Prijava
   

Bilder

Lik koji na bazenu, dok svi ortaci normalno snimaju ribe, komentariše muškarce i uporno tvrdi da nije gej.

Lik 1 - Vidi ovu u crnom kupaćem, znaš ko je kara?
Lik 2 - Ma pazi Maju Pamelu... kolka sisaaa...
Bilede(r) - Vidi malog Stevu što se stego... al uradio ruku majke mu ga... pije nešto sto posto...
Lik 1 - Jebo te Steva...

   

Razglas

DING DONG! Krklj! Krklj! Kahah, %$! Voz/autobus/avion koji ide na mesto koje zvuči kao ono gde treba da idete kreće u šrnaes tredsbli i postavljen je na peronu muml muml.
I posle toga ti se zahvale na tri jezika, a jedan ne znaju da govore!

   

Ispitni rok

Vreme kad počneš da pratiš tursku seriju, kad provališ novu onlajn igricu, kad se niotkuda zaljubiš, kad ti dođe da središ sobu pošto si ceo semestar samo pravio haos, kad gledaš ponude za letovanje iako znaš da ne ideš nigde, kad konačno kreneš u teretanu koju planiraš već mesecima, kad počneš redovno da kuvaš iako to pre nikad nisi radio, počneš čak i da pišeš knjigu, i imaš ideje za snimanje filma i tako inspirisan poželiš da ispitni rok traje zauvek.

   

Sekula

Alter ego Radoša Bajića. Neotesana seljačina u svakom smislu, čovek sa bontonom divljeg vepra i gedžovan koji se ne libi da glasno prdi u društvu. Poznat po tome što krade poštarske mopede, nasrće na seoske snajke, veterinarke, pevaljke pa čak i ženu svog ujaka i druži se sa pederima i astrolozima. Neko kome džinovski praziluk bukvalno viri iz dupeta. Veoma napadan prema usamljenoj ženskoj osobi, poslastica mu je da svojim kovačkim ručerdama cepa ženske jeleke iz kojih ispadaju velike čobanske dojke uz komplimente kojih bi se i Ivan Bosiljčić postideo('Sa šta te rane ćero, sa koncentrati?' ili 'Da tebe majka nije krava muzara snajka, od malo da se ugrejemo u slamu'). Prema konkurentskom mužjaku je izuzetno nasilan, pogotovo u kafani kada se oletvi od rakije pa nesrećnog gosta istuče pred svima a njegovu lepšu polovinu vodi u obližnju štalu da je oplodi. Poznat po švalerskim brkovima i jebačkom šeširu. Bitno je razlikovati ga od Radašina koji ima ljudske osobine i ume da vodi monolog.

- Hahaha, brate, dođi da vidiš kakav sam video klip nabavio.

- Kaki klip, 'al od Rakovicu?

- Kakav si Sekula majku ti tvoju...

   

Srbi u crtanim filmovima

Uvidećete da sledećenavedeni, dobro nam poznati crtani likovi, imaju dosta potencijala da budu okarakterisani kao žitelji jednog dela naše zemlje. No, krenimo:

Pera Ždera:

- Lala, iz Zrenjanina ili njegove malo šire okoline. Ovaj okruglasti gurman koji voli dobro da pojede, je jednom rečju prava ladovina. Jebe mu se za sve živo, a autonomija ga zanima onoliko koliko može da se namaže na hleb - ni malo. Ko će, uostalom, misliti na to pored kobasicijade, pasuljijade, dana vina i piva..

Gargamel:

- beogradaski sredovečni penzioner. Muka ga je naterala na preživljavanje na visokom spratu stare zgrade na Konjarniku, koja već svojim izgledom i starošću podseća na zamak. Devedesetih je oćelavio i zastranio jer firma mu je završila pod stečajem, žena i deca su ga napustili i ima još samo mačku, ne jer je voli već jer uživa da je maltretira. Komšije ga izbegavaju, deca zajebavaju, a on vreme provodi na špijunci, tonući u još veće ludilo. Ponekad se iznenada prodere u hodniku verujući da je čarobnjak i urlajući na aktuelne vlasti koje su mu sve oduzele. Od petnaestog do prvog u mesecu vija mala bića ispod ormana, kreveta i frižidera, kako bi uhvatio nešto čime će se prehraniti.

