Prijava
   

Koleginica s faksa

Družiš se sa njom uglavnom samo na faksu, kada nemaš ništa pametnije da radiš, na primer nešto čekaš ili ona nešto čega. Po difoltu solidno izgleda, obavezno pomalo kučkasta, pošto kao svaka stoka od muškarca ne započinješ razgovor sa nekom osrednje "lepom" devojkom.
(ovo se uglavnom odnosi na onaj kučkasti deo, tj. u većini slučajeva je barem malo ziljava)

Voli da flertuje i sa osmehom prihvata tvoje neumesne sekusalno začinjene šale tipa "Razvalio bi' te od kurca" ili "Daj šta se smaraš sa tim tvojim dečkom, šutni ga pa da se jebemo k'o zečevi" koje iako govoriš u šali, apsolutno misliš, do poslednje reči. Ona ih prihvata ili zato što je dovoljno glupa, ili zato što je dovoljno lakoverna pa misli da se samo šališ ili opasno vlaži na tebe pa bi ti popušila i na sred amfiteatra samo da joj tražiš.

Najčešće si sa njom u odličnim odnosima, baš zbog tog nekog odsustva želje za bilo čime osim šale i potencijalnog, "ako upali" seksa. Ne nerviraš se oko nje, niti nju boli dupe za tebe i sve funkcioniše savršeno.

Koleginica sa faksa je daleko od prijateljice ili drugarice, nije ti devojka, a opet nije ni poznanica. Ona je jednostavno osoba sa kojom bi rado seksualno opštio, a opet nije ti toliko stalo da se preterano cimaš oko toga. Drago ti je da znaš da uvek postoji barem jedna, "ona" koleginica sa faksa, na koju možeš da računaš kada se skenjaš zbog nečega ili nekoga u životu.

Postoji i drugi tip koleginice sa faksa, ali nje se setiš kada treba da predaješ neki seminarski, da spremaš neki ispit i slično.

Oba tipa su najčešče iz unutrašnjosti, žive sa cimerkama i došle su ili radi non stop zezanja ili non stop učenja. U svakom slučaju, preterano slobodne ili preterano zauzete.

   

Kompleks dobre ribe

To je ona vrsta kompleksa više vrednosti od koje pate devojčice/devojke/žene koje otprilike od njihove pete godine života neko startuje u nameri da ih drži za ruke/smuva/ljubi/jebe/jebe u rč (obljubljuje) itd. Navikla da joj se muškarci nabacuju i to ti je. Prepoznaju se po afektiranom i kučkastom ponašanju kada im priđeš i po neprestanom pominjanju svoga dečka, vođene logikom *Zašto mi ovaj prilazi i priča sa mnom ako neće da me startuje? Daj da ga odjebem odmah.*

- I tako...
- Tako... Ajde vidimo se!
- Hoćeš da te otpratim do zgrade?
- Pa ne treba...
- Sigurno? Daj da te ispratim, da ne ideš sama kroz park.
- Nema veze, nazvaću dečka da pričam s njim dok idem kroz park.

- Čekaj... Ti sad meni kao stavljaš do znanja da imaš dečka? Kao da ja ne znam da imaš dečka? Šta, mislila si da ću da te muvam? Znaš šta? Zabole me tuki i za tebe i za tvog nadri-dečka! Ja sam samo hteo da te ispratim do stana da ne ideš sama. Sad me boli tuki, i da uzmu da te gengbenguju u parku, neću prstom da mrdnem. Aj uzdravlje! Lihvarko!

(to je naravno ono što mislim u glavi, a u stvari kažem):

- Aha, okej. Ništa onda. Vidimo se sutra.

   

Šampon od koprive

U narodu poznatiji kao "jeftinijeg nema".

   

Zdrav život

Pet dana pred platu, na kraju svakog meseca.

Ne pijem, ne pušim, jedem umereno ( komšijska jabuka, trešnja, plastenik, bilo šta..), novonastalo slobodno vreme provedem uglavnom u prirodi, šetanje, razmišljanje o nečemu lepom..

   

Vrata odškrinuta 10 cm

Lek za sve strahove i fobije.

Čudovište ispod kreveta:"Mali,sad ću da ti jebem kevu"!
Sisaj kurac,odškrinuta su mi vrata!

   

Driblati

Vrdati, mutiti, bariti samo da bismo izvukli sopstvenu bulju iz problema i istu sačuvali u dosadašnjem položaju ili je čak smestili u udobniju fotelju. Veoma koristan postupak kojem pribegavaju ako ne svi, onda velika većina, lišava vas glavobolje i neutrališe skoro sve vrste sranja koja smo napravili. Čudo pa ga još ne izreklamiraše na Top Šopu.

