Prijava
   

Cenzura

Fora gde ako staviš zvezdicu umesto nekog slova u ružnoj reči, ta rečenica više uopšte nije ružna.
Npr:
Pu*ite mi kurac svi!
Evo, ovo više uopšte više ružno, pošto je vešto sakriveno.
ili:
Jebem ti ma*er u pičku rutavu!
Više uopšte ne liči na psovku.
Najbolji primer je možda:
Jebem li te u glavu tvoju štrok*vu, pa ti sv*šim na čelo, i posle mlatim kurcem preko us*a dok stenješ.
Nikad ne bi provalio da je psovka da ti nisam rekao, jel da?

U principu, efekat je sličan sakrivanju slona iza maslačka. Radi savršeno.

   

Impulsivna djevojka

Djevojka koja svaki slobodan trenutak provede telefonirajući.

   

Kićanović - Slavnić

Po uzoru na čuvenu "odbojku" koju su '77 odigrala naša dva proslavljena košarkaška asa u poslednjim trenucima meča protiv Rusa, prozivka koja se upućuje dvojici ortaka koji se malo zanesu u međusobnom dodavanju džointom i zaborave da ima još ljudi u krugu.

- "Aaaalo bre, Kićanović - Slavnić, pa stvarno nema smisla... je l' vam rođendan?"

   

Različiti tipovi studenata u čitaonici

Muvač - Lik koji dolazi samo da bi muvao koleginice, a učenjem se bavi samo kad nema koga da startuje. Primarni cilj su devojke sa prava, ekonomije, medicine ali može da upadne i neka dobra sa drugog faksa. Aktivan je uglavnom leti.

Junajted kolors of knjiga tip - Češće su devojke u pitanju ali ima i muškaraca. Tip koji je okružen svim mogućim markerima, tankim flomasterima i hemijskama u boji. Knjige i skripte više deluju obojeno nego podvučeno a za svaki pojam ili rečenicu u zavisnosti od bitnosti imaju boju. Kad ih pitaš da ti pozajme na minut bilo koji marker, uvek pitaju - a koju ćeš boju? Iako je tebi svejedno, njima nije. Kao školarci su voleli likovno.

Aj na pauzu tip - Osoba koju ćeš više videti ispred čitaonice nego u njoj. Stalno prave pauzu bilo sa pljugom, sokom, hranom ili u VC-u. Kad vide nekog poznatog prilaze sa čuvenim - aj na pauzu, a ako ih odbiješ traže novu žrtvu. Iako su lenji prilično su komunikativni pa ćeš ih uvek videti u razgovoru sa nekim. Minimum tri puta na dan odu do kafića na kafu.

Klasičan štreber - Osoba koja sa jednom jedinom namerom dolazi u čitaonicu - da uči. Pauze pravi samo da jede ili da ode do VC-a, ne zanima ga druženje ili nešto drugo. Dolazi u čitaonicu kad prestanu predavanja i videćeš ga u njoj tačno onoliko koliko traje njegov faks jer će sve dati u roku.

Prirodni fakultet tip - Tip studenata koji studiraju neki od prirodnih fakulteta. Prednjače Etf-ovci, Pmf-ovci, mašinci. Sto im je pretrpan raznoraznim formulama prastarim i oronulim žutim knjigama, beleškama, sveskama na kockice i digitalnim gedžetima. Stalno nešto kuckaju, pišu - brišu, nerviraju se, traže formulu po beleškama i slično. Početnici neretko imaju uključen zvuk na digitronu, pa im se desi da usled kontinuiranog pravljenja BIP BIP BIPBIP BIP zvukova, Junajted kolors gađa svojim zelenim markerom kojih ionako ima nekoliko (u različitim nijansama).

Lako ćemo tip - Osoba koja dođe u poslednji čas za prepremanje ispita, jer je do tad govorio - Ma lako ćemo. Često je nervozan jer je opet počeo kasno sa učenjem i time širi negativnu energiju oko sebe. Uvek zna koji je najlakši profesor za prolaz, kod koga može skripta a kod koga se prepisuje u prevodu - majstor krivina. Čak i ako odloži ispit za kasnije uvek mu je nedovoljno. Obožava da govori - Jaooo da mi je samo još jedan dan.

   

Ženo, ima da jedeš to što sam skuvao!

Poslednji očajnički pokušaj papučara da bude gazda u kući.

   

To znam, aj dalje

Rečenica koja nikad ne upali na ispitu, a upali kad te neko pre ispita propituje.

   

Gosti iznenađenja

Publika na koncertu Dejana Cukića.

-Dobro veče narode, iznenađen sam što vas vidim u tolikom broju. Jel se dobro zabavljate? Oboje?

   

Baronski Zajeb

Kad pričaš nekom baronu neki svoj doživljaj a on posle mesec dana zaboravi od koga je to čuo i ispriča ti tvoju priču samo sa njim kao glavnim likom.

   

Bingo iz Beograda

Po verovanju penzionera iz unutrašnjosti, listić koji 100% dobija.

Dete babino, hajd' kad budeš dolazila za Kikindu, kupi baba Katici jedan Bingo u Beogradu. Znaš, pratim ja, sve nagrade tamo odu.

