Prijava
   

Jebem li ti kosku inficiranu

Samo još jedna u moru psovka u nas Srba, koji smo uspeli da psovanje dovedemo do nivoa umetnosti. Od svih članova muške, ženske i srednje rodbine po azbučnom redu do 16-og kolena (pa i nerodjenih potomaka istih), preko delova tela sa i bez sluzokožnih rupa ka unutrašnjim organima, pa sve do plemenskih saveza, porekla (žičke), čak i nebeskih tela (''Jebem li ti sunce'').
Ova specifična verovatno ima semantičko poreklo od psovke ''Jebem li ti krv'', kao naredni, veći stepen navedene psovke, uzevši u obzir da većina krvi nastaje u kostima iliti koštanoj srži.

Sin (17-godišnjak): Tata, ja ću da se ženim!
Otac: Šta ćeš bre ti da radiš, amzo jedan, ti ćeš da se ženiš a?!?
Sin: Pa moram ćale, znaš da njen otac nosi pušku za pojas zadevenu i da se ne kotira baš visoko po normalnosti, a ona je... Trudna bre ćale...
Otac: ŠTA JE BRE?!?!?
Sin: Nisam ja kriv ćale majke mi, kondom puko...
Otac: JOK JA SAM KRIV PIZDA TI MATERINA BALAVA, DA JOJ NISAM JA MOŽDA METAO SALAMU A?!? (Skida kaiš)
Sin: Nemoj ćale molim te! Mamaaa!
Otac: ŠTA BRE MAMA JEBEM LI TI KOSKU INFICIRANU (Pljas!), ŠTO GA NE VADIŠ IZ SONDE NA VREME, NEGO SEJEŠ KOPILAD NA SVE STRANE!!! (Pljas, pljas, pljas!)

   

Cigani su pišali po tome

Oni čekaju u zasedama. Strpljivo, sa svojim malim karama. Natopiće svaki predmet koji dotakne tlo. Našao si loptu u parku? Ne, popišana je. Našao si hemijsku olovku na ulici? Zaboravi, popišana. Ispao ti je telefon? E pa, to pored tebe nije bio žbun već mali cigo i šora ti po Galaksiju caf caf caf!

- Mama, ne tu svesku sa poda, cigani su pišali po tome.
- Sine, kod kuće smo.

   

Pravi prijatelj

Onaj koji te osveti kada te ubije neprijateljski nindža klan.

   

Ono govno na vrhu pertle

Tako zovemo ono govno na vrhu pertle.

Otpalo mi je ono govno sa vrha pertle, pa mi se sada raspada pertla.

   

Dildo

Posni kurac.

   

Detinjstvo u periodu 1090-1094

Ustaneš u 4 ujutru, jer ti je medved srušio kolibu. Boli te tukidid za sve, znaš da kad upališ vatru neće biti komaraca, a i tvoji neće brinuti da te nisu pojeli vukovi kad vide dim, pa će na miru s komšijama da bacaju kamenje s ramena. Baba ti isprži zečetinu što si sam ulovio, uff, kako je tada zečetina dobra bila. Usput te izbičuje, preventivno. Odeš do trgovca i za pet srebrnih dugmića što si zdipio od onog putnika koji je prespavao u selu, kupiš pola kile pečenog kestenja od kojih nenormalno mnogo prdiš. I trgovac te izbičuje, jer si goluba pustio već u radnji. Ako je subota, u 10 sati odeš u centar sela i gledaš kako spaljuju veštice sa okolnih brda. Ručaš šta ukradeš, jer ti je muka zečetine, a ćale otišao da ratuje pod vođstvom župana Vukana, pa nema ko nešto da ulovi. Onda odete kod komšije i kradete mu trešnje, umažeš se kao svinja, keva te izbičuje, jer si komšijinom malom odsekao prst kad je hteo i on da proba jednu koju si već ubrao. Dođe i komšija kod keve, jer ti ćale nije tu, pa te i on izbičuje kad vidi trešnje. Ako ipak nisi krao, keva će da ugreje ceo bokal vode, umesto pola, da možeš da opereš dupe, proviriš kroz prozor, vidiš dlakavu Zoricu kako se pored sveće svlači pred spavanje i srećan legneš i utoneš u san.

Jebao vas Papa Urban Drugi i Krstaški rat, hoću svoje detinjstvo nazad!

   

(namerno malim slovom)

Zagrađena konstrukcija u tekstu, koja se po pravilu nalazi iza nepravilno napisane vlastite imenice. Autor njom naglašava da pravopisna anomalija nije plod njegovog sukoba sa gramatikom, niti, ne daj Bože, lipsavanja shift-a, već da jednostavno oseća prezir prema čoveku čije je ime napisao.

Ti musava ćeranićka (namerno malim slovom) ako ovo čitaš, a čitaš...

   

(◕‿◕✿)

Mira Marković.

   

Sektalinke

Muzika koju sektaši furaju kada se zapijaju, padaju u trans i seku vene...

- Aha, ok.. Valjda će se uklopiti tvoja gitara u naš bend.. Šta si ranije svirao?
- Sektalinke uglavnom..
- Hmmm da.. Ma može da prođe. Voli Stoja malo blaaaaaargh da ubaci u svoj melos, bole nas uši sviraju se samo rifovi(5-ice), posle dva kruga krece intro figure 1 zatim se ubacuje figure 2, onda ona uleće kao vokal na naš znak.
- Znam bre, isto..
------------------------------
- Ne odgovara mi ovako.. Fizički je do jaja. Ali...
- Pa šta joj fali?
- Ja viski, ona pivo, ja sweet years, ona umrlice, ja sevdalinke, ona sektalinke..
- Id u pičku...

