Prijava
 1.    

  Pičakli

  Kada se svi glavni junaci, pičkopaćenici koji hoće da pojebu pre mature, zaustave i gledaju u devojku koja se spušta stepenicama, u trenutku kada je sempl iz teme za Gospodara prstenova zamenio tradicionalni dramenbejz u takvim filmovima, junaci sigurno gledaju u devojku koja je baš pičakli.
  Lepa, zgodna, ne prenaglašenih atributa kao što su ekstermno jaka guma na gaćama koja neće dopustiti ogromnim sisama da upadnu u gaće ili odsustvo kaiša na farmerkama (pošto se, jelte, farmerke drže na "Mulher Melansija bokovima" i imaju tendenciju da se penju na gore umesto da spadaju, tako da suknja ne dolazi u obzir), sve u svemu savršena zlatna sredina među devojkama. Verovatno je i blage naravi, dobrica jednom rečju, koja se ne preza da se presvlači u sred muške svlačionice gde je količina testosterona kadra da ošamuti i Rudonju.
  Pičakli je devojka koja lepa u svakom pogledu, niko joj manu ne može naći i u njoj vide lepotu čak i dva muškarca potpuno različitih ukusa.

  Đole - Jel idemo večeras da se ubijemo od alkohola, kretoša i nikotina? Doneću onu moju višnjevaču, pobelele su višnje skroz, sad je prava!
  Pera - Ne mogu brate, moram da se vidim sa Eleonorom, zvala me da prošetamo.
  Đole - Au brate, to ona pičakli likuša?
  Pera - Da.
  Đole - Pičakli nikada nema debelu drugaricu, pičakli nikada neće da te pita da li joj dobro stoji nešto od odeće! BRATE! ONA TE NIKAD NEĆE NI UVREDITI! SVAKA ČAST!
  Pera - Ali, mi smo drugari..
  Đole - Si ti peder?