Prijava
 1.    

  Otac Joil Bulatović

  Nekada monah u Ostrogu, a danas iguman manastira Ćirilovac kod Kolašina. Čuven je po svojoj upornoj borbi protiv Darvinove teorije, masona, antihrista, Sai Babe, gatara, vračara, Jehovinih svedoka, Subotara i drugih neprijatelja Pravoslavlja.

  Neprijatelji ljudskoga roda izmislili su kako smo mi postali od majmuna. potplatili nekoga nesrećnog masona Darvina koji je napisao lažnu teoriju kako je neki majmun putovao, video nešto žuto gore, onu bananu i razmišljao čitavog dana kako će da dokuči, išao, mislio i naišao na neki štap, uhvatio ga u prednje šape. Podigao se i nešto mu je kvrcnulo u leđa i postao je čovek od majmuna.
  Eto, takvu teoriju ludu su izmislili u koju ni dijete ne bi moglo poverovati, a ne da doktori nauka i vladari vjeruju u to.

  Pušenje je kađenje đavolu. Usta pušača koja treba da slave Boga, postala su kadionica satanska.

  Kako su mogli da dozvole da se pojavljuju na televiziji Zorke, Milojke i nekakva fukara vašljiva, satanizirana i da one imaju svoje vrijeme. Kad priča patrijarh Pavle negde posle ponoći, a Zorke i Milojke odmah posle dnevnika. Ovako nije moglo ni u doba komunjara, jer oni nisu dozvoljavali da se pojavljuju gatare, vračare, bioenergetičari, pa čak ni travari.

  Ja sam jednom video Sai Babu na televiziji. Kakav je taj smrad, ne liči na čoeka.

  Ako vi dolaze Jehovini Svedoci i Subotari, ta Milerova fukara (William Miler je osnivač Subotara), slobodno ih isprašite, samo ih nemojte ubiti.

  Masoni su sluge satanske i hoće da unište Pravoslavje da bi mogli da sprovedu svoj 140-godišnji plan. Sveti Sava i sveti Vasilije su stali pred presto Boga i spasli Srbe od bombardovanja.
  Evo, često čujemo da je izabran novi sekretar Ujedinjenih Nacija, a ja se pitam đe ti je predsednik sekretare, kukala ti majka, a njemu je sam Antihrist predsednik.