Prijava
   

Kretenizam !!!

Spremas ispit 7 dana koji je inace u subotu ujutru.Petak vece izadjes na "jedno pivo".Medjutim zalomis sa ekipom,napijes se ko svinja,potuces se sa sestrinim momkom koji zamalo da "ubije boga u tebi "(pomogla ekipa) potom se pred djevojkom koja ti se svidja i sa kojom se muvas vec neko vrijeme nabacujes drugoj(i to neuspjesno).Kad krenes kuci zaboravis da si sa autom(sto je dobro).Ujutru ne odes na ispit nego ides naci auto koji je na parkingu u gradu.Nestaje ti goriva u autu,guras do benzninske pumpe,varacas auto, pijes kiselu vodu i pitas se sto ti je trebao ovaj kretenizam.

Istinita prica.Ako ne vjerujete razumijem vas u potpunosti jer ni ja jos ne vjerujem iako se meni desilo!

   

Dvola

Jeftina dvolitarska boca Nikšićkog ili Jelen piva. Izraz korišćen u Republici Srpskoj kod nezaposlenih probisvjeta. Obično podrazumijeva dijeljenje iste boce između 5-6 likova u jednoj grupici. Pivo u ovakvoj posudi postalo je svojevrstan simbol jednog društvenog staleža.

- Jel idemo na bleju kod kasarne večeras?
- Jašta. Doći će i neki moji drugari iz srednje pa ako ti nije muka kupi dvije dvole da nam ne zafali.

   

Momake

Seoski konobar.

Eeej momakeee, momaake?! Ponesdera malo mlijeka da razblažim ovu kafu podera mi želdac!
- Čekaj jebo ti svoj nedlju štas zino?!

   

Đihad

Konjaničke snage islamskih terorista.

: Još jednom baci tu bombu tako očajno i bićeš regrutovan međ' đihadiste, a ti znaš da mi konje nemamo.

   

Šta ti je to?

Logički neprecizno pitanje poluobrazovane osobe koja barata samo maternjim jezikom. Koristi se u širokom spektru situacija kada se u konverzaciji nameće neki drugi jezik.

- Kako čovječe možeš da slušaš te stranjske retardluke? Kakav stervej tu heven, to sigurno sadrži neku satansku simboliku kao i sve druge pjesme tih metalika prljavih. Bar sam za tebe mislio da si domaćin. Ta govna se bola ne mogu ni poredit sa Goci bendom. Znaš kad im je bio konce...
- De gustibus non disputandum est.
- Šta ti je to?
- To je latinska poslovica kojom završavam ovu bespotrebnu raspravu. Idem da vratim neke knjige u Gradsku, vidimo se sutra.

   

Dom

Topla soba i miris kuvanog jela iz kuhinje. Jelka okićena za praznike. Stara izlizana sofa, ali udobna, najudobnija. Stari ćale, džangizav, ali jebiga tvoj je. Sestrin zagrljaj, majčin poljubac u obraz. Ikona i kandilo na zidu. Spolja se čuje lavež dvorišnog džukca, hladno je ali malopre si mu odneo par koščica da se zanima, a ima i svoju kućicu i ćebe da legne na njega. Baka stara, pune joj ruke drva, loži šporet polako. Oseća se smola i žar. Na stočiću staro heklanje, na fotelji ćilim, na TV-u Bolji život. Krenuo si negde, zastao si, shvatio si, suza ti je pošla iz oka al nisi dao niko da vidi. To je moj dom. Moja kuća. Moji. Hvala ti Bože.

   

Atributine

Ili ti Atributke. Duhovita kovanica koja predstavlja izraz za telesne ženske atribute, u ovom slučaju dobre noge.

Brate..... kakve noge! Ja da imam takve atributine, gde bi mi bio kraj.

A: Žene previše koriste svoje atribute, da bi ostvarile željeni cilj.
B: I ti bi da da imaš takve Atributke.

   

Obećana zemlja

Kada deda obeca unuku, obično najstarijem da će samo njemu ostaviti celokupno imanje.

   

Više slanine

Univerzalno rješenje za svaki zdravstveni problem u srpskom domaćinstvu. Bilo da je u pitanju psihološka ili fizička poteškoća slanina sve to riješava jer je, jelte, superiorno zdrava. Mali dobio temperaturu? Deder mu više slanine. Burazer iskrenuo zglob na basketu? Deder mu više slanine.

- Ne mogu jebote nigdje vidiš kako me glava boli. Nisam ni ja kobila pa da rintam samo dok ti ladiš skrotum na državnom poslu.
- Pa Snežo jebo ga ti sve ti je to od onog kelja što jedeš za fruštuk svaki dan. Inflamacija te uvijek mori od tolikog bilja. Jedi više slanine i biće to sve ko rukom odnešeno.

   

Popiti dušu

Hiperbolisan opis suživota sa alkoholičarem.

Živote moj,
gorak li si bio
čemeru moj.
Ja ti otvori vrata od srca,
a ti ljubav,
i dušu mi ispi.

   

Garaviti cevku

Način kojim se nekom skreće pažnja da to što radi ili planira može dovesti do ozbiljnih problema, pa čak i o upotrebi oružane sile.

- Čika Milane, jel moze Milica s nama na izlet? Nosimo roštilj, gitaru, piće, pa ce biti baš lepo. Ako zaginemo imamo i šatore pa možemo prespavati i onda kad se naspavamo krenemo nazad.
- Mali, do 22h da je Milica kući da ne garavim cevku.

