Prijava

Rasulo samo od prošle godine? Ispod kojeg kamena si ti izašao?

U redu, subjektivno je, ali je po meni odlična kombinacija dviju riječi.

Neka, ne treba ništa odbacivati. Ako je nekima teško ovaj tekst pročitati zbog dužine, onda smo stvarni pali na niske grane.

Ovi što se prodaju za šamane kod nas su prevaranti. Ipak, šamani u Južnoj i Sjevernoj Americi su liječili ljude prije moderne medicine, a i liječe neke stvari što moderna medicina ne može. Među njima ima boljih i lošijih kao i kod doktora (postoje učeni i neuki, oboje uče svojom metodologijom), ali naravno i prevaranata. S nekim uglednim doktorima što sam imao posla... pripisali su mi kancerogene lijekove kao što je Ares (ironično).
Alternativni lijekovi su ljudima koje znam izliječili bolest nakon što su im doktori rekli da se oproste od obitelji, a onda doktori samo izgovore floskulu da moderna medicina nema odgovore na to. Doduše, što su ljudi okrenutiji alternativi, to je više lažnih lijekova koji ti samo iscijede novce kao što si i sam rekao.

Bulg, možeš editirati naslov kako hoćeš, vjerujem ti.

Biti promatrač nema veze s voajerstvom. Biti promatrač znači dopuštati da te žrvanj života odnese, odnosno, da ne donosiš vlastite odluke već drugi donose za tebe.

O nogometu se zna govoriti da nema taj šmek.

Ne kužim. Je li ovo dvostruki dinamizam falusa i penisa kao dobro i zlo u čovjeka? Falus kao finjak, a penis kao kulturni izraz koji naginje prema zlu vulgarizma - kurca?

#547
+5793
768
definicija