Prijava
   

Otvaranje poslednje novčanice od soma kinti

Najveći žal koji Srbin može da ima, s obzirom da zna šta će da se desi sa njom kad je otvori. Propašće brzo kao bivša Juga, otići će u kurac ko dupe Zdravka Čolića, ništa neće ostati od nje, ko jetra Sinana Sakića. Tako da kad vidiš nekome u novčaniku samo novčanicu od soma kinti, ne znači da je pun ko brod, potpuno obrnuto, to je zadnje što ima pa više nije gladan, ne puši mu se gandža, nije mu hića za pljugu, ne pije mu se pivo, ne mora da odigra kladionicu, ima kredita, tj. na sve bi to potrošio kintu, al kad bi imao dve hiljade, da da zadnju crvenu na ovo, teško.

   

Detinjstvo u periodu 1995-1999

Ustaneš u 7 sati kako bi odgledao Viteza Koju. Boli te pače za sve, znaš da kad upališ Tv nećeš gledati Tadića kako sere, pedere kako se balave i Ivana Ivanovića kako jede govna. Baba ti isprži kajganu..uff kako je tad kajgana dobra bila. Odeš do prodavnice i za 5 dinara kupiš desetak turbo žvaki, sa kojima praviš nenormalno velike balone. Ako je subota, u 10 sati uključiš Pink i gledaš Badija, psa košarkaša. Završi se Badi, a ti odeš kod ortaka da se igraš klikerima, uzmeš mu dva staklenca, al izgubiš mermerca, al nema veze, prošle nedelje si mu uzeo naftalinca. Onda odete kod komšije i kradete mu trešnje, umažeš se kao svinja, odeš kući, keva ti opali dva tri šamara jer nisi bio kući kad je dolazila tetka koju nisi video dve godine. Uključiš RTS 1, odgledaš Srleta i Pajčeta ili Štrumfove, zavisno od toga koji je dan bio. U pola 8 odgledaš Laku noć deco, istuširaš se i legneš da spavaš.

Jebala vas Evropa i gej parade, oću svoje detinjstvo !

   

Badža

Lik iz crtanog filma koji je pretrpeo šovinistički režim sjedinjenih država.

Badža je, očigledno, slika i prilika jednog prosečnog Srbina, ali su ameri napravili crtani film gde neki žgoljavi mornar po imenu Popaj može da ga prebije svaki put kad pojede spanać. Takođe su napravili da Baža juri za nekom anoreksičarkom po imenu Oliva, ali sve je to jedno veliko sranje od crtanog filma.

Kad bi Srbin režirao taj crtani film, kao prvo, ne bi se zvao Popaj, nego Badža. Badža bi bio odeven u srpsku narodnu nošnju, nosio bi šajkaču i opanke, bio bi okružen najlepšim Srpkinjama, hranom i trubačima. Popaj bi bio neki tamo američki turista koji je u Srbiju došao da bi pecao po Moravi. međutim, sama pojava Popaja i njegove žene, anoreksičarke Olive bi Badžu nerviralo (Badžu zabole kurac za Olivu, jer u Srbiji ima pnogo lepih žena). Onda bi pozvao Popaja sa strane. Popaj bi, naravno, izvukao konzervu spanaća i ispraznio bi je u sebe, ali bi Badža uzeo šerpu sa vojničkim pasuljom i pojeo bi sve što se u šerpi nalazi. Onda počinje fajt. popaj pokušava da izvede neki udarac i prilazi Badži s leđa, a Badža tako prdne da se od smrada Popaju zatvori i ono drugo oko. Onda mu Badža opali par ćuški i pozove svoje ortake da zajedno Popaju urade šutku. Popaj naravno posle ovog mučenja, biva prebačen na urgentni centar da mu prišivaju glavu, a Badža zajedno sa ortacima i ženama slave i jedu praseće pečenje, piju šljivovicu i slušaju trubače, a Oliva izvodi striptiz, ali zbog nezainteresovanosti za nju, ona biva izbačena.

Eto. Tako se to radi.

Badžo, Srbine!

   

Oni nisu priznali Kosovo

Krajnji stepen omiljenovanja neke države.

SP 2010, finale Holandija - Španija
Lik 1: Jooj kako volim ove Holanđane, kakvu igru imaju!
Lik 2: Zašto ne navijaš za Špance idiJote???
Lik 1: Zašto bih navijao za smrdljive Špance???
Lik 2: Pa nisu priznali Kosovo...
Lik 1: :facepalm:
___________________________________________________________

Dnevnik 2, RTS1
U nesreći koji su izazvali teroristi u Velikoj Britaniji poginulo je pet stotina ljudi.

