Prijava
   

Podignuta obrva

Tanka dlakava linija između neotesanog seljaka i šmekera prve klase.

   

Preljuba

Sedma božja zapovest prema najprodavanijoj knjizi svih vremena.
To je onaj tzv., slatki greh... Teško mu odoleti, a treba posle živeti s' njim...

Ja mnogo volim pivo, ali kada znam da u mom frižideru uvek ima piva, ono mi jednostavno dosadi...

Quoted by Gary Strang, my idol...

   

preljuba

Kao što mnogi znaju, sedma Božja zapovest glasi: "Ne čini preljube". Mada kako Srbi ne bi bili Srbi a da nešto ne promene, oni su jednostavno precrtali broj sedam i samim tim lišili se dužnosti obavljanja iste.

pogledajte sliku i setite se kako vi pišete broj 7
:)

   

Prelepa

Devojka koja je pre bila lepa a sad vise nije

   

Pregrag Smiljković Pepi

Glumac koji je uvek u ulozi Tihomira Stojkovića - Tike Špica

Ako neko zna da on ima neku drugu ulogu neka napiše u komentarima -.-

   

Prekid venčanja

Ono što se veoma često dešava u latinoameričkim serijama, ali gotovo nikad u životu.
Mnogo puta volimo jednu osobu a venčamo se sa sasvim drugom.
I u poslednjem trenutku pred izricanje sudbonosnog "Da", glava kao da želi da se okrene i ugleda tog nekog kako uleće u crkvu, moli da se venčanje zaustavi, kako nam govori da nas još uvek voli...
A do prekida venčanja nikad ne dođe. Taj neko je tu, ali ćuti tužno oborene glave i ne izaziva sudbinu. Ceremonija se neumoljivo nastavlja i privodi kraju dok i mi sami igramo ulogu u njoj.
Na kraju ostaje samo sećanje na lažni hepi end iz knjige koji se ne može primeniti na životnu svakodnevicu.

   

Rodjendan

Godisnje slavljenje prolaznosti zivota.

   

Predsednik

Visoki državni funkcioner koji narodu prvi pre(d)sedne!

   

Niški kej

Za fensere predstavlja dosadno mesto, gde se uveče skupljaju narkomančine i ludaci, dok je za normalne ljude to najlepši deo grada.. Mesto za opuštanje i mesto gde bar na kratko zaboraviš na sva sranja koja se dešavaju oko tebe. Mesto gde nikada nije dosadno, bilo da je to okupljanje kod amfiteatra, gde sa Šabanom blejiš i cirkaš apatinsko, bilo da je sedenje na klupicama ili na betonu pored reke, ili na drugom kraju grada, prema Bulevaru. Mesto gde čuješ razne rasprave, od toga koji je bolji deo grada Palilula ili Durlan, ili gde su bolje pljeke “Kod Lafa” ili kod “Zokija i kurve”, pa sve do rasprave da su ženske na medicinskom fakultetu bolje od cura na filozofskom ( što je u najmanju ruku smešno ). Naravno, kej pruža najbolji provod kada si u društvu totalnih idiota, sa kojima možeš da pričaš o nekim totalno nebitnim stvarima ili sa kojima možeš samo da blejiš i ćutiš. Lepo uzmeš kupiš gajbu Jagodinskog, semenke za 200 dindži kod onog dedice kod mosta, sedneš kod Šabana, zagrliš Vlastu ciganina, prepustiš se zvuku njegove frule i boli te tuki. Barem ćeš se sigurno bolje provesti nego da slušaš kreštanje Ane Nikolić u jebenom Studiju.

Niški Kej.

   

Bunar bez dna

Prosečna ženska torba.

(pre oko pola sata, traži telefon još 15 minuta u nazad, pretura po torbi)

- 'Ajde zovi me, molim te, ne mogu da nadjem telefon!

(0628927...zvonjava)

- O, Bože, u torbi je...

   

K'o u prazno da pričaš

Kada deci ispred statue Karadjordja kod hrama Svetog Save objašnjavaš ko je bio Karadjordje, a sve što njih zanima je da li mogu da vide gaće ako statui pogledaju ispod "suknje".

