Prijava
 1.    

  Osobe koje psihoanaliziraju same sebe

  Kreteni. Level pro.

  Preispituju svaki svoj postupak, do njegovog najsitnijeg dela. Poput Terminatora procenjuju gde, kako, kad i zašto.To su oni likovi koju sebi čupaju dlaku sa glave i u njoj traže smisao .Njima se loše stvari ne dešavaju, oni su to želeli da se dogodi. Oni su proizveli polje loše karme koja ih je kaznila za loše vladanje trenutnom situacijom. Obično veruju u horoskope, numeričke i tarot zajebancije i pokušavaju na osnovu toga da prodru u centar sopstvene psihe. Predstavljaju izuzetan primerak za moderne psihologe. I ustanove. Zatvorenog tipa.

  - Gde sam, šta je ovo, šta ću ja ovde ? A da , pa ja sam lud i ovde su me zatvorili.
  - Hmm to je nemoguće , nisam lud, zdrav sam, poznajem sebe, evo mlatim rukama i derem se jer sam zdrav, to je normalno.
  - Ne to nije normalno, normalno je u džungli, a ovo nije džungla. Možda da se preselim u džunglu tamo ću biti normalan, a ovde ću od sada da ćutim, da ljudski je ćutati. Pa ja sam čovek, pa da, ali imam glas, što znači da ne treba da ćutim, već da pričam. Da pričaću, sam sa sobom ali tiše. Ili da se derem pa da me presele u džunglu ?
  - Evo ga doktor, pitaću ga da me preseli u džunglu.. DOKTOREEEEEEE !!!!
  Doktor : Bromazepam odma'..

 2.    

  Osobe koje psihoanaliziraju same sebe

  Osobe koje jedu govna. Govnojedi.

  Ne gledaju kako da porade na sebi. Ne gledaju kako isprave iskrivljeno. Njima je drago što je iskrivljeno, ali ni to im nije dosta. Kopaju da nađu uzrok iskrivljenosti. Kopaju sve dublje i dublje. Uglavnom na pogrešnom tlu. I uglavnom nađu neki razlog. I onda počnu da smaraju...

  Likuša 1: Uuuuu, Likušo 2, što sam upoznala sinoć decxka! Kažem mu da imam jednu drugaricu baš za njega. Oduševio se kada sam mu pokazala tvoje slike na fejsu.
  Likuša 2: Mmmmmm, koliko ima godina?
  Likuša 1: 25.
  Likuša 2: Znači klinac...
  Likuša 1: Četiri godine je stariji od tebe, ŠKK?
  Likuša 2: Znaš da se ja ložim samo na likove 30+, ne idem ništa ispod 30 za vezu. Ništa ispod 28 za seks.
  Likuša 1: Alo, devojko, lik je super, tvoj tip, koji problem imaš?
  Likuša 2: Pa znaš, tata mi je često bio odsutan kada sam bila mala. Verovatno žudim od tada za pažnjom starijeg muškarca... Manjak očinske figure bla bla bla bla bla truć.
  ...
  Likuša (neka druga): Kako ona ne zna s' njim, to je nezdravo. Vrti je oko malog prsta! Ja bih lako s' njim, koji je tu uopšte problem, s' njim kao i sa svim ostalim muškarcima!
  Lik: S' kojim muškarcima?!
  Likuša: Molim?
  Lik: S' kojim, bre, muškarcima!? Imaš 25 godina, dečka nisi imala, a filozofiraš mi tu o muškarcima i muško-ženskim odnosima!
  Likuša: To što meni treba više da se zaljubim (joj što je slatka ova što sam je izmislio) ne znači da ne znam ništa o muškarcima.
  Lik: Ma izađi iz ormara već jednom!
  Likuša: E, mene momci ne privlače u tom smislu! Kada sam imala 6 godina vozila sam se sa drugarima biciklom do Dunava, i tamo sam videla desetak golih likova kako igraju odbojku na pesku. Najverovatnije me od tada nije toliko zanimao kiton u godinama kada je sve druge devojke zanimao. Što bi Frojd rekao bla bla bla bla bla truć.