Lik 1: Joooj što mi je dragoo! E neka su poginuli!
Lik 2: Jesi li ti normalan??? Petsto ljudi poginulo, a ti se raduješ!
Lik 1: Pa da, Englezi su priznali Kosovo!
Lik 2: :iskače kroz prozor:

   

Poranio, zoru prevario

Zorin muž, koji se ranije izvuče iz kreveta, pa na putu do posla kresne švalerku.

   

Skini gaće da se smejemo

Odgovor devojke sa velikim grudima kada joj neki klinja kaže ''Baci sisu da se igramo''.

   

Ako me razumeš

Izraz zbog kojeg vas mnogi neće razumeti kako treba.

-Idem u wc da "pišam". Ako me razumeš...

   

mod na četu

smor u najavi

smoorrr u komentarima

   

5 saveta kako postati seoski jebač

Postati iskusni seoski jebander nije uopšte lak put, niti je toliko prosto kao što se misli. Zavesti domaće seosko žensko čeljade koje ce pristati sa vama da zalegne u obližnji senjak mogu samo sofisticirane lole sa čitavim nizom prefinjenih i usavršenih osobina, dugo vremena sticanim po seoskim slavama, zadušnicama, a i prenesenim usmenim predanjima sa kolena na koleno. Ukratko, instant tutorijal koji će vas preporoditi u arčitelja mladih seoskih mačketina, u istetovirani lik na njihovim jedrim guzovima i simbol seoske švaleracije da se priča po prelima u narednih trideset godina se sastoji u sledećem:

1. Psihološki stav: Zajeban. Namrgodi se koliko možeš više, seoski jebač nema mesta u srcu za emocije i tugaljivosti. Arči pogledom, pogledom koji govori "žiranti za mene vraćaju kredit, ali bole me kurci, i to ne obični kurac, nego kurčevina". Pljuj na asfalt, bogtejebo! Rakni zelenu šlajmaru, da se razbije o pod kao žele zeka, seljančice to vole. Nikad ne reci ženi da je voliš, umesto toga pitaj je kakvu štalu ima, hoće li njen stari da ti prepiše traktor i priključke, da li joj baba ima kakvih dukata u miraz, nemačku penziju.... Budi jeben da bi one bile jebane. Izlazi po seoskim diskotekama. Nemoj da se smeješ, razbij nekome glavu na početne stihove pesme "Da li da li, da li u galami...". Seljančice to vole. Školu i umetnost ne spominji ni za živu glavu, seljančice bi ti pre nekrofiliju oprostile, bogtenejebo. Seljančice to ne vole.

2. Fizički izgled: Pusti stomatič, uredno ga upakuj u neku Guccxi majicu, sa zmajevima, da svi misle da je pristigla Kineska nova godina. Bilduj, svaki dan. U saksije izlij beton, pa bilduj. Radi hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka. Kupi AirMax trenerku, i izlazi u njoj u
seoski disko, i nemoj imati drugih trenerki osim nje, nemoj ih navlačiti niti ih kupiti. Kupi najbolji telefon, da bi prošao što jeftinije, kupi neki kradeni iz Nemačke. Zaturi ga za pojas. Pribavi fensi torbicu za pod pazuh, u nju natrpaj sijaset kurtona, da se zna da arčis. Seljančice to vole.

3. Motorizuj se: Bez ovog ne možeš biti seoski jebač. Kupi golfa trojku. Crnog, kradenog. Nabudži ga. Stavi mu spojlere, pojačala od 13 hiljada vati, da budeš glasniji od vašara u susednom selu. Što više nalepnica nakači, tu ne možes promašiti jer važi maksima "što više to bolje". Otidji kod komšije Joce Kezmice da ti zatamni stakla za dvadeset evra. Peri auto svaki drugi dan. Spavaj u njemu, živi u njemu. Opremi muzički asortiman, kupi kompilaciju Grand hitova za pičke, DJ Krmka i Seju Kalača za tebe i ekipu.

4. Pristup i prilazak ženskoj: Izbaci kurčinu kad joj prilaziš, utegni tu tvoju nabildanu seksi gusčurdnu u AirMax, podigni trenerku do sisa, da se bolje istaknu. Klati se kad joj prilaziš, namrgodi se, pljuni na pod, prethodno se napij neke šećeruše. Kad pričas sa njom, gledaj u druge pičke. Očaraj je pristupom, evo nekih oprobanih recepata: "Šta je, mala, šta 'oš, a? Jesi zaljubita u mene a, il da te išamaram malo odma', a?",
"Meščini da je tvoj ćaća nama uoči Ilindana pek'o rakiju, a?", "U, jebemtiljeb, ali imaš sisu, mogla bi mleko u zadrugu davati". Nećeš promašiti. Štipni je za dupe predsvetom, najedi se luka pred izlazak. Zagalami, podigni ruku. Istuci nekog cvikeraša, koji je otišao iz sela da studira negde i da se pravi bolji. Seljančice to vole.

