Prijava
   

Niški kej

Za fensere predstavlja dosadno mesto, gde se uveče skupljaju narkomančine i ludaci, dok je za normalne ljude to najlepši deo grada.. Mesto za opuštanje i mesto gde bar na kratko zaboraviš na sva sranja koja se dešavaju oko tebe. Mesto gde nikada nije dosadno, bilo da je to okupljanje kod amfiteatra, gde sa Šabanom blejiš i cirkaš apatinsko, bilo da je sedenje na klupicama ili na betonu pored reke, ili na drugom kraju grada, prema Bulevaru. Mesto gde čuješ razne rasprave, od toga koji je bolji deo grada Palilula ili Durlan, ili gde su bolje pljeke “Kod Lafa” ili kod “Zokija i kurve”, pa sve do rasprave da su ženske na medicinskom fakultetu bolje od cura na filozofskom ( što je u najmanju ruku smešno ). Naravno, kej pruža najbolji provod kada si u društvu totalnih idiota, sa kojima možeš da pričaš o nekim totalno nebitnim stvarima ili sa kojima možeš samo da blejiš i ćutiš. Lepo uzmeš kupiš gajbu Jagodinskog, semenke za 200 dindži kod onog dedice kod mosta, sedneš kod Šabana, zagrliš Vlastu ciganina, prepustiš se zvuku njegove frule i boli te tuki. Barem ćeš se sigurno bolje provesti nego da slušaš kreštanje Ane Nikolić u jebenom Studiju.

Niški Kej.

   

Ispitni rok

Vreme kad počneš da pratiš tursku seriju, kad provališ novu onlajn igricu, kad se niotkuda zaljubiš, kad ti dođe da središ sobu pošto si ceo semestar samo pravio haos, kad gledaš ponude za letovanje iako znaš da ne ideš nigde, kad konačno kreneš u teretanu koju planiraš već mesecima, kad počneš redovno da kuvaš iako to pre nikad nisi radio, počneš čak i da pišeš knjigu, i imaš ideje za snimanje filma i tako inspirisan poželiš da ispitni rok traje zauvek.

   

Jede govna na viljušku

Proserava se. Glumi pametnjakovića. Priča mnogo, a ne kaže nista. Prenemaže se dok priča, a to što priča nema poentu ni cilj. Svi ga doživljavaju glupim, jedino on za sebe misli da je inteligentan.

"Otiš'o sam do prodavnice, kad' tamo neka jebozovna prodavačica, izgleda da je nova. Baš dobra riba. Ja uš'o, ona me gleda, a kako me lepo gleda zaboravio sam i po šta sam doš'o. Nije bila neka gužva u prodavnici, i krenemo ti mi tu da ćaskamo. Kažem ja @#*&%@@@#$&* ( do plus beskonačno) i ona meni @^%$$$#@**&! ( do minus beskonačno) ....."

"Dooobro, dobro, skrati jebo te, i šta, uzeo si joj broj na kraju?"

"Ma jok. Platio to, i tako. Hteo sam da vam kažem samo kako dobro izgleda."

"E ne jedi vise govna na viljušku, nemaš čoveče poentu uopšte. Nikada. "

   

Što se mene tiče, ti si jebana

Poslednja rečenica koju đilkoš kaže ribi koja ga je odbila, a da je nesrećnica prethodno pristala da sa njim izađe iz kafića naočigled celog društva.

Lik: Što si takva, daj samo malo, neće ti biti ništa...
Riba: Nemoj molim te nisi moj tip, nisam izašla s tobom da me smaraš, nego da uhvatim malo svežeg vazduha.
Lik: Ma, daj možeš da uhvatiš još nešto sem vazduha, he,he,he...
Riba: Nemoj da si prost, ajdemo nazad.
Lik: Sačekaj još malo.
Riba: Zašto?
Lik: Nešto mi odjednom nije dobro.
Riba: Šta ti je odjednom?
Lik: Pojma nemam, mučnina, vrtoglavica...
Riba: Doneću ti vodu.
Lik: Nemoj, neka, biće mi bolje. Samo budi tu...

Nakon pola sata prenemaganja, patetike i natezanja, lik skače kao mlad jelen i izjavljuje sledeće.

Lik: Gledaj 'vako, više od pola čuke smo napolju. Što se mene tiče ti si jebana. Ko će ti verovati da smo samo pričali!?!
Riba: ?????

