Prijava
 1.    

  Osnovno obrazovanje nemate!

  Ide uz "Sram vas bilo!" i "Kakva je ova danasnja omladina, jel vidite komsinice? Bruka", i upotrebljava se u GSP-u (guranju sa penzionerima) od strane onog P, tj penzionera.

  Primer 1: Covek, moja procena 50ak godina, sedi i mrsti se, pored njega stoji devojka od nekih 20ak godina.
  Na stanici, cova ustaje, okrece se ka devojci: Sram vas bilo! Ne znate da ustanete coveku! Osnovno obrazovanje nemate!
  Ceo autobus gleda budalu koja je sedela sve vreme, i kuka zato sto je devojka samo ustala da bi on seo, umesto da se polomila da mu oslobodi mesto.

  Primer dva:
  Devojka sama sedi u autobusu. Ostala mesta prazna. Ulazi deda sa cegerom, i gleda je ljutito: "Kako te samo nije sramota? Da neces da ustanes starijem coveku! Bruka bre!
  Osnovno obrazovanje nemate!" Devojka ustaje, on seda na njeno mesto gundjajuci.

  Primer tri: Video momak mesto u autobusu, odmah iza stakla kod vrata. Prolazi do mesta, i taman da provuce nogu, deda sa drugog kraja autobusa skace, udara u staklo, odbija se i pada u sediste. Nakon te vratolomije poprima izgled bolesnog starcica i pocinje da strelja decka optuzujucim pogledom.

  Primer cetiri: Decko u polu-praznom autobusu, dolazi do mesta. Baba mu prilazi sa ledja, mrtva ladna ga gurne i sedne. Ovaj u soku gleda, ne zna da li da bije babu, baba poprima izgled bolesljive bakice.

  Primer pet: Prazan autobus. Decko sedi. Deda dolazi, uvredjeno ga gleda. "Osnovno obrazovanje nemate, da necete da ustanete coveku u autobusu!"
  Decko: "E deda sad ces da sednes na patos picka ti materina! Dodji da ti pomognem!"

  Primer sest: Baba koja vam je zabila lakat na vratima kad ste ulazili. Sedite na sedistu, baba pored vas.(uspeli ste nekako ispred nje!)
  "Baba, oces da sednes?"
  "Hocu."
  "E pa nema mesta!"

  Sve do petog su proverene price, ostalo nameravam da oprobam prvom prilikom.