Prijava
   

JUGOSLAVIJA

DA JE JUGOSLAVIJE VELIKE SADA GDE BI NAMA KRAJA BILO SADA.

   

Štek profesora fizičkog

Tajna odaja koja postoji u svakoj školi, negde blizu fiskulturne sale, ali dobro sakrivena, kao ona vratanca iza kojih su se krili kralj Aleksandar i kraljica Draga.
Čega sve u toj ostavi nema: lopti, lopti, lopti, rakije, rakije, rakije: jedne pljoske ugrađene u loptu tako spretno da se može piti iz ventila samo malo posišeš loptu, onda: hoklica na rasklapanje, džezva okrnjena, stara kutija od kraš keksa a unutra šrafovi, lopta, rakija; dalje: tu je Erotski dodir iz 1991. godine, čarape sumnjivog porekla, gaće profesorke geografije, pištolj luger što je koristio Prle, Holifildovo uvo, kapa komada jedan umazana krečom, lopta, rakija, listovi starog dnevnika umašćeni od bureka a i jedan burek zaboravljeni, jogurt trouglasti, lopta, rakija, mreža za odbojku paz da vam sad ne razapinjem mrežu pa nisam ja Memedović ribolovac neki, igraj fudbal tamo, dalje: domine, sajla i kuka, bušilica i bimbalo za povremenu šljaku, lopta, rakija, šubler, mandarina, bista Josipa Broza, i još: geografska karta Afirke iscepana, plavi kamen, deo ukrasne fontane iz hola škole i tri kvake mesingane, lopta, rakija, monopol, boks formule, tranzistor i olovka koju kad okreneš naopako crno mastilo se odliva i vidi se gola žena sa figurom debeljuškastom iz 1973. godine – peščani sat njegove istekle mladosti:

He-he vidi je kako postaje sad polako gola... op op op i evo je cela je gola... ah ovo nikad neće da dosadi...

Nego da vidimo šta ovde lepo ima za bata Krstivoja: ♪♪ra, ra, rakijo... ra, ra, ra, rakijo... ♫♫ Pu! Đubre domarsko, maznulo mi rakiju iz šteka... i to paz majku mu onu najbolju uzelo sve mu jebem brkato ogaravljeno ugljem... pa de baš onu iz Poskurica, 700 dinara sam dao onom baksuzu istoričaru sve i njemu jebem... Ništa, srećom dole ona pijandura iz Otoa u atomskom skloništu čuva onaj viski što ukro direktoru iz kancelarije... li možda da svratim do kabineta za likovno onaj hipik slikar uvek ima piva kod sebe... o jebem ti školu i državni poso, gde nama lako, seru ljudi samo, evo već ponedaljak popodne a ja trezan ko sirće...

- Nastavniče, nastavniče, Milan me uhvatio za dupe kažiiiiteee mu!
- Šta, khm khm... Milane, ne vataj za dupe!
- Ali, nastavniče, izaziva kučka!
- Ako izaziva vataj onda, sve joj jebem, vataj kučku... ajde igrajte fudbal, evo vam lopta, donesite je posle... Eeeeeeej, vrati tu loptu, ta je nešto izduvana... uzmi ovu ovde...

Ja u školu idem i dobar sam đak II

   

Odraditi Cuneta

Kidnapovati dete - oteti sina majci iz naručja.

:uvodna špica dnevnika:

-Dobro veče, poštovani gledaoci. Jutros oko devet časova, vanserijskom akcijom specijalnih jedinica policije, uhapšeno je devet članova grupe specijalizovane za odrađivanje Cuneta na teritoriji bivše Jugoslavije. Na iznenađenje uhapšenih lica, telefonski poziv u pomoć uputio je upravo kidnapovani dečak. Uzrok onemogućenog odrađivanja Cuneta, kažu nadležni, bilo je loše tipovanje. Ispostavilo se da je dečak zapravo tridesetogodišnji stolar iz Rakovice.