5. Ostali saveti: Da si se namirisao Malicijom, mislim da nije potrebno napominjati. Otiđi sa njom na svadbu, napij se da te svi vide, i na kraju traži od nje da te tako pijanog nosi kroz šator. Time ćeš skupiti poene kod seoske ekipe i mlađanih pičića. Zarakijaj se sa njenim starim, pričaj o silaži za bikove, kako je prošli put za Ilindan pala kiša a trebalo kupiti seno, kako cena prasića ovih dana nikad nije gora... Videće da si čovek na mestu. Oženi se, napravi svadbu da je nema u tri susedna sela. Varaj ženu dokle god može da ti se diže. I kad ne može više, opet je varaj. Seljančice to vole.

Srećno u pičarenju, neka te kurton čuva, a pesme Mileta Ignjatovića prate!

   

Kurac

Jedini element koji se javlja u svim svetskim mitologijama. Veruje se da mitovi o njemu vuku koren iz realnog zivota.

U realnom zivotu: Muski polni organ, prosecne duzine izmedju 14 i 16 cm, cijem trljanjem o zidove vagine prosecan muskarac dozivljava orgazam za 12 minuta.

U mitologiji: Muski polni organ, prosecne duzine izmedju 18 i 22 cm, cijim trljanjem o zidove vagine prosecan muskarac dozivljava orgazam za 92 minuta.... I to ako mu nije dan.

   

Rugoba

Veoma ružan čovek.

U jebote, jel ti to faca il' ti se vrat ispovraćao?

   

Ispao mi monokl u piće

Izraz koji opisuje takvo stanje šoka i iznenađenja, da se reakcija jednostavno ne može sakriti. Za neupućene, monokl je spravica koju su englesko plemstvo i slične karikature nosile na jednom oku, umesto naočara. Uglavljen ispred oka, davao je zajeban i prefinjen izgled koji se može narušiti samo nekim zapanjujućim vestima.

(Engleska, 19. vek)
-Lorde Partridž, Lejdi Felisiti ima vanbračnog sina!
-Blagi bože! :ispada mu monokl u šampanjac:
------------------------
(Miljakovac, 21. vek)
-Brate, ščuo da je Marija trudna?
-Čuo. Kad mi je Šomi reko juče, ispo mi monokl u pivo.

   

Slikanje sa pitonom

Još jedna u nizu atrakcija koje možete videti na raznim manifestacijama širom Srbije, od sabora trubača u Guči preko karnevala u Vrnjačkoj Banji pa do Kupusijade u Mrčajevcima itd. Interesantna je stvar da se puno više devojaka odlučuje za ovo, one to objašnjavaju time da su one hrabrije od muškaraca po tom pitanju, dok muškarci to doživljavaju više kao neke prikrivene seksualne želje i fetiše tih devojaka, a i kao želju za slikanjem sa bliskim rođakom.

-Moram da ti pokažem jednu sliku sad iz Guče, šlogiraćeš se kad budeš video
-Opa, zmija, pa gde se nađe sa sestrom u Guči, vidi kakve ste mi lepe, a i ličite, nema šta…
-Ha, ha, ha, baš smešno, idiote jedan to je piton
-Nemoj da se vređaš, mislio sam na zmijsko telo koje i ti i ona imate, pardon on… A piton kažeš, kako si ga privatila svaka ti čast, evo, vidi se, palaca jezikom, uzbudio se, u tvojim rukama se proširio bar za metar, a obim mu postao duplo veći. A i tebi lepo, udarila si kez od uva do uva…
-I ja sam guska kad ovo pokazujem seksualnom manijaku, pa ti ne bi smeo ni da mu priđeš na 2 metra, ja sam za to još i platila…
-Ja seksualni manijak, a izvini molim te, ko se od nas dvoje slikao sa pitonom u rukama? I još si platila, pa to si mogla da uradiš ovde za džabe, i to bi mnogi tebi platili. Pa niti imam želju, niti ima potrebe da mu prilazim. A vidi cara kako te pritego i kako se obavio, e svaka mu čast, zna znanje. Gde mož’ da bude mirna ovakva guja u ženskim rukama
-Stoko jedna...

   

Sale

Šef u svakom restoranu.

Gost nezadovoljan poslugom: GDJE JE TAJ ŠEF SALE?
Konobar: Sad će dođe...

   

Sale

Glavni lik sa poternica na izlozima. Vrednuju ga u procentima.

Sale 50%

-20% Sale

Sale! Sale! Sale!

   

Sale

Nepoznati ludak (sumnja se da je srpskog porjekla) koji pred kraj svake sezone lijepi plakate sa svojim imenom po buticima širom svijeta.

