Prijava
 1.    

  Otkrovenje Man's Health-ovo

  Čujte i znajte, verni i neverni, doći će taj dan. Domaće pivo sa neba padaće umesto kiše, svačiju garderobu usmrdeće i tvrdokorne fleke ostaviće. Svi će toga trena isti biti, nosili Armani ili Gucci svejedno biće.

  I ogromna D&G lopta od nerdjajućeg čelika sa šljokicama udariće. Modne kuće sravnjene sa prašinom biće. "Šopinga više nema", reći će glas Gospodnji. Ulicama umesto hausa odjekivaće jecaji. Hladan talas farmerki sa buvljaka poplaviće naše metro-metropole.

  Dejvid Geta i Morandi više neće obradjivati hitove Pepersa. Na užas svih nas "Metalika" sa neba oglasiće se. Masni i rošavi metalci prići će, Ajron Mejden majice nosiće. Ko se njima pokloni i crnu majicu sa nekul printom na sebe nanese, neće naći milost Gospodnju. Na večnom buvljaku ostaće, sa neobrijanim balkancima primoran da pije pivo biće.

  A Roze Čivava Gospodnja sa neba sićiće i ko je veran i naparfemisan bio i kada spava, u carstvo Urbano ući će. Njemu kreme protiv podočnjaka biti potrebne više neće.

  A oni što slušahu narodnjake i neurbani biše, neće ući u carstvo Urbano, kao ni metalike i ostale sekte. Prada cipela Čivave Gospodnje doveka gaziće starke njihove.

  A u carstvu Urbanom pravda vladaće. Buvljaka biti neće, Bvulgari na njihovom mestu postojaće. Svako će nositi šta god hoće, nerealnih cena biti neće. Vreme za šoping neograničeno biće. Pivo od borovnice više neće biti gej. Ni kokteli. Ni martini.