   

Ljudi

Predmet razgovora vremenskih prilika i neprilika u susretu sa poznanicima s kojima ne znaju šta da prozbore.

Oblačno sa lokalnim pljuskovima: Baš fini ljudi ovih dana, zar ne?
Sunčano sa visokim temperaturama: Da, da, dugo su bili nestabilni, izgleda da se popravljaju napokon.
Oblačno sa lokalnim pljuskovima: Potrajaće valjda...
Sunčano sa visokim temperaturama: Valjda...
Oblačno sa lokalnim pljuskovima: Evo moje stanice, moram da ispadam. Doviđenja, komšija!

   

Dame imaju prednost

Rečenica koju će šmeker potegnuti kada izvede devojku na piće, kako bi ispao nežan, romantičan, emancipovan i kulturno uzdignut.

- Izvolite?
- Dame imaju prednost, a meni daj jedno pivo.

   

Mast od bebe

Mast braon boje, sličnija masti medveda nego masti nas ostalih, starijih od osam meseci . Zbog ove masti bebe mogu da hiberniraju i prežive hladnoće na kojima bi odrastao čovek umro. Posle upotrebe fetusa u kozmetičkoj industriji uskoro se očekuje i široka primena masti od bebe kao fantastičnog građevinskog materijala za termoizolaciju.

   

Tobogan, ljuljaška i klackalica

Instrumenti za vaspitavanje dece koje ovi današnji roditelji upotrebljavaju na potpuno pogrešan način.

Tobogan se pravilno koristi tako što se deca na leđima vezanih ruku puštaju niz njega naglavačke i što tvrđu i hrapaviju površinu.
Decu na ljuljašci ne treba gurati tek toliko da se njišu napred - nazad, ona treba da opisuju pun krug oko osovine ljuljaške jer je tako veća verovatnoća da će pasti na glavu, što je poželjno i prilično zabavno za posmatranje.
Klackalice valja koristiti samo u prostorijama sa niskom tavanicom ili tako sto svaki roditelj stane iza svog deteta sa po jednom motkom i onda naizmenično potiskuju svoju decu na dole sve dok jedno od dece ne klone i ne padne sa klackalice. Ova zabava može da traje duže i da vise rezultata ako se deca pričvrste lancima za klackalicu.

   

Cveće

Cveće nam dolazi u svim bojama i oblicima, neko je žuto, neko je crveno ali svako smrdi i ima fantastičan efekt na žene. Cveće kao da je svesno toga pa ruže, na primer, imaju trnje da ih žene ne bi jele a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele.

   

Lastiš

Igra za devojčice sa greškom - lastiš je slab provodnik električne energije.

   

Nove ideje za kabinet biologije

U nasem skolstvu sve je manje mesta za prakticnu nastavu, pa nije cudno sto nam deca krecu u zivot polupismena. Decaci i devojcice moraju imati neko licno iskustvo iz date oblasti pa je zato prakticna nastava najdelotvorniji nacin vaspitanja omladine.

- Ko ce da nam kaze koja je uloga kore velikog mozga?
- Svi cute
- Pokazacu vam na primeru deco, ovaj cete sigurno zapamtiti... Mirko, na tablu. Mirko, ti si sportista?
- Da nastavnice, - odgovara Mirko dok sve devojcice zaljubljeno gledaju u njega.
- Tebi svakako nije problem da pretrcis ovu ucionicu nekoliko puta, zar ne Mirko?
- Nikakav problem nastavnice, da vam pokazem?
- Nema potrebe, svi ti verujemo. A sad Mirko, uzmi ovu saku bonbona i pojedi ih.
- Hm... a kakve su to bonbone nastavnice?
- To je... ovaj... Potpuno nova vrsta bonbona, zovu se lexilium sa ukusom visnje.
Mirko jede sve bonbone, pokusava da trci, pada posle dva koraka i trese se na zemlji dok mu bela pena izbija iz usta.
- Eto deco, danas smo naucili da je uloga kore velikog mozga da omogucava coveku da trci, da stoji uspravno i da, izgleda, diše.

   

Pozna rđa svoje gvožđe

Prepoznajem te i u mraku po pesmama i meraku. Nije to slučajno, to je zato što sam isti takav pa s lakoćom kapiram šta ti je na umu.

- Ćale, ode ja sa ortacima u biblioteku da spremimo lektiru...
- Evo ti vajferta da okreneš turu, nemoj biti slepac u kafani.

   

Porodični kviz

Sinonim za porodično sedenje pred televizorom i psovanje majke učesnicima kviza.

   

Nesporazum

Kad svi misle da troluješ, a ti si u stvari samo glup.

   

Dve devojke u jednom WC-u

Pojava neretko viđena u restoranima, kafićima, školama...

Nakon niza eksperimenata i dugog proučavanja ovog fenomena došlo se do sledećeg neoborivog zaključka - devojke ulaze zajedno u WC zato što nijedna od njih nema kod sebe papirnu maramicu.

Nakon pišanja devojka ostaje da čuči, a ortakinja je nakon toga ritne u guzicu kako bi joj otresla i poslednje kapi žute tekućine.

Ima logike, je l' da?

?
+457
20
definicija