Prijava
 1.    

  Sport-trafiking

  Humaniji oblik trgovine ljudima radi sticanja ličnih prihoda. Predmet trgovine su mladi, zdravi , jaki i pomalo gladni i zabludeli sportisti iz našeg i trećeg sveta, budući veliki gladijatori, a trgovci - nekad udarna imena sa terena, sad se zovu skauti, sportski menadžeri i agenti, u tri reči makroi sa šarom, velemajstori za diskreciju, pronalazači rupa u prostoru i zakonu.
  Sreća poslenika ove delatnosti je, iako su principi rada isti kao i u seks trafikingu, da su radne i poslovne aktivnosti njihove „robe“ legalne. Sportisti se ipak osećaju kao mlade kurve, svi ih je*u-agenti, bumbari iz uprave, treneri, saigrači, pa čak i navijači-kad su nezadovoljni uslugom, mogu i kola da im polupaju.

  1)Novinar: Da l’ Vas plaćaju dobro. Je li tačno da vam kasne plate?
  Zabludeli sportista1: Mi ovo radimo iz ljubavi, najsrećniji smo kad damo gol, i čujemo da se publika-naš dvanaesti igrač najviše raduje i pali baklje. Super su...Vrh, brate...(otvoriće mi butik)...
  ZS2(preplanuo):Ebi ga. Ja ne govori dobro srpski. Sve sex...lud...zajebunjen...tako se kaze? Ne objavis ovo!!! Picka materina!
  2)Gde su lokalni trgovci jaki, sponzora tima nema ni od korova. Sponzori su isti takvi matrapazi (vole i jare i pare)- samo mnogo bolje poznaju zakonska rešenja.