Prijava
   

Profa proziva po datumu

To je onaj slučaj kada profesor da bi dokazao odeljenju kako nije pristrasan pri odabiru žrtve za odgovaranje, pita koji je danas datum ili nešto slično, i proziva mučenika koji je pod tim brojem u dnevniku. E sad pošto su skotovi, kakvi jesu, oni onda pitaju, najčešće redara ili nekog štrebera, da im kažu još neke brojeve, koje zatim sabiraju ili oduzimaju od datuma (po potrebi), a sve to da bi zbudžili broj pod kojim ste Vi zavedeni u dnevniku.

Hemičarka: E, pošto se Joksić stalno žali da njega uvek prozivam prvog, evo brojke nisu pristrasne, ajde redar koji je danas datum?

Joksić (inače br. 8 u dnevniku, prevrće očima)

Štreber: Profesorka, profesorka, danas je 22. Oktobar 2008 nakon rođenja Hristovog.

Profesorka (namrgođena, jer broj je suviše daleko od osmice): Hvala Valentine, ok, a mesec je deseti, znači 22-10 = 12. A jel zna neko koliko tetkica radi u popodnevnoj smeni?

Štreber: Tri tetkice rade u popodnevnoj smeni, profesorka. To su Šemsa Ferhatović, Suzana Iv...

Profesorka (namrgođena, i dalje se broj ne poklapa): Dobro, dobro, ne zanimaju nas imena. Znači imamo 12-3=9. Evo još jedno pitanje, koliko tabli ima u učionici?

Redar: Jedna tabla.

Profesorka (mali kez na vr’ usne, konačno se sve poklopilo): Znači to je 9-1=8. A ko je osam u dnevniku, da vidim........Joksiću, ti si! A posle kažeš da te mrzim, vidiš sasvim slučajno je tako ispalo.

Joksić (u sebi, nije za javnost..): Ok, nije ni bitno.

Profesorka: Evo jedno lako pitanje... hmm... Recimo,... Šta se dobija mešavinom tri-nitro-sulfido-hipermangan-karboksi-toluola i afganistanskog kaučuka?... Šta? Ne znaš?.. Ništa Joksiću, jedinica, to su osnovne stvari.

   

Svaka me tuga još seti na tebe

Jadikovke zavisnika od antidepresiva istima, nakon što mu je doktor zabranio njihovu upotrebu.

   

BIPceps

Drugi naziv za pivski stomak. Za razliku od bicepsa i tricepsa BIPceps se jača vežbanjem uz pomoć pivske flaše.

Ziljavuša: Jao bre, šta si odvratan, pogledaj si taj pivski stomak!
Lik: Čuj stomak... BIPceps!

   

Todorci

Demonski konjanici iz slovenske, a samim tim i mitologije Srba koji tada još uvek nisu primili hrišćanstvo. Ne polu čovek- polu konj već polu čovek- ceo konj, tj. konj i jahač su jedno biće a taj jahač nema svoje noge nego raste konju iz leđa. Pokvareni i zli gadovi koji noću jure ljude i uživaju da ih kasape mačevima, gaze kopitima ili ih raspore i zapletu im creva zbog toga što nisu poštovali određene zabrane i običaje na koji su ih izlapele čukunbabe upozoravale. Iza njih jaše njihov ćopavi vođa na ogromnom konju, Veliki Todor, koji je danas poznatiji kao Sveti Todor i koji nosi veliku sablju i kalpak preko lica koje niko nikada nije video. Važno je i znati da su najaktivniji u toku Todorove nedelje. Nikako ih ne mešati sa onim pičkama kentaurima.

Čukunaba: Sine gde ćeš u toj jakni roze? Ne sad da nosiš roze kad je Todorova nedelja, znaš koliko on mrzi te šljašteće boje! Todorci će da....

Čukununuk: Ma teraj se bre baba u tri lepe i ti i tvoje izmišljotine, smorila si ženo! Alo! Ovo je dvadeset prvi vek, ova jakna je fensi i ribice se na ovo sada pale a ne na pletene prsluke! Vozdra!

Pola sata kasnije unuk leži nasred puta iskasapljen, izgažen kopitima i upredenih creva a na asfaltu njegovom krvlju ispisane stoje reči 'JEBALE VAS VIŠE TE PEDERSKE BOJE I SAVA IZ KIKINDE!'

   

Skubi Du

Doga iz istoimenog crtanog filma, ogroman pas ali i ogromna pičketina, on zajedno sa svojim gazdom Šegijem takodje pičketinom, sisatom štreberkom, vitkom plavušom i sa nekim pederkom jure "natprirodna" bića (natprirodna pod navodnicima jer na kraju to uvek ispadne neki baja sa maskom), ponekad im se priključi i Skrepi Du , Skubijev sestrić koji je dosta manji ali ima veća muda od svog ujaka pa voli mnogo da se kurči.

