Prijava · Registracija
 1. 79 : 6
  16 em plus     16 em minus
  80 : 6
  79 : 7

  Sajentologija

  Americka sekta gde ljudi veruju u vanzemaljce i placaju ogromne pare da bi se ocistili od vanzemaljskih parazita i slusali lose napisane sci-fi romane. Pritom, sajentolozima su najveci neprijatelji psihijatri i internet. Prve mrze jer bi ih strpali tamo gde im je mesto, drugo mrze jer otkriva nebuloze u koje veruju.

  Porez na budale.

 2. 69 : 6
  16 em plus     16 em minus
  70 : 6
  69 : 7

  Sajentologija

  Novopečena „religija“ čiji se predvodnici bave iznudom novca od svojih vrlih članova i plaćaju bezobrazne sume advokatima da zataškaju njihove kriminalne radnje. U međuvremenu, u svom gustom rasporedu nalaze i vremena da nekog izmuče do smrti. Maskote su joj Tom „Misliti Svojom Glavom – Nemoguća Misija“ Cruise i ženica mu Katie „Porađam Se Bez Da Pisnem“ Holmes. Nemaju svoju Bibliju, ali je ciljeve istakao njen osnivač L. Ron Hubbard, izjavivši da je osnivanje religije odličan način da se obogatiš.

  Nije ni čudo što pljuju po psihologiji i psihijatriji, jer da ih prihvataju, ovi jadni doktori bi pocrkali od prekovremenog rada.

 3. 54 : 3
  16 em plus     16 em minus
  55 : 3
  54 : 4

  Sajentologija

  Sekta koja ima dosta pristalica među mega poznatim holivudskim zvezdama,valjda zato što su svi hteli da budu kao Tom Kruz i Dzontra. Ne znam tačno ništa o toj sekti,ali sam iz dnevne štampe saznao sledeće:
  -Kada se vernicima rodi beba, muž mora da pojede placentu. (njam, njam prim. Autora)
  - Ljude su posejali vanzemaljci i zli gospodar Zen će doći u nameri da ih sve pobije (ljude).
  - Tom Kruz gradi podzemnu vilu od 10 miliona dolara da bi sakrio sebe i svoje bližnje od zlog gospodara Zena.
  - U Francuskoj je ovoj sekti izrečena kazna od 700 000 eVara zbog prevare. Nažalost ne mogu da zabrane sajentologiju,jer je tako neće sprečiti da postoji i širi se među ljudima.

  Prevarili su ljude da će ih pobiti zli gospodar Zen. Ne može da nas pobije,spasiće nas Nindža kornjače i Moćni rendžeri.

 4. 43 : 12
  16 em plus     16 em minus
  44 : 12
  43 : 13

  Sajentologija

  U SAD krajem 19tog veka rodio se Ron Hubbard.Kao svaki kreten sa tog podnevlja pristupio je mornarici u kojoj od dosade počinje da piše romane naučne fantastike.Jednog dana pada čoveku na pamet da napiše religiju.Bio bi samo jedan u nizu da se ona ne sastoji od sledeće priče: lord Zeenu je bio svemirska propalica,nakon što bi uništio planetu zarobio bi poslednjeg prpadnika rase sa te planete.Kada je uništio praktično sve planete Zeenu je sleteo na zemlju, koju su naseljavali tada još čovekoliki majmuni, sa brojnim zamrznutim zadnjim pripadnicima rasa.Zeenu ih baca u vulkane Havaja ali njihove duše počeše da se dižu u nebesa,ali Zeenu je i to predvideo.Stvorio je veliku napravu za hvatanje duša u kojim bi im puštao sate i sate materjala koji ispira um.Kada bi pustio duše iz naprave one bi lutale dok ne bi našle ljudsko telo u koje mogu da se nasele.Kada nasele telo organizam obuhvataju strah, konfuzija i psihički problemi u opšte.
  Da bi pristupio ovoj crkveno-svemirskoj zajednici treba ti 100USD.Kada platš članarinu vode te u sobu u kojoj se nalazi E-metar.To je sprava koja ispira mozak tako što se rukama drži za nešto slično elektrodama i govori se o prošlim dogadjajima u životu i dok govoriš kroz tebe prolaze neke vibracije koje uništavaju centralni nervni sistem,navodno meri E-level meru snage duše u tebi.Takodje Hubbard-ov izum.

  Mnoge poznate ličnosti Holivuda kupile su ovu priču
  Tom Cruise
  John Travolta
  Nicol Kiddman
  ...

 5. 30 : 6
  16 em plus     16 em minus
  31 : 6
  30 : 7

  Sajentologija

  Svi misle da je sajentologija religija koju je osnovao Ron Habard!Ron Habard je bio sf pisac i malo se proseravao(sto da ne),a budale se primile.Doduse,neki su u svemu tome videli i dublji smisao......
  Sajentolozi se trude na sve nacine da svoje verovanje predstave kao religiju,ali im u nekim zemljama kao sto je Nemacka to ne uspeva .Sajentolozi su udruzenje ,mnogo bogatih i mocnih ljudi,koji su se dosetili da ako se organizuju u crkvu,moci ce da sacuvaju jos vise novca,koji bi inace morali da plate kao porez u drzavama u kojima se nalaze.Te gluposti u koje "veruju",su naravno ,budalastina i sav taj ,nazovi "progon",im odgovara jer tako postaju jos egzoticniji.Naravno,da ne moze svako da bude sajentolog i da je to eskluzivan klub u koji samo najbogatiji imaju pristup.

  Sta drugo ti jadni bogatasi i mogu da rade?Kako bi imali svoje avione i gradili piste ispred svojih kuca,vozili i lupali najkuplja kola.........?