Prijava
 1.    

  pljuvanje u dalj

  Uglavnom rekreacija decaka od 6 do 20 godina uzrasta.
  Najzanimljivije je kada se praktikuje sa prozora solitera,terasa i balkona,ma da ni u ravnicarskim predelima kao sto su parkovi i ulice nije zapostavljena.
  Dosta mladih je prilaze kao glavnu fizicku aktivnost.

  Klinac 1:Jel treniras nesto?
  Klinac 2:Aha,pljuvanje u dalj :)
  Klinac 1:Sa ili bez prepona? ;)

 2.    

  Pljuvanje u dalj

  Popularna igra među decom koja žive u višespratnicama, ispod kojih je aktivan pešački saobraćaj. Cilj igre je da pljuneš što dalje, ali da u isto vreme pogodiš nekog prolaznika. Nešto poput onog majmuna u Jagodini. Ne, ne mislim na Palmu, već na onog u zoološkom.

 3.    

  Pljuvanje u dalj

  Buduća olimpijska disciplina nastala krajem 20. veka uvođenjem interneta na ove prostore. Domaći brend koji pored ajvara i vampira čini sveto trojstvo nacije i ništa manje dijaspore. Ataše antagonista.

  Pravila igre su laka.
  Nastaju kao produkt lične frustracije kod takmičara koji se potom međusobno pljuju, a pobednik biva onaj koji u tome što dalje stigne.
  Najzanimljiviji mečevi su bazirani na multietničkim, kulturalnim i polnim razlikama, i mogu da traju nekoliko dana a neretko čak i nekoliko meseci u zavisnosti od broja učesnika.

  Ova plemenita i ništa manje viteška igra najpopularnija je među neuspelim vašljivim abortusima obogaćenim uranijumom, što i ne čudi s obzirom da su je na ovim prostorima afirmisali paori.

  Zanimljivo je da istorija ovog nacionalnog sporta u Srba ne poznaje pauzu, što znači da od dana kada je izmišljen pa sve do danas pljuvanje u dalj traje i nema izglednih šansi da se u bližoj svetlosnoj budućnosti zaustavi.

  Olimpijski komitet Srbije u ovaj sport polaže mnogo nade i veruje da će nam na predstojećim igrama doneti najsjajnija odličja.
  Na referendumu će naknadno biti odlučeno koji će nas političar predstavljati.

 4.    

  Pljuvanje u dalj

  Odgovor na pitanje koje se dobija od osoba koje ne treniraju ništa.

  A: Treniraš li nešto?
  B: Pljuvanje u dalj.