   

sneg je ove godine iznenadio putare

rečenica koja se obavezno može čuti na TV-u u prvih sat vremena padanja prvog snega; često se vezuje za nedostatak soli i nedovoljno odvojena sredstva iz budžeta;
ova rečenica najčešće predstavlja ruganje putarima propraćeno srdačnim smehom
ipak hiljade i hiljade kilometara puta razčišćuju u tom trenutku "ekipe na terenu" i ne mogu u svakom trenutku biti baš iza svake krivine
a nama bude uvek zanimljiva vožnja po snegu koji sada jeste baš retka pojava

   

Mmmm

Mikrozvuk svake pojedinačne nervne ćelije kao reakcija na stimulans zvani Lord pisanja.

   

Prpićka

Vrh pička, zgodna, no slabija malo u faci, ali nadoknađuje to živahmom ličnošću, da ne kažem, ne'do Bog, personalitijem.

-Uh vidi Mašu kaka je čakapi iz'danula bi mi na kurcu.
-Meh, i nije nešto u cufa.
-Al je mnogo harizmatična, vidi je kako cvrkuće.
-Da be, da Prpićka. Vrh...

   

Kanta za smeće

Psihoterapeut za sirotinju. Vrsta individue koja nema svoje ja i čija je jedina svrha bivstvovanja ta da služi svima drugima za najrazličitije oblike transfera negativne energije sa govornika na sagovornika. Kad god zausti nešto da reče brzo ga poklopi tuđ interes za koji smatra da je važniji od ličnog. Često ga prate najrazličiti oblici fobija i strahova izazvanih nedovoljnom razvijenoćšu mudnog sistema i svesti o svojoj važnosti na planeti. Od njega se ne očekuje nikakav odgovor niti rešenje, već samo da se parkira kao đubretarski kamion i primi u sebe enormne količine mentalnih fekalija. Posle sesije pacijent odlazi duhovno olakšan i rasterećen lepršajući ka novim izazovima, dok doktor ostaje u stanju sopstvenog mentalnog preispitivanja brinući tuđe brige.

A: Imam problema sa Majom, hoće sama na more a tamo će da izigrava L devojku, ima da me zajebavaju kao majmuna.
B: Aha
A: I na poslu me cimaju, haos, znači zaposlili nekog debila misli da je popio svu pamet sveta.
B: Au brate
A: Ma pusti, a kući ćale samo nešto sere, preksinoć pao na Lazio, teo da ide u Novi Sad da nađe familiju Milinković-Savić, da ih podeli po prezimenima, jebo im je seme u saksiji.
B: Baš haos
A: Inače, kod tebe?
B: Ma brate užasno mi je, iskreno da ti kažem sad kad se već otvaramo, leva ruka mi trne, ujutru kad ustanem nemam volje za životom, preko dana se ta volja postepeno smanjuje, baš mi je teško, ništa nema smisla razmišljam da se ubijem, ne znam šta da radim...
A: Vrh brate. dovršava pivo Baš mi je drago ono. Palim ja tebra, plati ovo ja ću sledeći put, pa se vidimo opet.
B: Ako budem živ....
A: E i ti tvoje isto, pozdrav baćuga!!

   

Roktanje

Zvuk od koga se intenzitet radnje diže u drugu dimenziju, nemoguću opisati normalnim riječima.

-Ah draga moja Stojadinka kako me je moj Ljubo iznenadio sinoć, došao ranije sa posla, napunio kadu za mene, kupio mi ruže, upalio svijeće, bilo je kao u filmovima, poslije smo vodili ljubav, mazili se, baš se super osjećam, jedva čekam da ponovimo večeras.
-Heh... Moj Milivoje stigao sa puta prije 10 dana, izašao iz kamiona, podaprao se malo, ufatio me u one svoje ruke, pa kad je počeo da me :zvuk rokranja: jebe, mrak mi je pao na oči, nisam mogla sjest 3 dana. Namirio me za mjesec dana. Jeb'le te ruže i svijeće.

   

Najslađa para

Ilegalna prodaja insulina.

   

LUDVIG VAN

Ono kada učiteljica izbaci Betovena sa časa.

   

Boom, boom, boom, boom, boom ................. kutz, kutz ehy ja Boom, boom, boom, boom, boom Kana hi naj kutz, kutz ehy ja

Onomatopeja Breginog vojnog roka.

Gorane vi ste jedan zdrav mladić mislim da nema prepreka da naredne 3 godine služite armiji, nego da li vam više odgovara pješadija ili tenkovska?

* Devla, nego šta ako nas šiptari napadnu sa Boom, boom, boom, boom, boom
................. kutz, kutz ehy ja?

-Obezbjeđenje vodite ovu budalu odavde još treba da nam drug Tito sazna da nam drogoši brane tekovine naše narodno oslobodilačke borbe jebao ga loš heroin što ga ne ubi blesava.

   

Rođen iz zonalne placente

Elokventni kulturica način da za nekoga kažeš da je kučkin sin. Pašče, dakle biće koje se biološkim putem rađa iz kučkine zonalne posteljice, dovodi se u neposrednu vezu i komparaciju sa nekim pojedincem. Obično je u pitanju jedinka podmuklog karaktera. Nevoljen od strane ljudi, i rođenog oca bi prevario.

- Jebem li mu seme gulanfersko duguje mi 300 ojra i nikako da vrati pare ima već evo tri godine. Kako više da ga nateram da se učoveči?
- A kako da ti kažem, tebra, ni meni nikad nije vratio nekih 100 evrića što sam mu pozajmio za kurvu. Pre nekih desetak godina beše čini mi se. Takav ti je on, pseto od čoveka, kao iz zonalne placente da je rođen.
- Tako, a? Ma nazvaću ja one Ćomijeve uterivače dugova pa nek se njima objasni.

banovan do 23.02.2101. 14:32
?
+244
8
definicija