Čarli Braun:

- Depresivni klinac iz Subotice. Nema reku što ga ubija u pojam, ima psa koji ga ne sluša - što ga dovodi do ludila, a dane provodi u školi i viseći sa drugarima, od kojih je svako počeo da zastranjuje u nekom svom pravcu. Prerano gubi kosu jer ne vidi svoju budućnost u ovom gradu, medju ljudima, priča sam sa sobom kadgod je u prilici i polako zalazi u neku svoju depresivnu krajnost..

Barni Gambl:

- lokalni alkoholičar neutvrdjenog porekla - tvrdi se da je Vrbašanin, završio na ulici kao tehnološki višak karneksa, mada svojataju ga i Niš, Pirot, Šabac, Sremska Mitrovica..Životari od socijale ižicanja po kafanama, često je vidjen ispred prodavnica i dragstora gde drži govore o politici, reprezentaciji, kataklizmama i tome kako mu je glupavi drugar iz klupe oteo posao.

Kenny:

- siromašak, živi i ide u školu u malom šumadijskom mestu. Doselio se sa porodicom iz Pirota koja je došla trbuhom za kruhom, pa ga zbog naglaska većina žitelja ne razume.

Bole (generalova radnja):

- Apatinac, ljudina. Voli pojesti i popiti, tišti ga nepravda, i karakteriše ga blaga i vedra narav iako deluje kao rmpalija - ubica. Konstitucija navodi na zaključak da su mu se dede u Apatin doselile iz Like.

Djole Proleće:

- blago orijentisani četnik iz Čačka, nekada udarnički radnik koji je crnčio po radnim akcijama, sada je gradjevinski fizikalac koji zagovara povratak kralja i teoriju da ova zima proći mora.

Klinci iz "Negde daleko u zemlji snova":

- siromašna deca sa Kosmeta, na koju je vlada Srbije odavno zaboravila. Ne nadaju se više ničijoj pomoći. Žive sa samohranom majkom, a otac im je nestao"99. Jedina radost im je prolazak pored albanske poslastičarnice, gde im starina Bekim ponekad da kuglu sladoleda od čokolade u kornetu.

Onaj svirac iz Asteriksa i Obeliksa:

- šiljokuran, nakrivo samonabedjen da je izvanredan muzički talennat i da će završiti u grand produkciji kako bi ostvario svoj san. Na svadbama i slavljima gde ga plaćaju da nastupi ga popnu na drvo i vežu mu usta kako ne bi kvario dalji ugodjaj.

Ptica trkačica:

- stanovnik iriškog venca, koji obučen u šareni triko beži ispred kola, autobusa i kamiona. Pitanje je kada će ga kamiondžija Pera iz kompanije Kojot&co pregaziti dok kao muva bez glave strmoglavo krivuda niz venac.

   

10 saveta kako da preživite vožnju beogradskim busevima

Ovo, naravno, važi i za sve druge gradove koji imaju sličan problem.

