Prijava

Prica je istinita: Zena imala dva sina i razvela se jer joj je muz bio teska pijanica. Njen otac je bio mator i imao slabo srce, doktori joj saopste da mu je ostalo jos najvise 3 meseca zivota. Ali bog nije tako rekao. On pozivi jos godinu dana i zaglavi u bolnici zbog kamena u zuci. Operisu ga i on se oporavi. Prodje jos godinu dana, opet neka operacija, opet se oporavi. Posle godinu dana mozdanu udar, legne i ne mrda. Rehabilitacije, banje, opravi se i stane na noge. Posle vise od 3 godine jednog jutra baba telefonom javi cerki "Probudi decu i kazi im da je deda umro u 15 do 6." Samo sto je spustila slusalicu, ponovo zovi telefon i javljaju joj iz bolnice "Kazite deci da im je umro otac u 15 do 6." Eto, dedi je bog rekao da mora da ceka da odvede zeta...

Не постоје босански Срби.

Kod nas se kaže: "Nije svačije za grobom srati."
Neko to može uraditi hiljadu puta, a neko koga pritera nužda neočekivana bude odmah viđen pa mora da beži usrane guzice.

Kada snijeg padne na glavu, znači da su proljeće i ljeto prošli, a da je zima sa sobom donijela odgovornost kako da se preživi hladnoća i na put iznjedri nova generacija, koja će, uz malo nade, bolje proći u mašini života. Pozne godine su vrijeme da se prežali period kada je život prolazio pored nas dok smo ga nijemo posmatrali, usredotočeni na trenutne probleme, nesvjesni prolaznosti i nemogućnosti otkupljivanja vremena.

Predivno. +

Predugačko, sve je jasno već nakon prve rečenice.
Primer je ok, zato plus.

Bravo ! Dokaz da vreme stoji a u stvari mi prolazimo ... Dobra !

#591
+5349
109
definicija