Prijava
 1.    

  Tabure sa vašom slikom

  Još jedan detalj koji će uz kalendare,priveske,šolje i upaljače sa slikama oplemeniti vašu kuću.Proizvod firmi koje rade po principu''sve i svašta,gde god hoćete''samo da vam uzmemo neki dinar.Sve češće mi se dešava da kada odem u posetu nekome likovi članova njihove porodice gvire sa kalendara i privezaka.Dešava se da dobijem kafu u šolji sa tetkinim likom koja drži tamo neku firmu,ili da me njihovo dete od par meseci gleda sa jeftinog zidnog kalendara.Imam informaciju da i u vojsci gušteri na dan zakletve budu počastvovani kalendarom i priveskom sa svojim likom,u uniformi naravno sa nezaobilaznom vojničkom kapom.
  Nekada se znalo,udješ kod nekoga u kuću,slike članova porodice lepo uramljene,ramovi sa slikama na nekoj komodi,ili porodični portret u dnevnoj sobi.Danas umesto u ramovima i portretima,novčanicima,slike dragih nakačene i ubačene u plastiku.To nije bilo dovoljno,pa se počelo sa proizvodnjom taburea sa vašom slikom,ili slikom nekoga iz vaše porodice.Slika se naravno nalazi na onom delu taburea gde čovek posadi svoje dupe.

  Stavite ženinu sliku i onda gledate kako se dupe vašeg prijatelja meškolji po njenoj faci.Doduše ovo po faci je više u prenesenom značenju,ali ipak je to njen lik na tabureu i njegovo dupe i genitalije možda baš na mestu njenih usta.
  -Ili još gore,stavite dečje slike na tabure i onda gledate kako tamo neka familijarna dupeta gnjecaju lik vašeg mališana.
  A da tabure sa slikom držite samo kao ukras?Pa može i to,ali ni to ne potire činjenicu da se lik nekog člana vaše porodice nalazi na mestu striktno rezervisanom za pozadinu.