1. Preživeti vožnju busom, u prevodu znači naći mesto i sesti, i to pod uslovom ako imate markicu. Ako ne, onda za vas važi pravilnik ,,Kako preživeti mesec dana sa jednom žutom kartom u džepu,,.
Dakle, morate razviti neke naročite veštine kako biste se domogli slobodnog mesta. Prvo, progurajte se u prvu liniju fronta na stanici, između štapova lukavih penzosa, kariranih švercerskih torbetina, cegera, korpi iz kojih viri po' tone praziluka, majki sa šmrktavom decom, prvoboraca koji su rešili život da daju za mesto, mladih snagatora koji su spremni da pređu preko vašeg leša kako bi se domogli udobnog sedišta kraj prozora.
Naziv veštine: SLALOM.
2. Kad ste zauzeli busiju onda se krećite lagano ulevo ili udesno, zavisno od toga gde procenite da će otvoriti srednja vrata. Vi ste lik koji ulazi samo na ta vrata, jer prednja su za staramajke i štrebere, zadnja za prvoborce i kostolomce, a srednja su za vlasnika veštine, kao što ste vi.
Naziv veštine:U dobroj proceni je ključ uspeha.
3. Kad ugledate bus počnite da širite ruke i da se kostrešite i krlještite u onaj narod okolo. I u životinjskom svetu se manji plaši većeg, ili manji razvije specijalne veštine i luči otrove kako bi doakao većem. Vi nemate mogućnost trovanja, tako da idite na veličinu. Naduvajte se i razirite što više, kako bi videli s kim imaju posla. Udahnite duboko i zadržite vazduh sve dok autobus ne stane ispred vas.
Naziv veštine:Povećavanje volumena.
4. Bus je u stanici pred vama. Oči vam zasenjene njegovom lepotom i svetlima. Bože, ovo je ravno čudu. Stigao je! Vrata se otvaraju. Zauzmite startnu poziciju. Izdahnite. Spremite se za trk. I, krenite! Ako ste dovoljno brzi moćićete da preskočite tačke 5 -9.Male životinje se brane i brzinom. Begunčeva majka ne plače!
Naziv veštine: Juriš!
5. Ako niste bili dovoljno brzi,i već se čuje tapkanje tuđih nogu po stepenicama busa, u gadnom ste problemu. Upotrebite ruke. Laktajte se! Uhvatite klinca za jaknu i sfuljajte ga sa stepeništa. Udrite šmizlu u rebra. Sve je dozvoljeno.
Naziv veštine: Ko nema u nogama ima u rukama.
6. Ušli ste u bus, ali mesta nema. Šta je tu je. Profesionalci se ne povlače. Vlasnici veština nikada ne izlaze ako su jednom ušli u bus. Pribegnite lukavstvu. Birajte ciljnu grupu. Ako ste sisata riba, raskopčajte jaknu, ili potegnite majcu na dole, i birajte hibridnog Šabana, studenta apstinenta, ma, birajte muškarce, nećete pogrešiti. Onda, ga merkajte i smeškajte mu se, možda shvati da će imati bolji pregled vaših balona odozgo, pa vam ustane.
Ako ste starija žena, idite na kartu sažaljenja, pričajte o bolestima, maloj penziji, gladi, unucima, nesrećama, svetskoj ekonomskoj krizi, skupštini, možda se neko sažali ili mu se ogadite, pa pobegne od vas i ustupi vam mesto. Ako ste deda, radite isto. Ako ste baba, umrećete, što bi rekao Tulumbac u onoj svojoj čuvenoj definiciji, i ništa vam ne vredi.
Ako ste student, počnite da kovitlate očima, žalite se prvome do vas na jadnu hranu u studenjaku, na siromašne roditelje koji jedva sastavljaju kraj s krajem da vas školuju u Beogradu. Glumite siromašnog studenta iz ruskih soc-realističkih novela.
Ako ste muškarac u najboljim godinama, vi ste u najgoroj poziciji. Niko vam neće poverovati, osim ako se ne uhvatite za srce i odglumite predinfarktno stanje. Metode da dođete do mesta moraju biti izuzetno surove, jer vi ste najugroženija vrsta u gradskom prevozu.
Naziv veštine: Glumac je glumac je glumac...
7. Ako gluma ne upali onda pribegnite profesionanoj glumi. Pravite se da sa vama nešto nije u redu, da baš niste u vinklu. Padajte na rame susedu, kolutajte očima, folirajte tikove ramenima ili glavom, nekontrolisano se tresite. U vreme epidemija gripa, izvadite maramice i počnite da duvate nos, čačajte nozdrve i izazovite gadno kijanje, protrljajte obraze da izgledate kao čovek u groznici i bunilu, kašljite što glasnije možete. Razbežaće se bar pola busa, a onda nastupate vi, i pobedosnosno se srušite u stolicu.
Naziv veštine:Profesionalac bez obraza i časti.
8.Ako su oko vas suroviji profesionalci od vas onda vam ne preostaje ništa drugo nego da razvijate intuiciju. Pedesetšesto čulo. Dobra procena je, kao što rekoh, ključ uspeha. Zagledajte ih. Piljite im u lica. Unosite im se u facu. Izbegavajte one sa slušalicama u ušima i otvorenim knjigama, ti su najgori. Od njih nema vajde. Toliko su vešti da su prosto vanzemlajci u odnosu na vas običnog smrtnika. Znači, slušače i čitače zaobiđite! Bolji su od vas! Nabavite i vi muziku i knjigu, pa lagano ovladavajte njihovom veštinom, koja se zove: Apsolutna nirvana, odjeb!
9. Smrdljiva pljeska sa lukom je uvek terala u beg fine noseve, pa biste mogli da razmislite o tome. Trudnoća pali često, ali ne uvek. Ipak, pljeska. Ako imate dobar želudac, naprskajte se nikim smrdonom, možda se nekome uzgadite.Leti pali i sladoled kojim možete da ih isflekate, ali to vam već ne bih predložila laka srca, jer ako naiđete na hibridnog Šabana ili kostolomca, nema vam spasa. Ima da vas iznesu iz busa sa nogama napred!
Veština: Uzgadi iliti tvor.
10. I ako sednete konačno, izduvajte sav vazduh iz pluća. Pritajite se. Zalepite nos za prozor, Budite gluvi, slepi, nevidljivi, nečujni, ne podležite provokacijama i provokatorima, ne obraćajte pažnju na bilo koju vrstu glume i prenemaganja. Neka stajači smrde, neka se krlješte u vas, neka padaju po vama, neka se žale i kukaju, to više nije vaš problem. Pa niste vi dobri Samarićanin. Vi ste vlasnik veštine!
naziv veštine: Vlasnik mesta, debelokožac.