   

EXIT

Festival na koji stranci dođu da nam pokažu da su veća stoka od nas.

   

Skauting

Potraga za najboljim parčetom mesa na slavi.

   

Alo, je' znaš ko je na telefonu?

Omiljeno pitanje starijih članova šire i uže familije pre njihovog svečanog predstavljanja kada zovu telefonom. Prethodi mu arsenal pitanja i odgovora za čije vreme može viza da se izvadi.

M: Aaalooo dobro veče!
J: Dobro veče.
M: Kako ste? Jeste zdravo?
J: Dobro smo. Zdravi smo.
M: Ima li zime?
J: Ima
M: Kako si ti sine?
J: Dobro je.
M: Je' slušaju matori?
J: Slušaju.
M: Ima li kak'a devojkara?
J: Ima.
M: Jel znaš ko je na telefonu?
J: Ne'am pojma!
M: Ovde deda Mića iz Obrenovca jel se sećaš ti mene?
J: Ne mogu da se setim.
M: Kako bre ne znaš ja sam jednom kad si ti bio mali dolazio, uzim'o mistriju od tvog dede! DEDA MIĆA iz Obrenovca BRE!
J: Ne znam stvarno.
M: Pa sa kim ja razgovaram?
J: Sa Jovanom Ilićem.
M:...
J: Alo!?
M: Ja sam izgleda pogrešio.tu tu tu
J: Idi deda u tri lepe pizde materine prođe mi poluvreme dok se ti identifikuješ!

   

_____________________

Vojvodina iz profila

   

Troldžija

Lik koji troluje na krajiškom prelu. Ima običaj da u sred pesme izbaci neke svoje rime i pokvari narodu veselje. Takođe poznat je po tome što ga Krajišnici stalno isprebijaju, pa se kući vuče kao olinjala seoska mačketina koja popije koju oklagiju pride, jer ima ljubomornu ženu sa veoma lakom rukom.

Žare i Goci okupili društvo ispred pilane, tu su i zvučnici sa Alpina pojačalom, toči se rakija i mezi se. Kreće i pesma :
-Malo Slađa malo Zorka...
(ubacuje se troldžija)
-Malo sise i pičoka, pojebe se više koja
eto đe je snaga moja!

Gosti se krste i levom i desnom, prelazi se na sledeću pesmu.

-Milice kćeri tatino zlato...
(troldžija mu dao po spemu)
-Tebe bi čiko za sisu vato!

U tom trenutku gasi se pojačalo, a pale se pijani Krajišnici sa arsenalom koji su preneli preko granice još devedest pete. Epilog priče je par stotina hitaca, šumski požar i krivična prijava protiv NN počinioca.

   

Hari Poter

Nenadjebiva junacina. Glavni lik iz romana spisateljice koja je sebi olaksala put do slave i zvezda besramno isticuci inicijale, koji su sasvim slucajno i inicijali najvece balkanse vestice (J.K. Rowlling).
Cak se po carsiji šuška da je Roulnigova otisla toliko daleko u kopiranju ove velike zvezde, da ce Hari u sledecem nastavku kao svoj glavni adut i oruzje koristiti, ni manje ni više nego - polni organ.

,,U polutami svecane dvorane, iznenada, Hari, kome su ruke bile polu svezane, ispod odore izvadi nesto kruto. U pitanju nije bio stap. Svi zanemese, ukljucujuci i profesorku.
-Pazljivo, mocno je to oruzje. Hari, moras ga kontrolisati...
-Ne brinite... Trudim se. Ruke mi drhte i to pogorsava situaciju...
U tom trenutku u dvoranu banu Voldemor. I sam po malo iznenadjen prizorom, tihim glasom promrmlja neke cini i u trenutku, ispred nemocnog Harija stvori se masina za secenje salame na kolutove, bas onakva masina kakvu vidjamo u normalskim supermarketima. Harijevo lice poprimi sivu boju...''

   