   

Zločin i kazna

Zločin je kad budiš dvogodišnje dete radnim danom u 06:15 da ide u vrtić; kazna je kad te to isto dvogodišnje dete probudi vikendom u 06:30 orno za zajebanciju od ranog jutra.

   

Lupiti krpom o sto

Muževan čin ortodoksnog papučara.

   

Hlebna matematika

Često se koristi kod starije populacije a sastoji se u tome da se vrednost prehrambenih ili drugih proizvoda izražava preko ekvivalentne vrednosti hleba. Cilj je da se ukaže značaj ove "osnovne životne namirnice" kao i da se skrene pažnja na nepotrebnost kupovine ili precenjenost nekih artikala.

Deda: " Šta si to kupio? "
Unuk : " Koka kolu. "
Deda: " I, koliko si to plato? "
Unuk: " Stotku."
Deda: " I, bre dete, za te pare si mogao dva hleba da kupiš i još da ti ostane! "

   

Da mu nije stadiona ne bi znao strane sveta

Jednostavan opis nivoa obrazovanja prosečnog huligana.

   

Džoger

Parče hleba nabodeno na viljušku kako bi se pokupila hrana sa nedostupnih delova posude.

Ne bacaj tu teglu od ajvara, sad ću da je izdžogiram.

   

Papučar

Lik koga po ceo dan zajebavam da je derpe jer sve udovoljava svojoj devojci, pa sam ja faca jer sam uveče sam kući sa pornjavom i desankom šakić, a on svako veče jebe.

   

Dečko studentkinje koja ne ide u menzu

To je dečko neobično velike snage i u konstantno dobroj formi, jer svake nedelje uveče nosi od stanice do stana u proseku po dve torbetine hrane, sve suma sumarum oko 30 kila. A još i ako se doda šesti sprat nadogradnja dobijamo materijal za nindža ratnika...

   

Glad

Stanje prouzrokovano petominutnim neprekidnim ucenjem.

   

Sad i zareze stavlja u porukama

Krajnji nivo preobražaja švalera-jebača , kada nadje ribu koja mu stavi muda u ladicu.

( poruka prije ribe)
" Kumara sad sam sa fudbala dobili smo nisam se jos istuširo kad završim zovem te da idemo na kafu ona mala mi se javila ali još ništa nije ozbiljno mada nadam se najboljem umro sam kako sam se umorio."
Ja: ŠKK ?!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
(poruka u toku ribe)

"Moj kume, šta mi se ovo dešava? Osjećam se laganim, kao perce kojeg miluje proljećni povjetarac, u maju . Konačno! Ova mala je savršena. Da vidiš samo kakve izraze koristi. Naučila me da rezonujem i da kanališem svoju energiju, uprkos Jabukama zla, koje me vrebaju sa svakog ćoška."
Ja: ŠKK ?!!

   

Pileći tetris

Kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš.

   

Ludi Milenko

Legendarni vozač beogradskog GSP-a, član zemunskog pogona. Živi dokaz koliko je nizak prag mentalnih sposobnosti za vozača u GSP-u. Ekstremno čupav i bradat, bio je obožavan od strane omladine, prekorevan od strane podmlatka PUPS-a. Svaka njegova vožnja unosila je živost i radost u ovaj inače učmali posao. Jedini vozač kod koga je omladina bivala napred, a stariji pozadi, ili čak nisu ni ulazili u autobus. Vozio je autobus na liniji 611 ( Kej Oslobođenja- Dobanovci ).
Kasnije je radio kod privatnika i bio viđen na liniji 45 ( Blok 44-Zemun Gornji grad ).

-Jedna od njegovih prvih vožnji na liniji 611. Doterao je autobus na okretnicu, otvorio vrata i seo pozadi. Putnici su ušli, očekuju polazak, ali nema šofera. Tek se čuje Milenko: "Šta je bre ovo, prođe mi mladost dok se ovaj vozač smiluje da dođe...mamu mu njegovu...ma idem ja da vozim!" Naravno 70% putnika je izašlo. Oni hrabri koji su ostali, ubrzo su shvatili šalu.

- Neretko je znao da obrne i po pet krugova na novobeogradskom kružnom toku.

- Vozio je u bokserskim rukavicama, meksičkom sombreru, kupaćim gaćama

- Jednom je stavio vibrator na instrument tablu i preko njega neku krpu. U neko doba zamolio je gospođu koja je stajala napred da mu doda krpu, žena se zabezeknula kad je videla šta je ispod nje. "Ajde ajde gospođo, nije to ništa, pa nema ga ni 15 cm"

- Po Dobanovcima je redovno razvozio omladinu po kućama i to nekim ulicama koje nikada nisu videle, niti će videti autobus.

-Poslednje što sam čuo o njemu jeste da je vozio 45 i da je zaustavio autobus, uzeo kesu u ruku i njome uhvatio mrtvu mačku kraj puta i ubacio u kontejner. Ceo autobus ga gleda, a on mrtav 'ladan: "Lako je vama, vi jednom prođete ovuda, ja moram da je gledam ceo dan"

?
0
0
definicija