao, jao, ti si od onih koji misle da je neko važan umro čim čuje i vidi klasiku na tv-u?
Hahahaa, al dobro, vidi se da mrziš, to je sad na ceni :))

Раздвој то неби на оба места, не било ти заповеђено...

Ispravljeno kafo, jbg ipak je Bolt brz, pa se potkrale greške.

Е сад могу да похвалим :) Лепо исхејтовано, свиђа ми се.

odličan dečko
+++

Mogao si ti to bolje da odradiš...

mršav +

Tek da znate koliko je sve ovo neprijatno muzičarima u orkestru...

više sam očekivao od tebe Profe.

Znam da sam mog'o bolje Profe, al jbg šta da se radi sad.

Nije da ne volim klasičnu muziku, naprotiv, ali ovo je solidan hejt, stoga plus.

Šta da očekuješ, Pani? Pa, ja to isto mislim, čemu da krijeeeem, zbog neostvarene karijere u Srbiji gorke suze lijeeeeeem!

ne sviđa mi se ova defka Bolte munjo, svaka čast na prolazu dva kola i ulasku u 16 najboljih, ali ovo mi je baš bezveze. Šou sam rispekt tu mjuzišans! nisam ocenjivo da te ne ometem za prolaz u popularne.

ne znam, Profe, ali da sam ja slučajno muzički radnik i da mi je bolt dirao u profesiju napao bih ga i vezao za stolicu i sproveo ono iz clockwork orange.

Znam Krpo da nije dobra. Opali minus ako ti se ne leži defka slobodno. Biće +eva.

Болте, добро си бре одрадио, није да ниси. Ал' да си се осврнуо иза себе, и прочитао своје две претходне, ова би потом била, куд и камо боља..

Bolte, opasnno si se pokazao ovih dana... očekujem i dalje da tako radiš...

Ne voliš da gledaš, ili da slušaš?
Samo u novogodišnjoj noći?

jeste vi citali prvu recenicu?
ostalo ok. +