   

Kovanica od 1 dinar

"Persona non grata" medju parama. U zemlji gde se pare cene ako šuškaju, ova kovanica ume samo da zvecka. Zato nije ni čudo što najčešće ukrašava trotoare, zaboravlja se po džepovima, daje prosjacima, ostavlja baba seri, zapada ispod kauča, fotelje, kreveta, frižidera. Ni kao kusur se ne uzima, a ako zafali i onda je nepotrebna: "Sledeći put komšija".

Dalje, ima tu nesreću da u retkim situacijama kada je potrebna kao valuta ne može nigde da se iskopa. Jedna je od retkih koja je u množini još nepoželjnija jer vlasniku daje samo iluziju da ima pare, blagajniku zadaje glavobolje kad treba da ih ukrupni, konobarima krv ključa od besa kad im se tako plati, a devojci koju ste izveli na piće opada interesovanje što ih više imate. Uostalom, jebeš ti stvar kojom ne možeš ni da se počešeš ko čovek. Stalno klizi i ispada.

Ni cigani je ne vole. Stalno traže "neki dinar" al očigledno misle na bilo koji osim na taj. Čini se da kao valuta vredi jedino u Pirotu. Ako je verovati narodnom predanju i vicevima, tamo je sposobna da posvadi braću, prijatelje, zaljubljene... Ma može i rat da započne.

Ipak, ima ona neku vrednost samo ne zasnovanu na autoritetu države, već dobijenu od naroda. Može da posluži za otvaranje Juga, blokiranje aparata za otkucavanje karata u javnom prevozu, gadjanje sudija i igrača na tekmama, zamena za figuricu u "Ne ljuti se čoveče", trzalica za gitaru, da se uglavi negde u neku svrhu itd.

Dakle, vrednost kovanice od 1 dinar zavisi od mašte i inovativnosti naroda koji je koristi.

   

Večita misterija

Naša nemogućnost saznavanja kako srpski jezik zvuči nekome ko ga ne razume.

   

Da li je knjiga do pola naučena ili od pola nenaučena?

Filozofska dilema koja, bilo da ste optimista ili pesimista, označava da ćete pasti ispit.

   

Ovo je moja buduća bivša žena

Izjava koju bi trebalo da koriste holivudski glumci kad kao verenicu predstavljaju holivudsku glumicu.

   

Muškarci su bolji kuvari

Jeste. Zato što ne kuvaju da bi jeli, nego radi čistog lartpurlartizma. Jednom u sto godina ih prožme nadahnuće i onda nakupuju namirnice u vrednosti pola plate pa satima u transu skakuću oko šporeta, vitlaju zejtinom po kujni u maniru Džeksona Poloka, zamažu 60 činija i 12 šerpi od kojih se bar jedna zapali, osam puta im iskipi, iseku prst i na kraju od svega toga ispadnu špagete da se usereš.

- svaka čast izuzecima

   

Brojanje strana pred ispit

Naime radi se o pojavi gde student na kraju semestra izbroji tacan broj strana koje treba da spremi za ispit, nakon toga ih deli sa brojem dana koji su preostali do ispita. U tom trenutku to je prilicno relan i moguc broj strana po danu ali posto ne(odgovorni) student nikad ne krene na vreme da uci broj predvidjenih stranica se povecava iz dana u dan i tada nastaje panika. Optimista ce pokusati da nauci i ako zna da je taj poduhvat nemoguc i najcesce ce odustati dan pred ispit dok ce pesimista odustati na vreme.

Razmisljanje u sebi:"Imam jos destet dana a ostalo mi je 150 strana, znaci 15 strana po danu, laganica..."
5 dana kasnije:
"Uh jbt, ostalo mi je jos samo 5 dana a imam 150 strana, to je 30 strana dnevno, nemoguce je stici...Naucicu 3/4 pa sta mi padne.
3 dana kasnije:
"Kad malo bolje razmislim ostavicu ipak I ovaj za septembar"

   

Detinjstvo u Srbiji

Period kada stidljivo pokrivamo oči kada naletimo na scenu ljubljenja na TV-u, ali trčimo i radoznalo gledamo preko ograde kada neko kolje svinju.

   

Sve za 99

Pa do 9.999.

   

Moras prvo da me izvedes negde

Uobicajen odgovor kad vam neko u nastupu besa kaze "NABIJEM TE...".

Prvo moras da mi kupis nesto,da me izvedes,ovo,ono...

?
+901
31
definicija