Prijava

Хахахахахахахахахахахахахахаххахахаахахахахахахахахахахахах ! Која си ти будала мој Дарко, али добро си ме насмијао, ево ти плусчина као врата !

Тако је Нинка брате мој, ја заиста не видим куда ово више води. Нигде не можеш да нађеш нормалну особу женског пола која ће да те воли зато што си поштен, добар и зато што си човек а не због валута које се обрћу у твом новчанику, аутомобила статусног положаја и угледа.

Ово је нешто Аутобиографски је ли ?

Ево ти плусчина са Цетиња Соколе Сиви !

Hahahahahahahahaha, čuj njega kad nema dobrog ritma, koji ste vi kraljevi ! + i to veliki !

Фала ти на највећи комплимент брате мој !

Тек сад сам видио ову дефиницију ! Кунем се да ме је управо ова утакмица оборила за 25 хиљада динара а наравно играо сам 1 на Репрезентацију Србије. Када смо повели са 1 према 0, био сам убеђен да сам добио 25 хиљада динара, звао сам људе, другове, родбину да се похвалим свима, али у тренутку док сам разговарао примили смо гол и било је 1 према 1. Забринуто сам прекинуо телефонски разговор са моји пријатељем, и наставио нервозно да гледам остатак утакмице. 1 према 2 за Естонију, нисам могао да верујем да се то дешава, са 50 метара нашем голману лопта пролази кроз руке, и на крају када сам изгуби сваку наду, као шлаг на торту, 1 према 3 за Естонију ! Онда сам молио бога да нам дају још пет голова, и сад кад се сетим опет се нервирам и псујем, и поквари ми дан ова дефиниција, али сам ти дао плус јер је сурово добра ! Поздрав !

?
+823
12
definicija