Moja bivša riba

Zvala se jednostavno, Ivana. I danas se valjda zove tako. Ne znam da l je živa, al pravo da vam kažem, nekako mi puca kurac. Elem, pucanje kurca na stranu, al mi smo se beskrajno voleli. Išli smo u vrtić "Pčelica Maja", ona u srednju, ja u veliku grupu. Ona je nosila roze mašnicu u kosi, a ja plave patofne na nogama. Ona nije znala da kaže slovo r, a ja sam znao da kažem sva slova, pa sam je zezao da izgovara "Riba ribi grize rep" i svaki put je poljubio u nos kad to kaže. Bila je slatka kao lipov kurac....ovaj, lipov med, ili možda bagremov, ne sećam se. Stalno smo blejali zajedno u pesku. Ljuljao sam je na ljuljašci i klackali smo se zajedno. Naučila me da igram lastiš, a ja nju da puca iz pištolja na kapisle. Najviše sam voleo, kad nas vaspitačice pošalju na spavanje, da se iskradem iz svog kreveta, uđem u sobu gde je srednja grupa i uvučem joj se u krevet. Tamo smo otkrivali naša tela. Ona je dodirivala moju pišu, a ja mazio njenu picu. Smejali smo se k'o ludi na brašno i bilo nam je do jaja. Jednom prilikom nas je izvalila vaspitačica i rekla našim roditeljima da smo psihijatrijski slučajevi. Moja mama je plakala, a ćale me pit'o "Jesi jeb'o ti ovu malu" i šmekerski se osmehnuo. Od tad nam nisu dali da se družimo, ali smo se viđali krišom ponekad. I kako je to Miroslav Ilić lepo opisao, jednog dana dok sam se sam vraćao iz vrtiča, video sam da se prokleta kurva krlja s nekim u senci kestena. Tad mi je puk'o film i pucao sam tom pederu u nogu. Pištoljem na kapisle, naravno. Ona je skočila i manirom iskusne latino glumice rekla: "Ovo nije ono što ti misliš, mi smo samo...", ali ja nisam želeo da je slušam. Plakao sam danima i noćima, odbijao sam da jedem poparu. Ispisali su me iz tog vrtića i upisali u "Neven". Tamo sam se navukao na dop i sad vam ovo pišem i verovatno odbrojavam poslednje trenutke mog bednog života bez Ivane. Ivana, I wiil always love you iako si jeftina droca.

   

Razmišljanja članova srpskog benda za vreme svirke

Pevač: Jao kakav sam ja šmeker, svi se lože na mene, ima da pevam balade celo veče da naložim ribe još više, a posle ima sigurno da padne neki seks, možda i trojka... Sledeću sviramo od Gansa "Don't You Cry Tonight".

Gitarista : Jao kako sam dobar, ima da pržim gitaru celo veče. Posle kad uzmemo kintu ima da kupim novi procesor, pa novo pojačalo ...ohoho

Basista : f, f, f, g, g, g, f, g

Bubnjar: AAAAAA!!! Ima da popijem ovo pivo, pa posle da uzmem neki viski, ima da se olešim. Ima i da se pobijem sa nekim! Vidi onog pozera u prvom redu, pa sad ću da mu...

Klavijaturista: Vlasnik nam je dao 25 evra, i od pića imamo 20 evra, od ulazica imamo 25 evra...

   

Hendžab

Iliti drkanje kurca,ali od strane žena.
Stvar s kojom najčešće preteruju devojke koje u toj fazi veze ili uopšte ne žele da rade bloudžab, odnosno pušenje kare.

Preteranim hendžabovanjem devojke uglavnom pokušavaju da se iskupe za to što nemaju želju ili hrabrosti da stave stvar kojom vi pišate u stvar s kojom one jedu.

A preterani ručni rad žene muškarcu je jednak vašem pokušaju da animirate amalgam Velimira Ilića i Milutina Mrkonjića masnim vicevima i ispijanjem radže iz bidona.Oni su to počeli raditi mnogo ranije od vas i dan danas se zanimaju tom rabotom mnogo češće od vas.

   

Ivan Zeljković blef

Kada bi postojao merni sistem jedinica blefiranja IZ bi označavalo kompletnog idiota. Mislim da je ovom čoveku zauvek zabranjeno da igra poker ili bilo kakavu igru koja uključuje malo, makar malo ove veštine.

Godinama nas smara sa svojim kvizom, dovodeći političare, smrtnike, decu, parove, babe, fudbalere, stonotenisere i uvek, ali jebeno uvek kada se "lomi", upotrebi foru koja je već posle druge epizode emitovanja na braći Karić bila izvaljena.

Takmičar: To je moj konačan odgovor.
IZ: Uuuhh.... Konačan kažete. E pa, bilo je super, imali ste sumu od 300.000, a onda ste rekli ovaj odgvor.
Takmičar:prevrće očima, zna da je tačno, publika takođe.
IZ: Ponavljam, IMALI ste 300. 000, a sada imate....A sada imate...
Takmičar: Daj bre Zeko batali...
IZ: ŠESTOHILJADA! BRAVO!
Takmičar glumi oduševljenost.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Alo vas dva krembila, šta radite tu? Ajmo lične karte?
- Ma ništa, čekamo devojke, idemo na neki koncert..
- Alo bre, Ivan Zeljković bi bolje izblefirao nego vi, aj paljba gajbi dok nije palo privođenje....

