Prijava
 1.    

  Otirač

  Mala stvarčica slična tepihu čija je osnovna uloga da vam poželi dobrodošlicu.

  Welcome.

 2.    

  Otirač

  Alkoholisani komšija koji se nekako dovuče do ulaznih vrata zgrade, ali dalje - jok!

  -I to ti kažem, kako su mi... U jbt, šta je ovo?!
  -Ma to otirač, samo preskoči. On tu stalno leži.

  -Konju jedan pijani!!! Samo me sramotiš, povazdan ležiš ispred vrata ko neki otirač!!!

 3.    

  Otirač

  Parče tepiha ispod kojeg se ostavlja ključ za ostale ukućane. Negde i saksija može da posluži. Bilo je i nekih pokušaja da se ključ ostavlja u starim, nagaženim papučo-patikama ali su neki ukućani provodili po nekoliko sati pred vratima ne usudivši se da potraže ključ u mračnim misterioznim mirišljavim dubinama abidabidasa.

  SMS
  mama, odo ja do grada. kljuch je ispod otiracha. el si mi kupila sladoled?

 4.    

  Otirač

  Stvar ispod koje i danas 80% srba valjda po tradiciji krije ključ od kuće.

  Mogu da posluže i saksije...

 5.    

  Otirač

  Zadnja crta do koje možete obuveni prilikom ulaska u kuću papučara.

 6.    

  Otirač

  Kamikaza ambicija, konzumator kompleksa, miš samopouzdanja. Ljudska verzija mrava, koji ceo život naporno radi, zarad drugih, i često biva gažen od strane većih. I to mu ne smeta. Na lestvici ljudskih vrlina, često je u samom vrhu. Dobar, vredan, ponizan. Svi kvaliteti srednjevekovnog roba su uključeni u njegov genetički kod. "Izvini" je njegov životni moto. Iako nikad nije kriv.

  -Jovanoviću, nažalost, ne mogu ti dati obećan odmor. Sekretarica i ja idemo na poslovni put u Rio, Ljubiša je otiš'o na zimovanje, a Rada je bolešljikava. Nema ko da radi, moraćeš da ostaneš.
  -Naravno šefe, nema problema.
  -Drago mi je da smo to rešili. Idi donesi mi kafu, i iskopiraj mi ličnu kartu, treba mi za neku vizu, šta već. E, i kad si već na nogama, pokupi moj auto sa pranja. Tu ti je, na 5 kilometara od zgrade.
  -Naravno šefe.
  (kolega) : Je li bre, Jovanoviću, pa dokle više? Zašto dopuštaš da mu budeš otirač? Znaš i sam da on ide da jebe ovu radodajku u Brazil, da se Ljubiša ne vraća već 30 dana sa zimovanja, a Radu bole kurac za posao. Ti si bre programer, šta ima ti da mu ideš po kafu i budeš potrčko. Idi mu reci - neću! 'Ajde bre, nisi mutav.
  -Nemam vremena sad, moram po kafu.. Izvini, sve najbolje.