Prosipa priču

Agilni 2015-09-11 01:00:30 +0000

Žela. Odrađuje lični PR u Žovla Baronski maniru, dok istinu time na određeno vreme efikasnije prikriva od očiju javnosti.

- Divi ga Stevke što je navatao premijum cavu, a nama prosipa priču kako je stidljiv.
--------------------------------------------------
- E, zamisli. Juče mi bio prvi dan na šljaci kod Brke u "Bemudskom trouglu" i među prvim mušterijama mi bude ni manje ni više Dr Feelgood i poruči najveću pljeku, onu od 250 ća. Ja već tu izneverovao! Još kada je tražio da mu bez da sam se stiso turim sve od priloga, a pritom naglasio da preko svega toga dodam još jedan sloj pavake od dva prsta, čak se i meni slošilo od tog obroka. Na kraju je, svega mi, kupio limenku Koce i to je zamolio ako može onu na kojoj piše Saša. Strašno, tebreks, a ovamo prosipa priču kako ti od tri zrnca soli može Chestburster izaći iz grudi dok umireš u najstrašnijim mukama.

10
43 : 5
  1. Pedro, ili Hose? I zašto ta latino imena uz engleski? Ima li to veze sa meksičko/američkom granicom? Uvek mi je bio misterija taj izraz, čak i za definiciju, ali ovde se ne tolerišu izrazi na engleskom.

    Možda da probamo sa "Gde ćeš pošo, Muhamede?"

  2. I zašto ta latino imena uz engleski?

    Pitaj Dela.

  3. Jebi se, sad sam ovo hteo da definišem.

  4. I ja ove prethodne što sam komentarisao...:(

  5. Tvoje je makar demencije bez.

  6. "I zašto ta latino imena uz engleski?". Možda zato jer je Texas, Arizona, New Mexico i pola Californije bilo meksički teritorij što se vidi i po imenima gradova Santa Fe, Los Angeles, rijeka Rio Grande, itd.. I možda zato jer je španjolski jezik poslije engleskog drugi najjači svjetski jezik (ni ja nisam vjerovao, ali je). A najvjerojatniji uzrok tih imena uz engleski je, bit će, iz latinoameričkih sapunica.

  7. Jesi li pročitao taj moj komentar do kraja uopšte, dao sam pola odgovora. Kako god, poreklo izraza nisam našao, možemo samo i ti i ja da nagađamo.

Omiljeno za (2)

Najnovije definicije

"Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."

interfejs.tv | 25. Januar 2009.