Prijava
   

''Prehladices jajnike''

Briga broj jedan svake majke koja ima zensko dete.Ide u paketu sa ''ne sedi na hladnom betonu'',''ne pij hladno'',''ne izlazi napolje gola'' itd. itd.Od zvocanja ove prirode ne moze se pobeci,samo je pitanje da li ces na kraju poslusati mamu i obuci nesto ili neces i daces joj povoda da ti jos zvoca (ali moras da popustis na kraju..retki su oni tj.one koje isteraju svoje u toj prici do kraja)

subota vece,devojka izlazi u grad sa drustvom,vreme je spremanja..
farmerke,majicica do pupka (dekolte/bez kako god..),torbica,nista se ne nosi za kasnije ako bude bilo hladno (kao da nekome i treba.svi piju u gradu,zagrejace te alkohol,al' aj..)
keva:tako ides?!a vracas se u _ ujutru!ponesi nesto prehladices jajnike
cerka:mama..
keva:pa ti stvarno nisi normalna..jeste da napolju nije toliko hladno ali opet ne mozes tako da bla bla bla bla bla bla bla..
cerka smrknute face uzima prvu ''duzu stvar'' samo da bi sto pre izasla iz kuce,keva 1 cerka o

Komentari

Ja sam ti dala minus. Ne zato što je defka loša, nego zato što se ne slažem s njom. Ne mislim da majke uvek isteraju tu priču do kraja, u šta ćeš se uveriti kada u novembru budeš videla pupak petnaestogodišnjakinje na ulici. Osim toga, ko je imao upalu jajnika, zna kakve su to muke i kakve posledice može da ostavi.
Anyway, dobre su ti defke, nadoknadićemo ovo :-)

da,isteraju.a te koje si vidjala tako su izasle a da ih prethodno njihovi nisu videli ili su se 'razgolitile' kada su izasle (a svasta sam cula od spremanja kod drugarice,do nosenja torbe u koju moze da stane jedan tanji duks recimo) ali ok..
i hvala za ovo poslednje,da

Дефиниција је ок, добро је све објашњено ал мајке су у праву. Много дјевојака не зна које муке и које посљедице могу да оставе "хладне ноћи", ал то није битно јер је само важно бити ин и кул, а здравље је на здањем мјесту.