   

Al ću da spavam kad dođem kući

Prvo što pomislimo kad se ujutro u 6 probudimo za školu/posao.

   

Paradoks mog detinjstva

Fidelinka psenicno brasno Tip 400.

Na brasnu je naslikana zena koja mesi testo, pored koje stoji ta ista kesa brasna.

   

Zekoslav Mrkva

Dusko Dugousko na hrvatskom.
U Crnoj Gori poznatiji kao Usati Dusan.

Jos uvek nije razjasnjeno zasto se ljubimac Sundjer-Boba Kockalonea (na hrvatskom Spuzva-Boba Skockanog), puz Geri, zove Slavko... Mozda da pitamo Mirka?

   

Roditeljske fobije

Pojava koja se javlja kod gotovo svakog roditelja. Prepoznaje se u raznoraznim situacijama po krajnje sokantnim pitanjima, naravno retorickim, i preteranoj brizi za svoje dete. Odatle proizilazi izreka "Ne daj Boze da ti se desi ono sto ti roditelji pomisle"

1. Ides u grad
"Cero, jel se drogiraju tamo gde izlazis? Pazi molim te da ti ne stave nesto u pice!"

2. Ides u teretanu
"Sine, jel' pijes ti steroide? Mnogo si narastao od kad ides da vezbas, nemoj molim te jetru da upropastis tako!"

3. Ides na put
"Jesi poneo pasos? Cuvaj se molim te da ti ne ukradu dokumenta i pare, rasporedi pare na vise mesta, strpaj 100 evra u carape za svaki slucaj..."

4. Ides na ispit
"Jel' to polazes kod onog profesora sto gadja indeksima kad ne znas? Cuo sam ja za njega, pazi da te ne pogodi u glavu..."

5. Sedis za kompom i blejis na netu
"A jel' imas profil na facebooku? Tako su kidnapovali devojku i silovali je tri dana kad je isla da se upozna sa nekim sa tog cuda... Pazi se molim te!"

6. Ides u inostranstvo na studije
"Jesi li siguran sine? Milojkino dete je radilo dan i noc sa nekim crncima u McDonald's-u da bi moglo da prezivi na onu skupocu..."

7. Ides na rostilj sa drustvom
"Necete valjda u onu sumu? Ima krpelji da vas izujedaju, tako je jednoj maloj usao krpelj skroz pod kozu, nisu mogli 7 dana da saznaju sta joj je. Onda je umrla."

8. Ides na bazen
"Jel' se spustas ti na one tobogane? Samo da znas cigani lepe zilete na zvake, pa se zabavljaju tako sto seku takve kao sto si ti..."

9. Ides sa nekim negde kolima
"Jel te to vozi onaj mali Joca? Crno dete, bolje taksi da uzmes kad se budes vracao, ima u jarku nekom da zavrsite, ne daj mu da popije vise od jednog piva, secam se kako se od dva napio na tvom osamnaestom i povracao nam po kadi..."

10. Ides kod novog decka/devojke
"A ko su njeni/njegovi? Sve to treba odmah da se raspitas, tako se ona mala Marinkova udala za onog njenog, mislila fin mladic, a ono ima sizofreniju na dedu..."

   

Sex and the City III

Treći nastavak sage o četiri fatalne njujorške dame.

kroz nekoliko godina...