   

Srbi u crtanim filmovima

Uvidećete da sledećenavedeni, dobro nam poznati crtani likovi, imaju dosta potencijala da budu okarakterisani kao žitelji jednog dela naše zemlje. No, krenimo:

Pera Ždera:

- Lala, iz Zrenjanina ili njegove malo šire okoline. Ovaj okruglasti gurman koji voli dobro da pojede, je jednom rečju prava ladovina. Jebe mu se za sve živo, a autonomija ga zanima onoliko koliko može da se namaže na hleb - ni malo. Ko će, uostalom, misliti na to pored kobasicijade, pasuljijade, dana vina i piva..

Gargamel:

- beogradaski sredovečni penzioner. Muka ga je naterala na preživljavanje na visokom spratu stare zgrade na Konjarniku, koja već svojim izgledom i starošću podseća na zamak. Devedesetih je oćelavio i zastranio jer firma mu je završila pod stečajem, žena i deca su ga napustili i ima još samo mačku, ne jer je voli već jer uživa da je maltretira. Komšije ga izbegavaju, deca zajebavaju, a on vreme provodi na špijunci, tonući u još veće ludilo. Ponekad se iznenada prodere u hodniku verujući da je čarobnjak i urlajući na aktuelne vlasti koje su mu sve oduzele. Od petnaestog do prvog u mesecu vija mala bića ispod ormana, kreveta i frižidera, kako bi uhvatio nešto čime će se prehraniti.

Čarli Braun:

- Depresivni klinac iz Subotice. Nema reku što ga ubija u pojam, ima psa koji ga ne sluša - što ga dovodi do ludila, a dane provodi u školi i viseći sa drugarima, od kojih je svako počeo da zastranjuje u nekom svom pravcu. Prerano gubi kosu jer ne vidi svoju budućnost u ovom gradu, medju ljudima, priča sam sa sobom kadgod je u prilici i polako zalazi u neku svoju depresivnu krajnost..

Barni Gambl:

- lokalni alkoholičar neutvrdjenog porekla - tvrdi se da je Vrbašanin, završio na ulici kao tehnološki višak karneksa, mada svojataju ga i Niš, Pirot, Šabac, Sremska Mitrovica..Životari od socijale ižicanja po kafanama, često je vidjen ispred prodavnica i dragstora gde drži govore o politici, reprezentaciji, kataklizmama i tome kako mu je glupavi drugar iz klupe oteo posao.

Kenny:

- siromašak, živi i ide u školu u malom šumadijskom mestu. Doselio se sa porodicom iz Pirota koja je došla trbuhom za kruhom, pa ga zbog naglaska većina žitelja ne razume.

Bole (generalova radnja):

- Apatinac, ljudina. Voli pojesti i popiti, tišti ga nepravda, i karakteriše ga blaga i vedra narav iako deluje kao rmpalija - ubica. Konstitucija navodi na zaključak da su mu se dede u Apatin doselile iz Like.

Djole Proleće:

- blago orijentisani četnik iz Čačka, nekada udarnički radnik koji je crnčio po radnim akcijama, sada je gradjevinski fizikalac koji zagovara povratak kralja i teoriju da ova zima proći mora.

Klinci iz "Negde daleko u zemlji snova":

- siromašna deca sa Kosmeta, na koju je vlada Srbije odavno zaboravila. Ne nadaju se više ničijoj pomoći. Žive sa samohranom majkom, a otac im je nestao"99. Jedina radost im je prolazak pored albanske poslastičarnice, gde im starina Bekim ponekad da kuglu sladoleda od čokolade u kornetu.

Onaj svirac iz Asteriksa i Obeliksa:

- šiljokuran, nakrivo samonabedjen da je izvanredan muzički talennat i da će završiti u grand produkciji kako bi ostvario svoj san. Na svadbama i slavljima gde ga plaćaju da nastupi ga popnu na drvo i vežu mu usta kako ne bi kvario dalji ugodjaj.

Ptica trkačica:

- stanovnik iriškog venca, koji obučen u šareni triko beži ispred kola, autobusa i kamiona. Pitanje je kada će ga kamiondžija Pera iz kompanije Kojot&co pregaziti dok kao muva bez glave strmoglavo krivuda niz venac.

   

Tako je!!!

Viknuše seljaci, skinuše gaće i skočiše u koprive.

   

Mečka

Mercedes, po naški. Simbol prestiža međ' komšijama. Ko nema Mečku u selo, taj je džaba živeo.

- Ženo odoh ja za Beć!
- Dragane, ovaj put se bez Mečku ne vraćaj! Komšije iz Minhen opet digle jedan sprat na kuću!

   

vidi ga mali ker

dodji,ker,mali ker

banovan do 20.07.2316. 01:09
#350
+9813
232
definicija