On - Ćao žemska! Šta činiš?
Neprijatna tišinčina.
On razmišlja - Koji joj je sad pa kurac? Šta li je isplivalo? (Fast forvard svih gluposti načinjenih u poslednje vreme) Poslednji put sam imao onu sa strane u Amsterdamu, pre koji mesec, a i to sam pošteno platio, Moldavka beše, majku li joj jebem, da li je saznala za to? Oduvek je blejala sa ravama, al' ova mi stvarno izgledala k'o gari. Ma ne nije. E do kurca, gola sam voda. Nemoj da puštaš vinile, videće da si se se usrao, a tu je onda kraj, provaljen si.
Nastavlja naglas - Rekoh ćao. Ima li šta novo?
Ona - Bio Mare malopre, tražio neki ške. Kaže nisi mu vrn'o ima šurnaest dana, a sad mu je frka, reče da je dužan k'o Grčka.
On (u sebi) - E mamicu mu njegovu, nije joj valjda rek'o za šta je bila namenjena ta lova. A još gore ako ju je uz to i povalio. Upropastiću ga k'o đus votka maloletnicu. Peder jedan.
Naglas - I šta je još rekao, je l' spominjao još nešto, to jest, je l' bacio još kakvu spiku?
Ona - Što? Je l' trebalo nešto da priča?
On - Ma otkud znam, oduvek je bio govnar, taj laže čim zine, pravi politčar, pa reko' možda je izbaronis'o još nešto. Interesuje me čisto onako.
Ona - A je l' ti kriješ nešto od mene? I za šta ti je uleteo sto evra bre?! Što mi nisi ništa rekao za to? A verovala sam ti. Složiću ja kockice, ne brini se ti ništa.
On, u sebi - Rekao je, odležaću ga, skenjaću ga k'o svinja masan džak. Pederčina jedna, ona klasična gejčina, dukatlija jebeni.
Nastavlja naglas - Ja da krijem nešto od tebe? Šta te interesuje. Sve ću ti isparlati. Dao mi je pare, onomad, u Amsterdamu bre, hteo sam da ti kupim nešto lepo, neku garderobu, haljinu, za sve prilike nešto, znaš. Ne bih ja tebe nikad tovario tako. Znaš valjda?
Ona - Znam, znam. A gde je taj poklon sa predumišljajem od sto jevreja? Da nije beba možda, pa da sačekam još samo dva-tri meseca, bože, bože, sa kakvim sam đubretom ja zaglavila.
On - A što ti uvek misliš na ono najgore, stvarno si, ma nemam reči. Pa bre mi krenuli taj dan pred put da ti uzmemo poklon, ganjali to, jurcali i zaustavi nas drot. Odrao nas, boleo ga kurac što žurimo, sisa ona crnačka, crnčuga raspala, morali smo da mu iskeširamo na ruke po sto jura harač, preselo mu dabogda, ma dabogda mu za lek trebalo, nek' crkne.
Ona - Da, da. I šta je onda bilo?
On - Pa ispuših za poklon, ostali smo bez đunte, jebiga prebijene pare nismo imali. Vratili smo se u bus i za Srbiju, pa veruješ mi valjda, nikad te nisam lagao.
Ona - Nisi nisi, sem onih dvadesetak puta, kad si pričao da si zaglavio na poslu, a vraćao se p'jan k'o dupe, ogovedao se. Klasika - šio mi ga Đura.
On - Pa dobro, nemoj i ti sad da cepidlačiš, to su bile sitnice.
Ona - Ajd' ajd', znam da me driblaš samo tako, al' jebiga, opraštam ti ovaj put. Mada ćeš morati dobro da se iscimaš da bi spasao obraz.
On - Srce si, kaži šta treba da radim. Mislim je l' da operem suđe, ili operem govna iz VC šolje, da se tako duhovito izrazim. Samo kaži, sve ću da uradim, samo da moja devojka bude srećna, ako me razumeš.
Ona - Ajde nemoj tu da mi izigravaš papučara, k'o najgora klompa si, dođi da mi ispoliraš picu, ajd' brzo vadi močugu i dolazi u krevet. Brzo!

   

Ispitni rok

Rok muzika koju slušam dok spremam ispite.

Takođe postoje:
-Ispitni folk
-Ispitni metal
-Ispitni house
-Ispitni r'n'b
itd...

   

...ko konj

Najčešća komparacija u srpskog naroda. Šta god da se dešava, to se uvek poredi sa konjem, iako u 91% slučajeva nema veze sa konjima.