Keri živi sama u svom prizemnom stanu u centru Menhetna, od kad je iščašila kuk i prodala stan na spratu. Njen muž Zverka je umro od srčke u trenutku kad ga je Keri uhvatila u akciji sa medicinskom sestrom koja mu je rokala insulin 3 puta nedeljno. Tad je ponovo počela da mrzi muškarce, žene i sve što uz njih ide, a pride je pala u depresiju i zbog toga što zbog iščašenog kuka mora da nosi ortopedska pomagala umesto Manolo cipela. Šarlot je očajna jer je i njenom drugom mužu uspostavljena meni vidi visi dijagnoza, kao i njenom prvom mužu. Počinje da misli da je zbog toga ona kriva jer je postala Jevrejka, pa je sad bog kažnjava mlohavom ćunom. Miranda je u staračkom domu u Bronksu od kad je njen muž pobegao sa sinom i sinovljevom učiteljicom salse u Brazil. Samanta je posle teške seksualne nesreće ostala nepokretna jer je priklještila dva kičmena pršljena. Očajna je jer nema seks već dugo, a vreme prekraćuje tako što usavršava blow-job tehniku na dildu koji je dobila od Mirande za 33. rođendan.

Zaplet nastaje kada četiri dame kreću zajedno u banju na psihofizički oporavak. Tada kreću njihove životne prekretnice. Keri ponovo počinje da piše svoju kolumnu u kojoj izražava svoj revolt prema mladim ženama u seksi uniformama, koje mogu da nose dobre sandale. Miranda joj pomaže u kucanju jer se Keri odavno zaklela da nikad neće nositi naočare za vid jer su tako prokleto out. Miranda iz tabloida saznaje da joj je sin gej i da se zabavlja sa Riki Martinom. Pošto je videla da mu dobro ide u životu, rešava da mu testamentom ne ostavi ništa, već da od svojih para osnuje fond za borbu protiv salsa-raspalih kurvi. Šarlot se razvodi od muža i prelazi u budizam. Rešava da ostane da živi u banji, jer upoznaje slatkog dedu koji koristi vijagru. Sa njim doživljava višestruku nirvanu. Samanta naravno prohoda, pojebe pola banje, i na kraju siluje upravnikovog maloletnog sina. Upravnik odustaje od tužbe kada Samanta na njemu demonstrira svoju dugo i marljivo uvežbavanu blow-job tehniku.

I sve to uz Jimmy Choo ortopedska pomagala, Chloe cegere za pijacu, LV bolničku posteljinu i još mnogo toga...

   

Pozdravljam moje fanove!

Ultra-mega-giga kretenska rečenica koju obično izgovara neki tek ispileli random govnar iz Granda ili Siti Rekordsa posle svog prvog nastupa na Pinku, naravno posle pozdravljanja svoje porodice (naročito požrtvovane majke), bliže i dalje rodbine, drugara iz škole, Muse-menedžera, Bucke-frizerke i svih ljudi koji su danonoćno radili na njegovom novom projektu.

Obično su fanovi u početku samo mama, tata i navijači iz rodnog sela, ali zahvaljujući našoj ziljavoj omladini krug "mojih fanova" se širi geometrijskom progresijom, tako da na kraju dobijamo krajnje zabrinjavajuće stanje da takve persone zaista IMAJU fanove. Jebote!

   

Plaknuti se

Ogavna radnja još ogavnijih ljudi koji su bili na korak od kade i pravog kupanja, ali su odlučili da ipak zaobiđu taj svečan čin i samo se malo zaperu. Ali samo malo, da ne bude da su se okupali (jer, jelte, nisu niti će), ali čisto da kažu da su ipak nešto učinili za svoju higijenu. Gistro.

-"Auuuu danas u busu seo do mene neki matori, uzviždao se ne možeš da veruješ!"
-"Brate mogao je makar da se plakne, stvarno ne kapiram..."
-"Jesi ti debil?! Njemu ni kupka u sumpornoj kiselini ne bi pomogla, a kamo li jebeno zapiranje!"

   

Deset stvari koje shvatite kad počnete da zivite sami

1. Rolne toalet papira ne niču same u WC-u.
2. Prašina pada po mestima gde je nikada ne biste očekivali.
3. Potrošačka korpa je zapravo još skuplja nego što piše u novinama.
4. Keva mozda upada u sobu kad vam je devojka tu, ali za razliku od cimera nikad ne dobije zelju da malo visi s vama.
5. Kreteni iz elektrodistribucije će vam stvarno isključiti struju ako je ne platite mesecima.
6. Kreteni iz telekoma će vam još brze isključiti telefon.
7. Majstori koje ne znate vam naplaćuju duplo više nego oni kod kuće, iako saopštavanje cene svojih usluga počinju sa "ali za tebe..."
8. "Ne mogu da izlazim, sredjujem stan" je skroz validan izgovor za propuštanje izlaska.
9. Keva nije luda što usisava tako često.
10. Ćale ne bi izdrzao sam ni tri dana.

