Prijava

Mislim da čak i poznajem takve ženske osobe +++

Dogovoreno. Poslaću Vam poruku u skorije vrijeme. Pozdrav!

Zahvalan sam Vam, jer ste zapazili moju dobronamernu kritiku. Što se tiče potencijalnog dogovora oko povoljnog paketa, o tome ću razmisliti u nadolazećem periodu. Pozdrav!

Veoma sam Vam zahvalna na Vašoj sveobuhvatnoj kritici.
Kad već radite kao mts-ovo stručno osoblje, da li bismo mogli da se dogovorimo oko nekog povoljnog paketa, a Vi biste zauzvrat mogli da dobijete neke od beneficija ovog veoma rasprostranjenog sajta?
Hvala Vam unaprijed na odgovoru.
Pozdrav,
M. V.

Definicija-sranje. Prvo, vrlo je nepristojno govoriti ružno o tzv. sos kreditu. Pod drugo- ako ne dobijete ovaj, kako ga vi nazivate, " sirotinjski " kredit ne bi ste mogli sa ni kim komunicirati, a to vam sigurno ne ide u korist. Ovo tvrdim kao mts- ovo stručno osposobljeno osoblje, da ne pomislite da nemam drugog posla, osim da ispravljam tuđe greške. Ovo nemojte shvatiti pogrešno, nego kao svojevrsan edukacijski sadržaj svima dostupan. Da ne dužim ( sigurno mislite što ovaj idiot ovo komentariše u " stručnom žargonu ". Suma sumarum- minuščina! ( ovo gorenapisano ne shvatite za ozbiljno; nego sasvim suprotno- kao svojevrsnu satiričnu priču ). POZDRAV!

#292
+11960
264
definicija