   

Brojanje do 10

Tata svih saveta.
Ultraneuspešan način da sačuvate ono malo živaca što vam je ostalo. Valjda treba da vam omogući 10 sekundi u kojima ćete skontati kako se suptilno najebati majke krvave kretenu koji vas provocira negde od pre nove ere (da ne kažem Velikog praska). Posle tih magičnih 10 sekundi vi nećete štedeti reči, a ni psovke, jer ste tek sad shvatili da vas lik nervira više od naočara Horejšija Kejna, neshvaćenih umetnika i žvake u piksli zajedno.

Joj, mrzi me. Uglavnom, neko vas iznervira, vaš drug savetuje brojanje, vi izbrojite i tek onda uništite iritantno biće. Kasnije vas mole da ne brojite.

   

Boli ga sve sem pidžame

Izraz koji se koristi da opiše teškog hipohondara.

-Jesi bio kod dede u bolnici? Šta kaže...
-Samo kuka...kaže da ga boli sve sem pidžame, a i to: oseća grčeve u predelu desnog rukava...
-Ih on...pa on je pisao testament svaki put kad pođe u WC...

   

Devojke sa kikama i oborenim pogledom

Toliko zastareo tip devojaka, da se danas više ne sreće ni na selu, a kamoli u urbanim sredinama. Međutim, koliko god da je nepostojan u svakodnevici, toliko je čest u dva slučaja:
1. U latinoameričkim "laksativ" serijama, gde se prikazuje lik nevine i poštene seoske devojke.
2. U američkim pornićima "teen" kategorije.

   

Obrijao se-sam bi sebi popušio

Krajnji nivo obrijanosti stidnih i neželjenih dlačica kod muške populacije.

-Brate jel sutra imas onaj ugovoreni sex sa onom malom Jovanicom?
-Aha
-Pa jel se ga sredio dole, znaš da ti je rekla prošli put kad ste se videli da voli čistu radnu površinu?
-Brate, brijo sam se 2h, dodje mi da sam sebi popušim!

   

Fancy naziv zanimanja

To je kad kazes da si upisao za ugostiteljskog radnika, a u stvari ides trogodisnju za konobara.Ili kad kazes da si upisao hortikulturu, a u stvari ides za cvecara. Oba izraza su ispravna ali ovo prvo zvuci lepse i profesionalnije.

Lik1:"Sta si upisao?"
Lik2:"Turisticko ugostiteljsku za ugostiteljskog radnika".
lik1:"Trogodisnju za konobara,jel?"
Lik2:"Da,to".

   

Ja te `lebom `ranim a drugi te jebe!

Rečenica koja se izgovara pre "porodične tragedije"

Ubio ženu pa sebe.

   

Žal za mladost

Žaljenje za nepovratno izgubljenim trenucima. Odlikuje se s jedne strane tugom zbog njihovog iščeznuća, a s druge radošću zbog njihovog postojanja.

Postoji nekoliko vrsta:

- žal za sopstvenom mladošću, koja, eto, prođe, a niste iskoristili sve što vam je pružala, a sad znate da vam se takvi modeli ponašanja više neće opraštati a dugo će se pamtiti;

- žal za mladošću svojih roditelja, ili uopšte starijih generacija, koji su imali priliku da učestvuju u neponovljivim događajima i žive u godinama kad su svirali Pink Floyd, Sex Pistols, Nirvana ili Dr Iggy (svako žali za svojim idolima);

- žal za mladošću svojih potomaka ili novih generacija, čiju mladost u ovom slučaju prvenstveno sažaljevate, gledajući ih kako odrastaju u nekim novim uslovima, zaluđeni nekim novim igrama i s nekim novim, poremećenim, vrednosnim sistemom. Bar se vama to tako čini.

Sadašnjost se redovno omalovažava.

   

Kao odsečen od guzice

-Izraz koji se koristio za dočaravanje sličnosti sina i oca u vremenima kada se nije znalo za fotokopiju.

"Gle ga isti tatko, ko da ga je odseko od guzicu!"

   

Moja baba

Omnipotentno biće. Biće koje može da uradi sve iliti bilo šta.

"Ej! Vidi šta ja umem!"
"To? Pa to može i moja baba!"