Pada kiša ko konj.
Crta ko konj.
Svaki dan ide na svirke ko konj.
Zima loše utiče na Jocinog mladjeg brata, koji boluje od leukemije ko konj.

   

Srpski RAID

Kada uključiš svetlo u hodniku, a isključiš u sobi i tako namamiš komarce u hodnik.

   

Lebozovan miris

Miris vrućeg peciva iz obližnje pekare...

   

Od lepe reči do batine

Ako imate mladjeg brata ili sestru koji su tek upisali osnovnu i nervoznog ćaleta koji pokušava da pomogne detetu da ne zaostaje za drugom decom (ne bilo u redu sa takvim genima, je li), imali ste prilike da vidite kako ćale seda za sto držeči se poslovice lepa reč i gvozdena vrata otvara, a završava sa omiljenom roditeljskom batina je iz raja izašla.

Ćale dolazi sa posla mrtav umoran, pohasa nešto na brzaka, isere se i taman upalio eurosport i otkopčao prvo dugme na pantalonama, kad dolazi ćerka 1. razred osnovne, sva skrušena nije uradila domaći iz prirode i društva. Ništa ustaje ćale zakopčava pantalone, gasi evroligu i vata se knige.
- Dobro Miličice moja sad ćemo mi to da sredimo, prosto ko pasulj. Šta vidiš na slici?
-mmmm,oooovaaaj, pa nebo, životinje, drveće...
-Dobro a šta je sve to?
-(Blene u plafon)
-Šuma, Milice, šuma. I ko živi u šumi?
- Paa šumar.
- Ma koji bre šumar, od životinja ko živi?
- Lav, jelen, slepi miš...
-Ma gde njih nadje, na slici te pitam šta vidiš? Šta je ovo ovde?
-Zeka.
-Zeka jebem mu mater. I šta radi zeka?
-Sedi.
-I? (Već mu iskače vena)
-Pa gleda.
-More pička ti materina ja da arčim 8 sati da bi ti jela leba, a ti ne možeš da vidiš šta radi jebeni zeka, jede govna eto šta radi!
u tom trenutku banjava žena:
- Nemoj Milorade molim te!
- Mrš u kuhinju sad ću sve da vas pobijem, jebo vas zeka da vas jebo!

   

Smak

Najpoznatija vrsta štrudle. Štrudla smak. Imamo i štrudlu šdžem. S jabuke, itd.

   

Desibe

Desibe je pozdrav koji se koristi uglavnom u mestima Južne ili Istočne Srbije.
Najčešće ga upotrebljavaju osobe muškog pola,ali ima i izuzetaka.

Desibe je nastalo od 3 reči :
Gde + si + bre = Desibe

E sad... Tu se dešava jedna glasovna promena..
Gubljenje suglasnika - G i R
Kojeg, naravno, nema u Pravopisu srpskog jezika ...

Primer nema jer to je isto kao kad kažeš nekome ,,Zdravo'' .

   

A to li je muka...

Rečenica koju izgovaraš kad napokon uvidiš pravi razlog nečijeg prenemaganja, odnosno uzrok nečijeg mušenja.

