Prijava
   

Porno hipster

Drkadžija kojeg više ne zanima običan pornić. On je u svojoj masturbatorskoj karijeri prošao kroz sve, anal, futdžab, pušenje, lizanje, nema šta nije gledao. Ostali su mu samo retki andergraund žanrovi koje gledaju samo najveći manijaci i čudni fetišisti. Gleda samo porniće koji imaju manje gledalaca nego aktera jebačine.

A: "Brate, što sam gledao jedan rnić juče, znaš kako ga blajva neka crnkinja!"
PH: "Ma zajebi to, nego da vidiš ovo, brazilska midžet trandža, a puši emo spinerka, dok dve japanske lezbejke sve to zalivaju skvirtom."
A: "Au jebote, koji si ti ludak, u pičku materinu..."

   

Škrbava usta

Fetiš Dejana Savićevića.

   

Nisam spremna

Nisam obavila neophodne pripreme.

Dvoje se ljube u zanosu, sve idući prema njenoj toploj...kući.
-Hoćeš da me pozoveš da uđem?
-Ne mogu, znaš...nisam spremna...
-Ti si... Ti si još uvek nevina? Anđele moj, to je danas takva retkost. Ja ne mogu da verujem kakav sam ja srećnik!
-Ma koj ti je bre kurac šta se tripuješ. Nisam sad spremna. Urasla sam, treba mi motorna testera da raskrčim šumu, nosim neke bubregače do pola sisa, sav veš mi štrokav, pa to prvo na šta sam naletela, a u stanu samo što nisu počele buba švabe da se izležu!
-A ja mislio ti si fina!
-Pa s obzirom na anamnezu koju sam ti dala, očigledno da sam duže vreme i bila fina!

   

Neosvojiva tvrđava

Do koske zatucana devojka koja nikad nije imala dečka. Nije toliko u pitanju izgled koliko njen stav da su svi muškarci ološ i da nijedan nije dovoljno dobar za nju. Ona bukvalno čeka belog princa, sa dva crna kurca, na roze jednorogu. Budi inat kod najvećih šmekera i jebača koji su prejebali sve i svašta. Mnogi su bezuspešno pokušavali. Prokleta kurva je za nju malo dete. Lakše je regularno osvojiti našu fudbalsku ligu ili ući u EU kao predsednik Somalije nego nju smuvati. Pička joj je videla manje sunca nego čileanski i kineski rudari zajedno, jer taj skroviti deo tvrđave može posetiti samo gore pomenuti princ, koji živi negde iza duge i ima doktorat sa etf-a.

   

ŠKK?

Šta koji kurac?

Srpska verzija skraćenice WTF (vot d fak, vatafak).

Često se koristi u sms porukama i raznoraznim internet četovima.

   

To

Osećaj nemerljiv rečima, vremenom, prostorom. To je osećaj, ne reč. To je u svakome od nas. To nam se "budi" samo jednom u životu. To nas definiše i daje nam sigurnost. To daje smisao našem postojanju. To budi najbolje u nama.

Gledate se, ćutite, zagrljeni ste i sigurni. Oko vas dvoje prolaze ljudi, struji vazduh, menjaju se dan i noć, godišnja doba. Počinju i završavaju se ratovi. Radja se, umire.
Ali ste vas dvoje spokojni, i dalje se gledate i tada znate da je to TO.

   

Peting

Utakmica bez golova.

   

Dobrovoljni davalac organa

Osoba koja na svaki postavljeni upit ili molbu odgovara izrazom dam ti ku*ac.

   

Kobejnovanje

Kao što je Kurt Kobejn svoju porodicu, članove benda i fanove lišio svog daljeg prisustva, tako je nastao ovaj izraz. Naravno, to ne znači da je osoba koja se "kobejnovala" bacila kašiku (daleko od toga, pu - pu, pomer' se s mesta), već da je samo napustila prostoriju. Ili sajt.

Ali, to nije bilo kakav odlazak, to je teatralni odlazak. Kao što je Kurt Kobejn to uradio na jedan specifičan i nimalo fin način (i aljkav pride), osoba koja nas napušta to radi uz veliku pompu, sa histeričnim ponašanjem i obilatim korišćenjem uvredljivih reči.

   

Ja bih karo, karo, karo, karo

Ovako švaleri igraju igru skočko u TV slagalici.

Igrač: Ja bih karo, karo, karo, karo!
voditeljka: Nemate ni jedan pogođen element.
igrač: Ja bih opet karo, karo, karo, karo!
voditeljka: aaa...ali nemate ni jedan pogođen element.
igrač: Ali ja bih samo karo, karo, karo, karo.