   

Spremna sam za minut

Spremna je za sat vremena, u najboljem slucaju. Ostalo joj je jos samo da nalakira nokte, stavi maskaru i sjaj, isproba 10 pari sandala i sa svakim odstoji 5 minuta pred ogledalom, 2 i po minuta gledajuci u levu i dva i po minuta u desnu sandalu, da se oceslja, veze kosu, pogleda se u ogledalu, pa je odveze, pa je ponovo veze, stavi narukvicu i ogrlicu, skine narukvicu, vrati je, zatim skine i narukvicu i ogrlicu, pa stavi prsten. Da nadje mobilni, spakuje sjaj, maskaru i maramice, zakljuca vrata od stana, izadje, pa ponovo otkljuca stan , pomahnitalo trci po sobama, pa ponovo izadje i zakljuca jer je nasla mobilni u torbi.

   

To je samo ogrebotina!

Reči skromnog holivudskog heroja sa prostrelnom ranom.

   

Ostali narodi u očima prosečnog Šešeljevca

Srbi imaju naviku da sebe veličaju do neba ( gde je veliki broj upravo zbog takvog stava i završilo) a ostale da omalovažavaju.Takođe se javlja potreba za ubijanjem svojih sunarodnika ( čitaj primer)

Bošnjaci: Mamu im jebem, nazivaju sebe narodom,a to su ustvari poturčeni Srbi.Trebao je Ratko sve da ih pobije ( primećujete li paradoks?)
Albanci: Šiptari,pu govna jedna,gamad najobičnija,dođu oni i tek tako se nastane na Kosovu,i posle prave svoju državu tamo.Mislim,jesu nam oni dali da bežimo,ali...MA MAMU IM JEBEM!!! ( ne podržavam otcepljenje,ali normalno je da posle 300 godina postojanja na Kosovu,nazivaju tu zemlju svojom)
Hrvati: Ma to su sve pokatoličeni Srbi. Teraju nedužni narod sa svete zemlje Krajine. Čak i ona Severina je ustaša raspala koju treba tući i jebati( Severina je odbila da peva na proslavi Oluje)A to što smo im klali po Vukovaru,i treba jer su GOVNA!!! Treba ih pobiti ( opet paradoks )
Turci: Đubrad jedna muslimanska,dođu iz tri lepe,i kolju miroljubivi narod. ( Srbija je tada bila podeljena između dvocifrenog broja plemića,koji su ih btw prvi napali i dobro ga ispušili na Marici)
Marko Kraljević je i trebao da im jebe kevu kad su tlačitelji (Marko je bio turski vazal). Mmm što su lepe ove baklave ( kolač poreklom iz drage nam Turske)
Rusi: Braća naša. ( Lupili nam sankcije i tako doveli stanovništvo do gladi.Na Kosovu smo takođe ispušili za pomoć od njih)
Na kraju balade,kako da nas ceo svet ne smatra divljacima,kad su primitivci sa ovakvim stavom najglasniji?

   

Orgazam

Orgazam je kad pojedeš teglu slatkog od šljiva i sačekaš pola sata, pa tek onda popiješ vodu.

- Baba, daj mi ono slatko od šljiva... Hvala, baba.
- 'Oćeš, sine, da ti donesem vode?
- Neka baba, neću sad.

   

Prestani kad ti je najlepše

Narodni savet, prikladan za svaku situaciju, jer je samo umeren čovek - dobar i zdrav čovek!

Ali kako:

Primer 1:
On: AaahghaaaH!!!
Ona: Ne, NEE! Vadi ga!
On: Ne bi ga sad ni iz oca vadio!

Primer 2:

Ona: E što jedeš tol'ko, k'o svinja si neka!?
On: Mhm, kjahm... Što?
Ona: Pa znaš da treba da prestaneš da jedeš kad ti je najlepše!
On: Pa meni je najlepše kad se najedem!

   

Ruski proizvod

Proizvod koji po funkcionalnosti ne zaostaje za proizvodima sa zapada ali se karakteriše nemaštovitim kockastim oblikom i velikom težinom.

A: Jel to digitalni aparat? Mogu da pogledam?
B: Jeste, evo ti, samo pazi da se ne isečeš.

   

Prostitutke za 1999 dinara

Marketinški trik koji nije zaobišao ni najstariji zanat na svetu, dokaz da sve ide u kurac kad i za pičku ima kusur.

- Plaćanje, kao sto znaš, unapred, 1999 din.
- Ok, evo... (vadiš dve crvene)
- Ali ja nemam kusur da ti vratim, može li žvaka?
- Ne može žvaka, sestro, nego će odradiš taj dinar, jebala vas globalizacija.

?
+72
4
definicija