Prijava
 1.    

  Plava svrš

  Urbana legenda međ' fensadijom i šminkerima, kao i uzrok više nekontrolisanih napada smeha međ' iskusnim koktel majstorima.

  Naime, neko je nekada davno započeo veliko lančano loženje da ako zamoliš čiku sa šejkerima za malo metilensko plave u tvom Kurakau, Plavom martiniju ili bilo kom drugom koktelu sintetički ofarbanom u plavo, sledeće prskanje po tastaturi, maramici, vc šolji ili pak devojci biće propraćeno fluorescentno plavom senzacijom koja divlja pod ultraljubičastim osvetljenjem. Ergo, ceo klubić će videti da je kurva plođena, a šminkeru sledi aferim od cele zajednice.

  Ako majstoru nije do sudskog postupka, oteraće klinca u tri pičke materine ili će mu sipati i naplatiti boga oca čist plavi grenadin od koga će ovaj, istina, pišati plavo, ali će do potencijalnog koitusa već biti toliko pijan od propratnih tekućina da će zapišavati nesretnicu misleći da prska kao crnac.

  Ako je majstor hazarder, nihilista umoran od svih sranja ovoga sveta, i zapravo čuva prokletinju u frižideru za ovakve situacije, pa još i pretera u metanju iste, jedino što će prskati te noći su sinapse starog oca kada čuje da mu dika i ponos leži otrovan u Urgentnom i recituje:

  Plava svrš,
  Čudna svrš,
  Jedina na svetu!