Prijava
 1.    

  sistem administrator

  Osoba kojoj je posao odrzavanje servera,racunara i mreze u firmama.To je osoba koja ima jako tezak posao,zato sto mora da podesi racunare tako da idioti mogu da ih koriste.Svakodnevni stresovi se dozivljavaju od retarda koji ne mogu da obavljaju poslove,koje bi i majmuni obavljali bolje od njih....zato sto im je nestala ikonica sa desktopa!
  Jedan od vecih problema sa kojim se suocavaju je period kada se pocinje sa koriscenjem novijeg softvera,zato sto stari vise ne mogu da zavrsavaju posao.Tada zaposleni vriste kao ljute guje i glavni razlog za neobavljen posao je administrator,koji im je napravio zbrku....
  U svakoj firmi ima poneki user koji misli da zna nesto o racunarima i kancelarijski pacovi ga smatraju za "hakera",koji pokusava da zezne administratora,ali takvi brzo odustanu kada pocnu da brljaju po sistemu i kada shvate da im za sve treba dozvola od istog i da jedino mogu da promene wallpaper na desktopu,a ponekad cak ni to,ako je rukovodstvo firme odlucilo da svi moraju da imaju isti!

  ...ali zadovoljstvo koje administrator oseca kada im zabrani facebook,my space,youtube i slicne zabavne sajtove,striming muzike i filmova,download,nema cenu!