   

Kurac je lep

Spontana izjava žene u pms-u.

"Koji ti je, šta si tako nadrkana i smračena? Ajde, nasmej se, opusti se, život je lep!"
"Ma, kurac je lep!"
"A, koliko vidim, i neophodan!"

   

Zna se šta se jebe a šta se ženi

Tetkino objašnjenje oko izbora buduće mlade. Kapljica na vagi kvaliteta "da li oženiti brkatu dobričinu ili guzatu plavušu".

Eto vam ga na ziljave fukse!

   

Odležaću te na jednoj strani

Vrhunac pretnje.
Odrobijati nekog bez griže savesti.
Spavati mirno u zatvoru,čak i bez okretanja u snu.

   

Livada

Drugi način da kažeš nekom da odjebe, da prošeta.

A: Matori, pao sam na jebeni Milan !
B: Meni pričaš, pao sam na Bari...
A: Sediš mi na kari!
B: Livada sinak, smaraš.

   

Lepo dete

Vrh pička al' još maloletna.

   

Divan si!

Drugim rečima - Super si! Hvala ti puno, baš si mi pomogao! Da nije bilo tebe, ne bih se nikako snašla! Ljubim te! Baš si fin!

Ali nećeš jebati.

''Divan si'' je ono što će ti devojka reći ako u tebi vidi gej druga. Ako vidi u tebi potencijalnog trsitelja, ovo nikada nećeš čuti.

- Daj da ti ponesem tu torbu. Ne radi lift.
- Jao, hvala, divan si!
-------------------------
- Idem do fotokopirnice. Da uzmem jedan hendaut i za tebe?
- E, super! Divan si!
-------------------------
- Jao, koleginice, sva si pokisla! Evo, možeš pod moj kišobran.
- Joj, divan si!
:pet minuta hodanja do stanice:
- Hoćeš sledeće nedelje da odemo na neku kafu?
- Čućemo se.

   

Svinjpatična

Nalik simpatična, ali sa primesom prasećeg, ne debelog svinjskog već mekanog prasećeg. Dakle, simpatična ženska, u rasponu +20 do +30 kg u odnosu na svoju visinu. Svima nam se sviđa pa nam je svinjpa.

*Baš je svinjpa ova malecka, ima je al' skroz je super...

   

Petak veče

Za studente tehničkih fakulteta, kraj radne nedelje i početak radnog vikenda.

   

Nećeš praviti poster!!!

Pandan nećeš jebati samo u 'posterdzhijskom' tripu. Došao si, skontao si šta je 50 bodova ali nećeš posterisati i amin. Zašto? E pa zato što nisi u stanju da zadovoljiš osnovni prag tolerancije bitisanja na ovom sajtu a to je da ti defka završi u plusu.

Ne ne i NE!
Nećeš praviti!
A-a, nećeš posterisati!
NO NO nihtz poszteriszati!

Posterdzhija: zashto mi to govorish?

   

Ona je dobra, samo vi to ne shvatate

Ne baš najomiljenija devojka u vašem društvu. Za druge samo prepotentna likuša, biće koje nije vredno pažnje, a za vas je zapravo sve. Jedini koji može da istrpi njene hvalospeve, da se nasmeši, ne zato što je duhovita, nego zato što znate da je i ona ranjiva. Da njena potreba za pažnjom proizilazi iz straha od samoće, koje je i vama dosta. I tako se smeškate, pomalo njoj, pomalo sebi, znate da je ona upravo osoba kakva vam treba, ali avaj... Valjda nije suđeno, pa vas nekako nenamerno povredi, da i njoj bude žao, ali opet ona se boji osećanja, ona ima najlepši osmeh, ali uvek nekako tužan. I onda samujete, ne želite drugu, a i da želite verovatno je ne bi ni bilo. Ponekad zazvoni telefon, znate da nije ona, a opet nadate se, pa nekako i ne žurite da se javite. Šetaš tako neobrijan, neočešljan, na neka mesta kojima inače prolazi, a znaš da je nećeš ugledati, da neće doći da ti odagna tugu. Posle nekog vremena, šetate sa drugovima, kada slučajno naiđe ona i prođete tako oboje šuteći, sa tužnim osmehom. Prijatelj vam zamera što još patite, a samo vi znate da je ona dobra, ali mnogi to zapravo ne shvataju.

#383
+8749
113
definicija