   

Perverzne misli

Javljaju se kao posledica velike zagorelosti kod muškaraca. Prilikom svakog obracanja neke devojke, njene recenice, koje naizgled izgledaju sasvim normalno i obično, u glavi zagorelog slušaoca se automatski transformišu u raznorazne perverzije.

Devojka: Jao što su dobre ove cigare. Ne pada mi teško da dam pare na njih, jer ne pušim bilo koje.
Perverzni lik: Da, da. ( Hmm voli da puši. Blajvila bi mi ga samo tako. Ima tako pušacke oci. Kako povlaci ovaj dim, iskusna je. Verovatno hoce da mi ga popuši, jer kaže da ne puši bilo šta, a moj je tako veliki i debeo. Nego ne zna kako da mi kaže.)

Devojka: Jao pa ti si baš fin. Mogli bi da budemo najbolji drugari.
Perverzni lik: Pa može, naravno. ( Aha, hoce da budemo na kurac u dupe, pa stavicu joj ga u dupe. Najbolji drugari, extra, znaci samo je zamolim i ona ce mi blajvi. Kako je prepredena, a samo hoce da ostane u formi. Nije naivna ni malo)

Devojka: Ja sam u Beograd došla da studiram i da se provedem. Cula sam da su lude žurke ovde.
Perverzni lik: Jesu, naravno. ( Kakva je ova mala. Oce da se jebe na keca. Ne bira ni mesto ni vreme. Zato je došla ovde. Takve su najbolje. Želi kurac, vidim joj to u očima. Kakve žurke, ona je željna krvavih orgija)

   

Manguša

Matora debela ganferka. Ima brčine, nosi maramu oko glave i puši Drinu. Ona je glava porodice, jer ima najtežu ruku. Deluje ćutljivo, al' nadrkaj je i neće oklevati da te zaspe bujicom psovki kakvih još nisi čuo, a bogme ne preza ni od pljuvanja.
Na ulazu u njenu kuću (ako je ima) stoje kameni il' drveni totemi protiv vlaške magije, dok unutra, po zidu vise mrtve ptice, a po podu je prosut okrunjeni kuruz. Po stolovima sveće, koske od životinja i zmajevi zubi. Ako znaš da pitaš, odvešće te u improvizovani špajz gde krije pozamašne zalihe konoplje iz njenih rodnih krajeva, negde između Ganga i Bramaputre. Povrh svega, ket naplaćuje skromno, dovoljno da kupi nove Fila papuče malom ganfer unuku za rođendan.

Kakvu sam skankčinu završio kod neke manguše, rastavih se od života k'o Minimaks!

   

Jeste li mi iskovali taj kusur?

Prekor koji upućujemo šalteruši ili prodavačici nivoa motorike prosečne koale i efikasnosti Karl Bencovog motora sa unutrašnjim sagorevanjem iz 1883. I kada odradi sve što se od nje traži, kada otkuca i poslednji račun i udari poslednji štambilj, ona nastavlja da mulja po fiskalnoj kasi/kompjukteru/fioci sa heftalicama/diplomat bombonjeri/futroli za jatagan, samo da bi ostavila utisak da nešto konkretno i značajno radi, i da nam svojom pojavom i unutrašnjim plamenom čini uslugu.
Kao da se trudi da svemogućim zenološko-čijevskim matriks moćima otelotvori kovanice ili priznanice niotkuda.
Ili čeka da joj kažeš ''u redu je'', kako bi uvećala svoj lični prihod i skupila taman toliko novca da se počasti svežim žiletima i kremom za piling pičke.

   

Opa, iz prve!

Uzvik oduševljenja vlasnika čiji jugić upali iz druge.

   

Dr Haus

Serija koju obožavamo uprkos tome što 90% vremena nemamo pojma šta se zbiva.

Bilo koji stažista: možda je pseudoneuroplastična hiperdektomija u predelu hiperkardijalne aorte.
Bilo koji drugi stažista: ne, nema ospica iza levog uva.
Bilo koji treći stažista: a beringokokusni virus koji napada parapolipeptičke mrvice u slezini?
Bilo koji četvrti stažista: onda ga ne bi svrbeo domali prst na levoj nozi. I to ne objašnjava činjenicu da mu je srce toliko slabo da će umreti za deset sekundi.
Haus: Svi ste vi idioti. To je kambodžanski grip, koji se nije na vreme manifestovao na magnetnoj rezonanci jer je pacijent jeo sladoled od malage na Kopakabani prošlog aprila. I lažov je. dajte mu mentol bombone i oporaviće se na vreme za svetsko prvenstvo u košarci.
(završna scena: Haus kod kuće svira klavir, i peva Odu radosti unatraške. Na bantu jeziku. Obožavam tog čoveka.)

?
+757
23
definicija