   

Pink dozer

Stariji brat I-dosera,koji za razliku od slabašnog bratića ima mnogo jači efekat i ostavlja trajne posledice na mozak i ostale vitalne organe.
Takođe je daleko dostupniji i povoljniji širkim narodnim masama,a za simboličnu mjesečnu pretplatu dobijaš nekoliko programa i drogiranje može da počne.

1.Pink kids- Laka droga sa efektom sličnim uzimanju piva i par punjenja loše vutre iz domaće proizvodnje.Nakon nekoliko dana konzumacije kod konzumenta se javlja blaži oblik paranoje i jaka želja za prelazak na jači kanal.

2.Pink cinema- Droga za zabavu i sledeći stepenik u samouništenju jednog pinkomana,konzumacija ovog kanala izaziva euforiju,ubrzan rad srca i postepeno odvodi konzumenta u neki ljepši i bolji svijet koji postoji samo u njegovoj pink moždanoj kori.

3.Pink folk- Nakon potpune degradacije prosječan pinkoman prelazi na ovaj narkotik jer reprize filmova na cinemi više ne zadovoljavaju njegovu potrebe,te se nekada normalan član društva baca u ambis grand tripova koji u njegovoj sjebanoj glavi izazivaju halucinacije u pink krugovima poznate i pod nazivom ‚‚Muzika".

4.Pink BH- Poslednji stepenik u putovanju prosječnog ovisnika,koji se sve teže zadovoljava gore navedenim opijatima.Ovaj pink je smrtonosni koktel gore navedenih opijata,napravljen sa ciljem da okonča muke pink ovisnika.Popularniji naziv za ovaj kanal je ‚‚Zlatni pink".

   

Bojler

Drevna srpska društvena igra za razbijanje monotonosti.

Igrač 1: Bojler.
Igrač 2: Šljiva.
Igrač 1: Trava.
Igrač 2: Kašika.
Igrač 1: Bandera.
Igrač 2: Sijalica.
Igrač 1: Asfalt.
Igrač 2: Ograda.
Igrač 1: Futrola.
Igrač 2: Šljiva.
Igrač 1: Koj' ti je, brate? Pa nema ponavljanja. Aj ispočetka... Bojler.

   

Korišćenje dugačkih reči kada vas smara idiot

Nekad svakodnevno, nekad letimično nađe se po neka osoba na nižem intelektualnom stupnju od nas samih koja smatra da nam je neverovatno zanimljiva i da će nas oplemeniti svojim (ne)znanjem. U tim trenucima dolazi se do ivice nervnog sloma a vrlo efikasan (a nenasilan) mehanizam odbrane predstavlja korišćenje super dugih reči koje vaš sagovornik ne razume.
Mala napomena, reči mogu a često i moraju biti plod naše mašte kako bi se gorepomenuti smarač definitivno zaglupeo još više (iako ponekad to izgleda teoretski nemoguće).

Smarač: 'De si brateeee?! Š'a ima? Otkad te nisam video!
Ti: Koliko se sećam... od juče.
Smarač: Dobro bre, pa to se samo tako kaže, ne mora ono...nego si video malu Miru skoro, mnogo dobro izgleda, pocrnela na moru uh!
Ti: Da, verovatno je tu zaslužna pojačana pigmentacija kože do koje dolazi posredstvom ultravioletnog zračenja koje se na žalost više ne redukuje prolaskom kroz stratosferu.
Smarač: To ti kažem, garava ko vrana.
Ti: Da, znaš latinski naziv za vranu je "Laurana Arauzona" a njen mitološki značaj prisutan je kroz arheološke iskopine o starovekovnim narodima...zapravo morfološki posmatrano reč "vrana" vuče korene od reči...
Smarač: Brate čuo sam da je dvocevka!!!
Ti: Moguće mada dvocevnost koturova primicača dosta zavisi od same polupropustljive elastidoidnosti kateterskih litijum diodnih pufni koje..
Smarač: E brate, žurim!
Ti(u sebi): Moram da zapamtim ovo što sam izlupao za sledeći put.

?
+178
7
definicija