   

Razgovor na kraju Slagalice

Otelotvorenje besmisla, poezija apsurda, dijalog negde iz čistilišta. Zajebi Beketa, Godoa i ta sranja: ovo je život to nije reklama: slatko je u ovom predvorju pakla - krug je okrenut - raj apsurda, ali pazite, ne sme se dugo ostajati - posle nema izlaza: jednom će neko u onoj stolici krenuti da tone i da tone sve do vrhovnog demona dole: Slavoljuba, koji će, kada pitaju šta činiti sa ovim novim takmičarem, samo promrmljati : dalje! Na večni dijalog s njim!

Voditeljke dijaloga su inače prošle mučnu staljinističku obuku: ponavljaj i ponavljaj i tako muči ispitanika: jednom mu mora nešto izleteti, ako ništa drugo bar duša izmučena.

- Miodraže pa šta se desilo.
- Trema.
- Pa kako to.
- Pa ne znam.
- Miodraže pa šta to bi.
- Protivnik je bio bolji.
- Pa kako Miodraže.
- Pa eto lakše je sone strane ekrana.
- Miodraže jel vas bar malo sramota.
- Jeste malo ćerkica supruga.
- Pa kako Miodraže.
- Pa ne znam.
- Miodraže evo vam knjiga Istorija Danske pa šta se to desilo.
- U Danskoj?
- Crni Miodraže.
- Sve najlepše protivniku.
- Trema?
- Miodraže sasvim moguće pa kako to.
- Stanite, ja sam Danijela, Ivana ti si.
- Koja Ivana, ne, Miodrag sam.
- A vi ste Miodraže pa šta se to desilo.
- Pa ništa eto hteo bih da.

Repeat dijalog sa varijacijama until sveta i veka
end;

- Uzmite papuče.
- Ah ne toplo je.
- Dakle.
- Pa ja posao.
- Ipak obujte papuče.
- Malo treme.
- Pa šta se desilo.
- Posao deca prehranim.
- Neka kafa.
- Dobru imam cirkulaciju ne treba.
- Doviđenja.
- Doviđenja.
- Nisam se bio ni izuo ustvari.
- Pa šta se desilo.

   
   

Čičolj

To uopšte nije sleng, ne znam ni da li je reč, ali sam ga rodio pa ga volim ko majka Čovića.
Čičolj je posebna vrsta gadnog čiče, izraz mi se sam nametnuo kada sam na ulici primetio pojavu jednog jadnog starog čike, hramao je na desnu nogu a na levu je takođe hramao ali manje, obuven u skorele slepljene vunene čarape preko kojih je navukao baletanke model leda knjaževac, za jednu od peta zakačio mu se celofan od papirnih maramica pa ga vuče, raspale pantalone sa otvorenim šlicom iz koga viri osedela pubična vegetacija, umesto kaiša konopac a na dupetu sveže usrano autentičnim i sertifikovanim govnetom, žuta mont jakna deorisana pomijama i boranijom iz narodne kuhinje, flaša blokovače što viri iz džepa, komad leba visi sa brade tip amfilohije, ne mrva nego komad, na brkovima skoreli trag sline i pletena kapa na glavi, i takav meni hoće da priđe, jednom gospodinu i masteru šumarstva pa kaže

- Dečko

- MRŠ ČIČOLJU GADNI ZAROZANI, GLJIVICE TI NA TABANIMA IMAJU SVOJE GLJIVICE, STRAŽA!

Policija ga je odvela pa možda i lišila života od batina jer je sirotinja a to se troši jer je džabe. Govnjaivko nije u životu imao ništa, ali je od svega ostao izraz "čičolj".
Eto kako oni koji nemaju ništa mogu mnogo da daju!

   

Jebao me čovek na beton

Jedan od najgorih načina na koji može da te jebe: čovek, žena, život, sudbina, učiteljica, Fenerbahče...
Beton hladan, tvrd.
On jebe, ne popusta.
Tebi ružno, nikako.

-Jebala me deca na beton, mali će opet da polaže matematiku, a ćera se opet vratila kod majke.

-Jebala me orfa na beton, jurim je 5 ruke i ono ništa, ubijem jednu crveno i ona dođe.

   

Zavisi ko pita

Tradicionalna sprska replika na pitanja, uglavnom o ljubavnom ili bračnom statusu. Iako se nedvosmisleno ukazuje na to da odgovor nije isti za svakoga, pravi smisao ove replike nikad nije utvrđen, jer je postavljač pitanja vrlo očigledan.

