Prijava
 1.    

  Tebi treba prava žena da te učini čovjekom

  Narodno naravno učenje koje je formalizirano u Maslovljevoj hijerarhiji potreba. Nakon što se zadovolje fiziološke potrebe i sigurnost, jel'te, dolazi ključan korak koji vodi prema uspjehu i samoaktualizaciji, a to je bolja polovica. Iza svakog uspješnog muškarca stoji prava žena - nije za ludu govoreno.

  Žene vole uspješne muškarce i podržavaju ih te pri tome misle na svoju i njegovu egzistenciju jer se s jednom plaćom ne živi, ako nije direktorskog ranga.

  Za uspjeh je potrebno angažiranje koje nakon postizanja svrhe izaziva olakšanje, ali i muku ako imate rastrošnu ženu i ljubavnicu koju ne zanima rebalans kućnog proračuna. Tada je potreban opetovani uspjeh koji rezultira nagradom i olakšanjem. To je trenutno, nešto kao ovisnost. Kratkotrajno zadovoljstvo, dugotrajna patnja.

  Prava žena ti omogućava mir u kući tako da postigneš samoispunjenje dok ti vrtirepke samo uzimaju energiju i korist od uspjeha.

  - Ženo, dobio sam promaknuće.
  - Misliš da smo mi dobili promaknuće?
  - Kako mi?
  - Dobio si na lizing olakšanje tukija, a nisam ti ni tražila jamstvo. Sad, ima jedna haljinica, ništa fensi, samo 100 evrića. Jedna dakako.
  - ?!
  - Opusti se. Što me gledaš tako? A da, sad će krenuti solistički nastup sviranja kožne frule.

  (kasnije)
  - Znaš, kume, što si mi rekao za žene?
  - Da tebi treba prava žena da te učini čovjekom.
  - E pa Anica će me jedino učiniti prosjakom dopustim li joj ovako.
  - Pazi kume, ona ima prsten. Skineš osigurač, ode po' kuće.
  - Bolje pola, nego karton city.