- Aj u zenba, nema nikog!
- A ne mogu...
- Ajde, ajde! Nije ladna voda.
- Ma, ne ulazi mi se...
- Ajde, bre, koji ti kurac, jesi dobila?
- A nisam...
- Šta je onda? Skini pantalone i upadaj.
- Nisam ponela...
- Kupaći? Pa, šta. I ja sam u boksericama.
- Ma, ne kupaći...
- Ne nosiš gaće? A to li je muka... Pa, što ne kažeš. Evo, i ja ću da skinem. Ajde upadaj.
- Okej.
~~~~~~~~~~~~~
- Ćale, izlaziš s kevom negde večeras?
- Ma jok, vidiš kakvo je vreme.
- Dobro je vreme, šta mu fali.
- Kiša, bre!
- Ma, kakva kiša, šta je to... Kišica. Idi, bre, negde s mamom, nisi je 100 godina nigde vodio.
- Dete, dosadan si. A i nije mi ni do čega, boli me glava.
- Dam ti kafetin. Slušaj, dao mi drugar neke karte za bioskop, ima sto posto da ti se svidi film.
- A što ti ne ideš?
- Ne volim ja Adama Sendlera... A i... A i dogovorio sam se da se vidim s devojkom večeras...
- A to li je muka! Jebem mu miša, kaži jebiga, pa ćemo da iskombinujemo nešto.

   

Licemerje

Kad šest turbo pevaljki u nekoj emisiji petkom popodne kritikuju trenutni sistem vrednosti našeg društva.

To je kao da se iskenjaš, pa smaraš wc šolju što smrdi.

   

Progovori Crven ban

Opsovati iz dubine duše, ne razmišljajući koga ili šta psujete.

Tebra, što si raskinuo sa Bojanicom? Čuo sam da si se nešto gadno iznervirao i da više ne pričate?

Ma pusti je bre, dođe juče ona do mene, mi sami u kući, keva kod frizerke, ćale na službenom, počnemo onako da se zahuktavamo po malo, vidim ja nešto se ona nećka, pitam je l' ima kakvih problema, kaže preksinoć bila pijana i prevarila me sa nekim matorcem, ne zna ni kako se zove.

I?

I onda progovori iz mene Crven ban i počnem da joj jebem sve po spisku: i majku i oca i babu i dedu i mlađu sestru i mlađu sestru od tetke i tetku i najbolju drugaricu i drugu najbolju drugaricu i najboljeg druga i nastavnicu iz engleskog i Golfa dvojku i omiljeni joj film Titanik i Leonarda DiKapria i Selin Dion i ljubičasti bade mantil i papagaja Raku i psa Benija i mačku Mimi i Sims 3 i Paola Koelja i roze nokte i Saru Džesiku Parker i Seks i grad i Farmu i Ranjenog orla i Ivana Bosiljčića i Ivana Ivanovića i Sanju Marinković i štikle i Colgejt zubnu pastu i Ariel sa novim zelenim zrncima koji prodiru duboko u tkaninu i veš mašinu i truleks krpu i...

Auuu...

   

Bolest poljupca

Dogovorili ste se da se vidite večeras.
Još jutros si počela da stružeš izumrle ćelije sa svoje telesine, da ribaš zube, kao da snimaš kolgejt reklamu i biraš odevnu kombinaciju, savetujući se sa pet drugarica, mamom, sestrom i feminiziranim drugom. Da budeš lepa i fina, a opet pohotna. Da mu krv provri od jačine tvog sekskualnog naboja, ali da se obuzda i ispoštuje tvoju čednost.
Pričate kako si ti nesrećna u ljubavi, iako su ti nedavno razdvojili prirodu i društvo, kako je on prepisao sve na kontrolnom iz hemije i overio četiri piva, pa ćale hteo njega da overi, kako si se posvađala sa Marijom jer je kupila istu torbu... Pričate gluposti.
Neprijatna tišina, zbunjeni pogledi i njegova jezičina nadomak tvoje leve šestice. U oblacima si. Žmuriš i maštaš, dok biserne kapi pljuvačke plivaju kanalom vaše strasti. U delirijumu si. Povatala bi se sa njim, ali, ipak si ti smerna devojka i nećeš dopustiti da ode dalje od poljupca. Poljubac, bezopasan, intiman čin, lagan poput proletnjeg vetrića.
Nekoliko dana kasnije.
Treseš se kao komšija koji se na suvo skida sa dopa. Toplo ti je, obliva te neka telesna tečnost kao da pečeš ćevape u Roštiljku na plus 30, otekla si, da gutaš ne možeš, da pričaš nemaš snage. Više puta dnevno si spoznala ukus sopstvene trbušne duplje. U prvi mah, kapiraš, to je to. To je ta zaljubljenost. Kao u pesmi, nemaš apetit, vrti ti se u glavi. Mali ti je pomutio razum. Kurac.
U drugi mah skapiraš da si dobila mononukleozu. Simptomi su slični, samo ti ovo drugo uništi jetru kao vinjak seoskoj pijanici.

- Možda bolje da si se samo povatala s njim, a u stilu profi dame propustila igru jezicima.

   

Muvanje

Umetnost zavođenja devojaka. Tajna uspeha leži u iskrenosti. Ako naučiš da je odglumiš, uspeo si.

Najbolji start ikada:
Riba pluta naslonjena na ivicu bazena i prilazi joj lik sa lajnom
"Kupaš se, a? Boli te kurac"

   

Magični momenat

Kada devojka izvuče brus iz rukava.

Devojka: Hoćeš da ti pokažem trik?

   

Što 'će da mi dođu na slavu !?

Rečenica kojom opravdavate svoje socijalno teže prihvatljivo/neprihvatljivo ponašanje ili svoju nepristojnu pojavu u prisustvu ljudi koji su vam nebitni i sa kojima nemate dodirnih tačaka. S druge strane se pak vidi da vam je ostalo malo respekta prema uvaženim gostima i rodbini koja istu slavu posećuje.

- Jesi li lud, pišaš tamo iza drveta, svi te gledaju!
- Uf, boli me! Što 'će da mi dođu na slavu!?

- Sinoć u kafani sam ih sve oterao u p...m..., ma boli me, što će mi doću na slavu!

?
+189
7
definicija