-Pa kume moj, kaži mi kako si?
-Zavisi ko pita.
-Kako ko, pa ja te pitam, tvoj kum Dragan iz Ruskog Krstura. Trebali smo ići po drva danas.
-Joj kume, nešto me podbočilo pod rebra, nisam ti ja za nikud ići.

(nakon par koktela, neobaveznih spika i djuskanja u tami disko kluba)
-I nisam te pitao, imas li decka?
-Pa zavisi ko pita hehe.
-Pa valjda vidiš da te ja pitam. Mislio sam da odemo do mene, pijemo čaj i pogledamo neki film.
-Hehehe tako si luuud. Može.

-I tako znači, završavaš tu višu poslovnu. A dobro jbg mora nešto. Nego školska, imaš li ti momka nekog?
-Eee pa zavisi ko pita :namig:
-Hehe pa ja te pitam, ne pita te sveti Petar.
-Vučem se s nekim probisvetom pola godine, ali za tebe sam slobodna.
-Večeras?
-Može, piši broj.

   

Camel toe

Usekovanije.

   

Chicago Bulls kapa

Svakodnevno srećemo ljude koji poseduju kapu NBA kluba " Chicago Bulls " , a ni sami ne razmišljamo o dubljem značenju i simbolici ovog odevnog predmeta .
Da li što je Čikago najveći srpski grad u rasejanju ili iz nekog drugog razloga , ova kapa je kod našeg naroda od davnina postala popularna. Oni koji je nose često i ne znaju šta znači logo na njihovom čelu . Omiljena je zidarima , gradjevinskim i fizičkim radnicima , kao i beogradskim " Vukovcima " .
Ali ona je pokazatelj političke i ekonomske krize u zemlji . Žuti trgovci - Kinezi videli su da ona dobro ide u Srbiji i počeli su još devedesetih da je forsiraju.Poučeni njihovim iskustvom naši pijačni prodavci uzeli su ovaj brend kao zaštitni znak.
Na starim snimcima iz devedesetih vidimo matorce koji se guraju i otimaju oko hleba, porodice koje se zameraju oko flaše ulja , ali ako malo bolje pogledamo većina na glavi nosi grb Chicago Bullsa, svojevrstan simbol bunta i nezadovoljstva !
Da su teška vremena pred nama govori nam povratak ovih kapa. Prošetajte nekom našom prometnom ulicom i sami se uverite...možda je čak i sami posedujete !!!

   

Silovana paprika

Paprika filovana protiv svoje volje. Kurcem.

   

Ubiti nekome Dražena

Po ko zna koji put izneveriti nečija velika očekivanja. Još jednom utući nadu da bi ovaj put moglo biti drugačije.

- Kaj radi ovaj Vesely, sad te prolaze kao da ne postojiš, sad nemožeš vola ubosti, a s ovom brejkom bi imali šansu iznenaditi Bulls-e i napokon imali šansu za finale, bolje da sam išao leći u 10...
- Alo dedžko, ko ti je ubio Dražena?

   

Bezalkoholno pivo

Pojam oslobođen suštine.

Posna sarma

   

Batistutine suze

Momenat u kojem pojedinac postiže ogroman lični uspeh, koji ga sa druge strane vodi u veoma sivu, smušenu i neprijatnu situaciju. Trenutak u kojem se osoba nalazi u vrtlogu različitih emocija, gde se sreća i tuga ujedinjuju. Situacija u kojoj se preispituje sopstveni sistem vrednosti i po prvi put ozbiljno postavlja pitanje: "Šta nam je u životu zaista važno?"

-Na osnovu pogodtka koji je argentinski fudbaler Gabriel Batistuta postigao protiv svog bivšeg i najdražeg tima Fiorentine, čime je osigurao titulu svom tadašnjem klubu Romi. Nakon tog gola, legendarni fudbaler je iskreno zaplakao, kao klinac koji se izgubio u mraku.

Dobijanje prestižne stipendije za školovanje u inostranstvu ---> rastanak sa devojkom i prijateljima.

   

Gušalj

Pogrdan naziv za čoveka iz Prijepolja, koriste ga stanovnici susednih mesta.

Mi imamo FAP, gušalju, šta ti imaš majku ti jebem gušaljsku?!

