Prijava
 1.    

  Student Elektronskog fakulteta

  Osoba koja studira na Elektronskom fakultetu, nakon prve godine se opredeljuje za odredjeni smer, a kasnije i podsmer. Medjutim, samim upisom, po misljenju komsija, rodjaka, drustva, dece iz komsiluka i slicnog, on postaje ekspert za svaki uredjaj koji radi na struju (a fala bogu u kuci "skoro" nista ne radi na paru), poznaje svaki program na racunaru, unistava i pronalazi viruse pritiskom na "Enter", popravlja mobilne telefone, omogucava da diskovi za SonyPlaystation 3 rade na SonyPlaystation 1, poznaje sve konzole za igranje video igara, ali je strucnjak za one kupljene na pijaci, ulici i slicnom... On je poput Tesle uvek ispred svog vremena i tu je da se kao Mr. Proper stvori za komsliluk kad god je neki uredjaj u kvaru, ili barem da promeni font i velicinu slova nekog teksta.

  Komsija: Brate, imam neki Siemens, A50 i nesto, stariji je malo, imam ga jedno 7-8 godina, al dobar je, ima polifone melodije i lepu maskicu, pa me zanima, kad si slobodan da mi pokazes kako da udjem na Fejs preko njega?

  Dalji rodjak: E, kupio sam deci Sony1 da se igraju, ima i God of War 3, al nesto ne rade ovi diskovi, aj svrati popodne da pogledas?

  Drugi komsija (sretnut na ulici): E brate, kupio sam malopre ovo na buvljaku za 1000 kinte (pokazuje u kesi neku konzolu sumnjivog izgleda) aj ce dodjes da mi namestis da igram?