   

Opsesivno-kompulsivni poremećaj

Psihički polu-poremećaj u našem narodu opšte poznat kao "bubice". Manifestuje se kroz niz karakteristika, najčešće u vidu potrebe da se nešto uradi bez svesne želje za tim ili putem repetitivnog ponašanja. Znate ono kad vidite sliku na zidu koja visi pomalo ukrivo i popizdite zato što ne možete da je ispravite iako nema neke preke potrebe za tim? To je kompulsivnost. Ako ne možete da zaspite zbog toga, to je onda opsesivnost. Njihova kombinacija ponekad može dati veoma interesantne obrasce ponašanja koje će okolina prihvatiti kao jezive, iritantne ili zanimljive.

(U autobusu)
- Izvini, šta to radiš?
- Pa, ovaj, jedan pramen kose vam je malo, uh, štrčao, pa sam ga, znate, ispravio...
- Bože me sačuvaj! MANIJAK!!! MANIJAK!!!
--------------------------------------------
(U toku seksa)
- Čekaj, čekaj, stani.
- Šta je sad?!
- Iskočili smo iz ritma.
- Molim?!
- Pa išli smo tap-tap-tap, a ti si u poslednjih trideset sekundi napravila dve pauze.
- E, hvataj ti ritam sa svojom rukom, ja odoh!
--------------------------------------------
(U kafani)
- Šta ćete da popijete, momci?
- Ja ću jednu dunju i jedno točeno.
- Meni ćete dati tri dunje i tri točena.
- Što tri?
- Brate, moram sve u trojkama.
- Koji sti car!

   

Zaklano pile

 Uglavnom je tvoje i verovatno si bio mali i voleo si da ga čuvaš, ali jednoga dana je nestalo i naravno završilo u čorbi.

 Tada se isplačeš najviše u svom životu, većinom zato što si rekao ćaletu da puši kurac ili da jede govna jer ti je zaklao pile, pa te ubio od batina.

   

K'o Ana Ivanović posle kurca

Savremena paralela epohalnom proviđenju. Susret sa nedvosmislenom prekretnicom u životu. Nešto kao Nova Era. Jebeno otkrovenje. I kako izraz nedvosmisleno aludira, poprilično sudbonosnog tipa. Promena u ponašanju i delanju subjekta obično je toliko neverovatna da ga je često jako teško i prepoznati. Bilo kako bilo, stari život se ( kakav god da je bio ) više neće vraćati. Na njegovom mestu se gradi fenomenalan teren za golf. Sa 18 rupa, naravno...

- Zdravo, komšija...
- Zdravo, komšo, kako si, kako žena, deca...?
- Dobro su, komšija, fala na pitanju. Malko sam zabrinut za mlađeg sina, doduše...
- Što, bre, prijatelju? Da nije već počeo devojke da dovodi kući, hehehe...?
- Eh, da je to u pitanju, komšo moj! Pokaz'o mu, bre, ovaj stariji bizgov kako se igraju video igrice na kompjuteru pa sad po celi dan sedi za njim, neće ni da jede, ni da pije, ni da spava! Pre je bio tako veselo i nemirno dete a sad...da prostiš, k'o Ana Ivanović posle kurca!
- Hm...Trebalo bi da dobije onu Vaidišovu, maminku joj njenu češku...

   

Stiv Neš

Mali, ali tehničar.

- E mala, saćeš dupoznaš Stiva Neša.

- Mogao si da ga oštribaš malo, da zaliči da je veći, aj udri kad si već tu junače.

   

Kuća na moru

Simbol imućnosti za obične smrtnike s kopna, koji gule dupe preko godine ne bi li im isto na leto ogrejalo grčko sunce.

Ako ima kuću na moru, podrazumeva se da ima i sve druge kvantitete, koji će ga učiniti idealnom prilikom za devojke niskog morala, a visokih zahteva...

- Ti si Srbobran?! Ime sam ti oprostila kad si rekao da imaš kuću na moru, ali rekao si da si visok, kepecu!
- Pa i ti si rekla da imaš sise ko Pamela Anderson, mo'š za surfovanje da mi poslužiš. Dasko!

#545
+5799
249
definicija